3 articole vestimentare dominante în acest sezon

3 articole vestimentare dominante în acest sezon

Iarna acesta a stat sub semnul experimentelor. În aceași notă va continua și în sezonul cald al anului. Primăvara și vara ne vor aduce o mulțime de piese interesante.


Vă întrebați ce piese vestimentare vor domina în acest sezon? În rândurile următoare,vom rezuma câteva dintre cele mai populare și mai moderne articole în care cu siguranță veți străluci.


Creativitatea provine dintr-un conflict de idei.“ -Donatella Versace

Topurile crop nu mai sunt la modă

Topurile care dezvăluie abodmenul au fost foarte populare în ultimii ani. Drept urmare s-a răspândit și trendul fitness. Fiecare femeie a vrut să arate lumii corpul ei frumos atletic.Cu toate acestea, se pare că va trebui să dezgolim și mai mult anul acesta. Foarte la modă vor fi sutienele scurte, pe care le puteți completa cu un sacou sau un pulover.

La ora actuală există mai multe tipuri de sutiene. Puteți incerca dantela, culorile pestrite, pietre sclipitoare, diferite șnururi lăsate să atârne sau cu o prindere interesantă.

Le puteți găsi, de exemplu, și folosind coduri reducere Factcool. Pe lângă faptul că veți străluci, nu veți chelturi foarte mult. Puteți folosi sutienul nu doar pentru sport, ci și ca parte a ținutei voastre de zi cu zi.


Oldies revine pe scena modei

Ați observat că piesele care se purtau cândva au revenit din nou la modă? Un cod reducere Orsay vă oferă haine croite atăt în stilul modern cât și cel vechi.

🥇 Top piese vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata din garderoba Te-ar putea interesa si: 🥇 Top piese vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata din garderoba

Anii 90 și 80 sunt „in” în secolul 21. Simțiți-vă liberi să căutați prin dulap piese demult uitate sau de ce nu să aerisiți un pic dulapul părinților.

Primăvara și vara veți excela înr-un costum cu pantaloni. Din garderobă nu ar trebui să vă lipsească și blugii tip clopot cu talie joasă.


Euphoria stăpânește lumea

Ați văzut serialul Euphoria? Recent a fost lansată cea de-a doua serie și deja a pus stăpânire pe lumea modei. Nu este vorba doar de stilul de îmbrăcare, ci mai ales de machiaj.

Așa că pentru sezonul cald, pregătiți-vă cele mai colorate haine pe care vi le puteți imagina.

Nu există limite atunci când ne referim la imaginație și nimic nu mai este este tabu. Așa că veți fi originală și la modă atunci când veți aplica orice pe față. S-ar putea să nu reușești să trageți conturul perfect și totuși veți străluci.

În zilele noastre, femeile își desenează în jurul ochilor inimi, flori, nori și multe alte forme interesante.


Pe de altă parte, naturalețea, este de asemena foarte populară. Include, de exemplu, pistrui pe față. Cu toate acestea, unele persoane s-au născut cu ei altele nu. De aceea multe femei își desenază unii falși cu diverse produse specializate.

Tendințele actuale ale modei se bazează pe multă imaginație. Prin urmare, nu ar trebui să vă fie teamă să ieșiți din zona de confort și să mergeți foarte lejeră pe stradă îmbrăcată și machiată cum doriți.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la 3 articole vestimentare dominante în acest sezon

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×