Amazon lansează un film animat „Batman” și un spin-off TV

Amazon lansează un film animat „Batman” și un spin-off TV

Amazon anunță recent lansarea primului său film animat de lungmetraj în universul Marvel și, de asemenea, un spin-off TV pe care urmează să-l lanseze. Filmul animat va avea ca protagonist pe Batman și va fi produs de Warner Bros. Animation și DC Entertainment. Spin-off-ul TV se concentrează pe personajul Harley Quinn, cea mai cunoscută și versatilă fată din galeria de peisaj a lui Batman.

Amazon este cel mai mare retailer online din lume care a lansat produse și servicii unice și variate către clienții săi din întreaga lume. Cel mai recent adăugat este filmul animat de lungă durată și unul spin-off TV cu temă „ Batman”. Lansarea Amazon va ajunge la noi și nu vom întârzia să explorăm tot ce are de oferit.

Amazon și Batman Amazon și-a anunțat intenția de a lansa un film animat de lungmetraj în universul Marvel și un spin-off TV pe care urmează să-l lanseze în această toamnă. Ei și-au ales cel mai iubit personaj din Marvel, Batman, pentru a-l petrece ca protagonist al filmului animat.

Primul lor proiect, filmul animat de lungă durată, se va numi „Batman: The Killing Joke” și va fi produs de Warner Bros. Animation și DC Entertainment. Spin-off-ul TV se concentrează pe personajul Harley Quinn și se va numi „Harley Quinn”. Amândouă produsele vor utiliza imaginea animată a lui Batman și vor fi bazate pe versiunea comic-book a originii lui Harley Quinn.Amazon va oferi câteva lucruri noi când vine vorba de produsele sale. Ele vor avea combinații unice de conținut și interactivitate, folosind personajele și poveștile originale ale lui Batman pe care clienții le adoră.

Ce ne așteaptă

Clientii Amazon vor fi fericiți să experimenteze noi produse și servicii de film și de televiziune. Lansarea Amazon a filmului animat de lungmetraj „Batman” și a spin-off TV-ului „Harley Quinn” va aduce o energie nouă în scena de divertisment. Cu versiunea lor fără compromisuri și siguranța lor garantată, Amazon va oferi produse de divertisment de calitate de top.

Personaje și arcul poveștii

Filmul animat de lungmetraj se va baza pe scenariul original din 1988 intitulat „Batman: The Killing Joke”. Acesta este al doilea lansat al Amazon și se concentrează pe ideea că Joker poate fi deranjat psihic, iar Batman este responsabil pentru ce i s-a întâmplat. Protagoniștii din acest film sunt Batman, Joker și Commissioner Gordon.

Unde a fost filmat filmul Amazon The Power? Te-ar putea interesa si: Unde a fost filmat filmul Amazon The Power?

Filmul de animație de lungă durată va prezenta și alte personaje cunoscute ca Batgirl și Alfred Pennyworth și se concentrează pe arcul lor poveștii. Joker folosește niște noi și îngrozitoare scheme în încercarea lui de a stârni mai mult haos în orașul Gotham. Cu toate acestea, curajul și inteligența lui Batman și a apropiaților săi, inclusiv pe Batgirl, îl ajută pe Batman să învingă orice premiză a lui Joker.

Spin-off-ul TV se concentrează pe Harley Quinn, personajul cel mai iubit și versatil din galeria de peisaj a lui Batman, și pe arcul ei poveștii. Se încadrează în lumea lui Batman și se îndreaptă către viitorul Gotham City. Breanne și Ridenour au fost aleși pentru a scrie scenariul. Avi și Beth Schwartz vor fi producătorii executivi ai show-ului.

Lucruri de știut

Când se lansează:

Filmul animat de lungmetraj va fi lansat și disponibil la Amazon Prime Video în iunie 2021. Acesta va fi urmat de spin-off TV-ul Harley Quinn, care va fi lansat în toamna aceluiași an.

Oferta de conținut

Amazon va oferi conținut interactiv și detalii în detaliu despre personajele și poveștile originale ale lui Batman. Acest conținut va include opțiunile de a schimba scenariul poveștii finale, activități jucăușe și mini-jocuri în care jucătorii pot interacționa cu personajele lor preferate.

Cost și disponibilitate

Acest film animat de lungă durată va costa 19,99 € și va fi disponibil numai pentru abonații Amazon Prime Video. Spin-off-ul TV se va găsi în aceeași rețea și va costa 29,99 €.

Amazon lansează acest film animat inovator și un spin-off TV care deja s-a bucurat de succes. Cu personajele sale originale și conținutul interactiv, aceste produse Amazon vor fi la fel de populare ca filmul de succes și spin-off-ul TV. Amazon aduce un plus de valoare divertismentului prin lansarea lor înscrisă pe această tematică și ne așteptăm să ne bucure anul acesta.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Amazon lansează un film animat „Batman” și un spin-off TV

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×