4 tipuri de canapele potrivite pentru relaxarea din grădina ta

4 tipuri de canapele potrivite pentru relaxarea din grădina ta

Zilele plăcute de vară sunt perfecte pentru a ne petrece cât mai mult timp în aer liber. Indiferent de cât de mult spațiu ai în grădina ta, un loc amenajat, în care să petreci momente de relaxare sau clipe alături de cei dragi, este mai mult decât bine venit. În cazul în care, locul nu îți permite să îți pui o canapea, o masă și câteva scaune, atunci poți apela la un fotoliu sau la un hamac, în care să te poți relaxa. Oricum ar fi, acest spațiu, trebuie să fie, în primul rând un loc perfect pentru tine. Iar apoi, dacă este unul și unul amenajat pentru musafiri este și mai bine.

Este adevărat că poți alege și varianta de a te întinde pe o pătură, direct pe iarbă, dar atunci când îți dorești mai mult confort, ai destule variante din care poți alege, care nu doar că te relaxează, dar arată și bine. Mai mult, o canapea confortabilă îți permite chiar și să te bucuri de un pui de somn, în aer liber. 

Înainte de a alege tipul de canapea, asigură-te că ai suficient spațiu și că locul unde o vei poziționa este drept. Iată ce fel de canapele poți alege pentru grădina ta. 

Canapea din ratan

Una dintre cele mai comune tipuri de canapele pentru exterior, este evident canapeaua din ratan. Aceasta arată foarte bine în orice fel de loc și o poți achiziționa pe diferite nuanțe. Important aici este să achiziționezi și perne și saltea pentru șezut, pentru a te asigura că ai parte de un confort sport. 

Totuși, acest tip de canapea nu este foarte confortabil, atunci când îți dorești să dormi, spre exemplu, dar este perfectă pentru musafiri, timp cu cei dragi și mai ales pentru o grădină neacoperită. 

Canapea textilă

În cazul în care ai o terasă mare, acoperită, o canapea textilă este o alegere excelentă pe care o poți face. Aici, variantele sunt nelimitate, în modele, culori și tipuri de texturi, deci poți să îți creezi un colț luxos, unul cozy sau unul retro. 

Descopera peste 30 modele de noptiere din care sa alegi pentru amenajarea dormitorului ideal Te-ar putea interesa si: Descopera peste 30 modele de noptiere din care sa alegi pentru amenajarea dormitorului ideal

Pentru a te asigura că  nu vei fi nevoit să schimbi canapeaua sau să o speli prea des, este recomandat să folosești o husă pentru canapea de pe CasaMoise.ro pe care o poți spăla la mașină. Astfel nu doar că vei avea parte de o canapea mereu curată, dar poți să îi schimbi culoarea sau să îi aduc un design nou, cu imprimeuri, ori de câte ori, îți dorești. 

Canapea din paleți 

Canepelele din paleți sunt o idee foarte bună pentru a-ți amenaja un colț perfect, în grădina ta. Deși nu este o idee tocmai recentă, deja aceasta este implementată în foarte multe grădini. 

Avantajul acestui tip de canapea este că o poți face pe dimensiunea pe care ți-o dorești și în modelul pe care îl consideri cel mai potrivit spațiului, pe care îl ai la dispoziție. 

Dezavantajul este că aceasta nu o poți achiziționa direct montantă ci, trebuie să o faci chiar tu. Însă, nu este un lucur chiar atât de complicat. 

Nu uita să cumperi saltele și perne potrivite pentru ea. 

Canapea cu roți, tip șezlong

O canapea cu roți de tip sezlong, se încadrează mai degrabă în categoria paturilor de grădină, însă este o variantă excelentă atunci când îți dorești să ai parte de un moment confortabil chiar în grădina ta. 

Aceasta o poți folosi atât pentru citit, pentru a savura o băutură rece cât și pentru plajă sau somn. În plus, ai modele multiple din care poți alege, de la cele mai luxoase, la cele mai accesibile, ca preț. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la 4 tipuri de canapele potrivite pentru relaxarea din grădina ta

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×