Amazon își distruge dispozitivele de urmărire pentru fitness și sănătate Halo

Amazon își distruge dispozitivele de urmărire pentru fitness și sănătate Halo

Amazon și-a oprit producția propriului dispozitiv de urmărire fitness și sănătate Halo. S-a dovedit că Amazon se concentrează pe unele zone care se presupune că vor oferi beneficii mai mari clienților săi.

Amazon Halo este conceput pentru urmărirea sănătății și a stilului de viață și a fost lansat toamna trecută. Ținta producătorului american era ca acest dispozitiv să fie utilizat de clienții săi pentru a-și urmări activitatea fizică, obiceiurile de somn, starea emoțională și nivelul de energie, toate într-un singur dispozitiv. Cu toate acestea, pe 7 aprilie, Amazon a anunțat decizia de a înceta producția acestor dispozitive și a începe să se concentreze asupra unor tehnologii care oferă beneficii mai mari clienților săi.

Acest articol oferă o discuție detaliată despre dispozitivul Amazon Halo, modul în care este structurat, funcționalitățile acestuia și concluzia că Amazon își distruge dispozitivele de urmărire pentru fitness și sănătate.

Amazon Halo este un dispozitiv de urmărire fitness și sănătate lansat de Amazon la sfârșitul anului trecut. Acest dispozitiv oferă utilizatorilor informații și sfaturi pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Cu toate acestea, pe 7 aprilie, Amazon a anunțat încetarea producției dispozitivului și că se concentrează pe produse care aduc beneficii mai mari clienților săi.Ce este Amazon Halo

Amazon Halo este un dispozitiv de urmărire a activității fizice și a sănătății care oferă informații și sfaturi utilizatorilor pentru a le ajuta să ia decizii informate în legătură cu sănătatea lor. Dispozitivul include o brățară cu o centură și un monitor al pronunției vocale, precum și un aplicație mobilă care poate fi descărcată de pe Android și iOS și oferă o gamă largă de caracteristici pentru urmărirea sănătății și a stilului de viață.

Caracteristici și funcționalități

Amazon Halo are avantajul de a fi ieftin și compact. Monitorul brățării este la fel de mic ca și un mecanism de ceasuri, așa că poate fi ușor portabil și poate monitoriza datele cu precizie. Acesta este îmbinat cu un software dedicat, care permite capturi de date intricat, cum ar fi măsura nivelelor de activitate fizică, somnul și starea de spirit. Dispozitivul are capacitatea de a înregistra sunete ambientale, cum sunt zgomotele emise de un cardiofrecventmetru, cargo sau chiar gânduri.

Jachete de dama: cele mai recente tendinte pentru sezonul toamna-iarna Te-ar putea interesa si: Jachete de dama: cele mai recente tendinte pentru sezonul toamna-iarna

Caracteristicile principale ale lui Amazon Halo includ:

• Monitorizare a activității fizice: Monitorul brățării împreună cu aplicația de pe smartphone poate monitoriza numărul de pași pe care utilizatorul îi face, distanța parcursă, calorii arse, intensitatea antrenamentului și tipurile de activități fizice pe care utilizatorul le face.

• Monitorizarea somnului: Dispozitivul și aplicația pot monitoriza și ritmul somnului clienților, cum ar fi perioada de insomnie, durata somnului și calitatea acestuia.

• Monitorizarea stării emoționale: Dispozitivul și aplicația pot monitoriza și stările emoționale ale clienților, astfel încât utilizatorii să poată identifica și să se autocontroleze emoțiile.

• Monitorizarea nivelului de energie: Monitorul brățării și aplicația sunt concepute pentru a monitoriza și nivelul de energie al utilizatorilor și pentru a le oferi recomandări privind modul în care să își îmbunătățească performanțele și să-și îmbunătățească stilul de viață.

De ce Amazon își distruge aceste dispozitive de urmărire

În pofida faptului că Amazon a primit evaluări pozitive și acceptare pozitivă pentru produsele Halo, Amazon a anunțat că își va distruge dispozitivele de urmărire și se va concentra pe dezvoltarea unor produse care oferă beneficii mai mari clienților săi. Amazon speră ca acest lucru să ajute la îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor sale și să ofere clienților servicii și produse mai bune și mai convenabile.

Amazon consideră că dispozitivele sale urmează un punct minunat și care poate oferi informații prețioase și oportunitatea de a-și îmbunătăți calitatea vieții. De aceea sunt îngrijorate să se asigure că produsele, software-ul și caracteristicile sale sunt pe deplin în avantajul clienților săi.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Amazon își distruge dispozitivele de urmărire pentru fitness și sănătate Halo

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×