3 lucruri pe care le poți face cu un goblen cu diamante

3 lucruri pe care le poți face cu un goblen cu diamante

Dacă ești un iubitor de artă, îți place să creezi sau pur și simplu vrei să te relaxezi făcând o activitate nouă, goblenurile cu diamante sunt perfecte pentru tine, chiar și în condițiile în care nu știi să pictezi sau să coși. Goblenul cu diamante este o combinație între cele 2 arte și te ajută să ai parte de un rezultat spectaculos și strălucitor.

Aceste tablouri sunt realizate prin plasarea unor strasuri mici, strălucitoare, în funcție de o schiță cu numere, cu care vei forma, la final o imagine de ansamblu ce poate fi păstrată ca un tablou plin de strălucire. Pentru a putea crea un tablou perfect ai nevoie de un kit pentru goblen cu diamante, care să îți ofere toate ustensilele necesare creării acestuia. 

O dată ce ai finalizată această capodoperă, chiar dacă ești începător, poți face o grămadă de lucruri interesante cu acest tablou. Creează artă de perete în locuința ta

Arta de perete este un nou trend în lumea designului de interior și din ce în ce mai mulți oameni aleg să își transforme un perete preferat într-unul plin de artă. Deci, poți crea și tu un astfel de perete, o dată ce ai deprins acest ”meșteșug” cu siguranță nu te vei opri la un sigur tablou. 

Pune toate creațiile tale pe un perete și alege acele imagini ce pot reprezenta o temă care te inspiră. Spre exemplu, te poți orienta către imagini cu animale, peisaje impresionante sau flori. 

21 de lucruri interesante despre Adele, “artista secolului XXI” Te-ar putea interesa si: 21 de lucruri interesante despre Adele, “artista secolului XXI”

Nu uita să decorezi peretele și cu plante naturale sau flori sau cu alte elemente pentru a crea o artă de perete cât mai complexă. 

Creează colecții tematice și comercializează-le

Dacă ai deprins deja această artă, mai mult ca sigur nu vei alege să faci un singur tablou. Așdar, dacă decizi să continui, alege-ți tablouri cu imagini care se vor încadra în diferite teme. 

Spre exemplu, poți crea o colecție de toamnă, o colecție cu peisaje din urban sau o colecție cu animale sălbatice. 

Pune aceste colecții la vânzare și probabil că vei face o activitate permanentă din crearea de goblenuri ulterior. 

Oferă un cadou impresionant celor dragi

Fie că este ziua de naștere a cuiva, că vrei să celebrezi o zi specială sau îți dorești să faci un cadou unei persoane pe care nu o cunoști foarte bine, dar o apreciezi, precum șefa ta, colaboratori sau orice altă persoană, un astfel de tablou, este un cadou cu care nu vei da greș și care va impresiona cu siguranță. 

Un tablou este un obiect care se va potrivi în orice casă, așadar nu trebuie să îți faci griji. Alege peisaje sau imagini care nu sunt foarte nișate, cimai degrabă generaliste, dacă nu știi foarte multe despre acea persoană, și mai mult ca sigur, va avea un impact puternic. 

Un astfel de tablou va aduce o notă de prospețime și strălucire în orice casă, și cu atât mai mult, va fi apreciat pentru că este creat de mâna ta. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la 3 lucruri pe care le poți face cu un goblen cu diamante

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×