5 aplicații pe care bărbații le au în telefon

5 aplicații pe care bărbații le au în telefon

Dezvoltarea tehnologiei a fost unul dintre cei mai mari pași pentru omenire. Desigur, n-au ezitat să apară și o serie de repercusiuni negative. Dar oamenii preferă întotdeauna să vadă latura plină a paharului care e un adevărat succes dacă e să ne gândim la câte modalități noi de comunicare, transport și productivitate, avem în zilele noastre datorită tehnologiei.

Evident, una dintre cele mai importante evoluții vizează domeniul smartphone-urilor, al calculatoarelor, în corelație cu internetul și aplicațiile mobile. Ele reușesc cu succes să diminueze monotonia și plictiseala, în timp ce oferă și o serie de facilități la care putem aminti de aplicațiile create pentru susținerea stilului de viață și activitatea profesională.

Atât bărbații, cât și femeile, utilizează zilnic diferite aplicații mobile pentru a-și îmbunătăți viața. Iar dacă vreodată te-ai întrebat ce se ascunde în memoria telefonului unui bărbat, astăzi ai șansă să descoperi câteva dintre ele.

WhatsApp

WhatsApp este una dintre aplicațiile cele mai frecvent utilizate atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Acest lucru nu este o noutate căci, după cum afirmă și fii-informat.ro este de altfel și una dintre cele mai utile.WhatsApp conectează oamenii între ei, utilizatorii având opțiunea de a conversa în scris, prin mesaje vocale sau apeluri video, dar și să trimită diferite fișiere multimedia. Totul fără un cost extra, ci doar o conexiune la internet.

Google Maps

Bărbații sunt printre cei mai mari iubitori de motoare. Așa că este de la sine înțeles de ce Google Maps este și una dintre cele mai descărcate și accesate aplicații de pe telefonul mobil. Dacă în 2011 mobilissimo.ro afirma că se afla pe locul 2 în topul celor mai descărcate aplicații pe dispozitivele Android, în special de sexul masculin, trecerea timpului se pare că nu a afectat rangul acestuia.

Google Maps îi ajută pe șoferi să-și creeze și să descopere mai ușor noi trasee pe care aceștia le au de parcurs, fiind o modalitate simplă de a ajunge cu brio în orice colț al lumii sau sa poti vizita locuri frumoase din Romania.

Billie Lourd: Fata care a moștenit talentul și carisma mamei sale celebre Te-ar putea interesa si: Billie Lourd: Fata care a moștenit talentul și carisma mamei sale celebre

Aplicații de pariuri sportive și jocuri de noroc

Desigur, din seria aplicațiilor mobile pe care le descărcă și le accesează bărbații tot mai frecvent se numără și jocurile de noroc sau cele care aduc în prim plan pariurile sportive de la NetBet, Unibet, Superbet și mulți alții.

Unii o văd drept o modalitate relaxantă de a-și petrece timpul liber, alții de a câștiga sume semnificative de bani. Ca prin urmare, nu e de mirare că cei mai înțelepți vor căuta și ponturi sigure pariuri pentru a avea mai multe șanse de câștig atunci când investesc bani reali.

YouTube

Muzica poate alunga grijile și ne poate îmbunătăți starea de spirit, acasă, la muncă sau în călătorii. De aceea, nu e de mirare că în topul aplicațiilor folosite de bărbați se regăsește și platforma YouTube, alături de alte opțiuni consacrate precum Spotify.

Plăcerea de a asculta piesele favorite este acompaniată și de video unde emoția și mesajul coloanei sonore se transmite mult mai ușor la destinatar. Desigur, pe YouTube se pot vedea și diferite show-uri, animații și materiale de divertisment.

Weather app

Șoferi sau oameni de rând, bărbaţilor le place să fie ancorați în viața reală și să fie la curent cu lucruri de interes public. De exemplu, o parte din adepții sexului masculin preferă să-și descarce propriile aplicații meteo cu o acuratețe cât mai sporită astfel încât să fie siguri că au la cunoștință suficiente informații despre vreme.

Aplicațiile cu un sistem avansat pot preciza inclusiv viteza vântului, gradul de poluare dintr-o anumită zonă, prezența alergenilor și multe altele, fiind ideale pentru a planifica o vacanță sau o călătorie în deplină siguranță și cu maxim de confort.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la 5 aplicații pe care bărbații le au în telefon

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×