Activități distractive în aer liber pentru a vă amesteca rutina cardio

Activități distractive în aer liber pentru a vă amesteca rutina cardio

Cardio-ul poate fi distractiv și benefic pentru sănătatea ta, dar este bine să umbli un pic în afară din rutina ta obișnuită și să experimentezi noi și interesante activități în aer liber.

Asta poate fi mai puțin monoton, mai distractiv și poate aduce cu sine mai multă satisfacție decât mișcarea obișnuită pe care o faci în mod regulat. Iată câteva sugestii bonus pe cum poți diversifica și amesteca rutina ta de cardio.

1: Jogging în Natură

Jogging-ul este una dintre cele mai bune și mai simple activități în aer liber pe care le poți face. Ieși să alergi într-o zonă verde și să savurezi liniștea, mireasma și natura. Pune un scop, cum ar fi de a parcurge o anumită distanță, sau de a alerga fără oprire timp de 40 de minute. Caută trasee montane pentru un pic de provocare și un context diferit.

2: Ciclismul

Ciclismul este una dintre cele mai bune activități în aer liber pe care le poți face. Acest sport necesită o cantitate considerabilă de energie și forță, dar oferă, de asemenea, recompensa de a vedea lumea în jurul tău. Găsește noi trasee și călătorește prin muzee, piețe și mai multe destinații. Există numeroase grupuri de ciclism care vă pot ajuta să vă amestecați, să vă încercați și să vă bucurați de această activitate socială, relaxantă.3: Tenis

Tenisul este unul dintre cele mai populare jocuri sportive în aer liber. Debordând de energie și energie pozitivă, tenisul îți oferă numeroase beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Te poate ajuta să te distrezi, să adaugi energie rutinei și să te entuziasmezi în mod regulat. În plus, îți poate furniza oportunități excelente de a socializa și de a te antrena în același timp.

4: Hochei pe Gheață și Rollerblading

Hocheiul pe gheață și rollerbladingul sunt, de asemenea, joging-ul și ciclismul, alte activități foarte popular în aer liber. Dacă vrei să încerci ceva diferit și distractiv și să gândești în afara cutiei, găsește un parc acoperit cu gheață, închiriază patine sau patine și încearcă-le. Hocheyul pe gheață, în special, te ajută să exerciți o varietate de mușchi, să crești mobilitatea și flexibilitatea, precum și să arzi calorii.

Remedii la domiciliu pentru gripa stomacala Te-ar putea interesa si: Remedii la domiciliu pentru gripa stomacala

5: Trap:

Trapezele sunt alte activități extrem de populare pentru cei care caută distracție în aer liber. Deconectează-te de lume și urcă în copaci pentru a te bucura de o vedere minunată, a te relaxa într-un mediu natural și a face execerciți în aer liber. Grație traseelor agățate în copaci și ultimele echipamente de securitate, trapul se poate face ușor și sigur.

6: Escaladarea

Dacă vrei să te antrenezi și să testezi limitele tale, escalada poate fi o activitate distractivă pe care să o încerci. Escaladarea, în special, oferă un echilibru între relaxare și exercițiu mental și fizic, precum și o modalitate interesantă de a combate nevoia ta de a merge în sus. Există numeroase locații superbe care sunt perfecte pentru escaladare și oferă oportunități pentru călători chiar și pentru novici.

7: Kayaking și Canoeing

Kayakingul și canoeingul sunt alte activități distractive pe care le poți încerca în aer liber. Există numeroase locații turistice, precum parcuri, lacuri, și fluvii în care te poți îmbarca și vei simti că inota imediat în aer liber. Datorită limpezimii apei, vei avea parte de o experiență unică și într-o zi însorită vei vedea toate culorile deschise mai bine în fața ochilor. Kayaking-ul sau canoeingul te poate ajuta să exersezi întregul corp, inclusiv mușchii gambei și în același timp să te relaxezi în natura.

8: Bicicleta cu Sugestii

Iată o altă mare activitate în aer liber pe care o poți face. `Acest tip de exercițiu necesită doar o bicicletă și un om bun. Obțineți o informație obiectivă despre terenul pe care veți merge, astfel încât să știți ce așteaptă înainte și pregătisiti-vă în consecință. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Activități distractive în aer liber pentru a vă amesteca rutina cardio

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×