Amenajarea biroului de acasă cu credite nebancare

Amenajarea biroului de acasă cu credite nebancare

Tendința pe piața de muncă este ca tot mai multe activități generatoare de venituri să se desfășoare de acasă. De asemenea, unele cursuri încă se desfășoară online. Fie că ești angajat, student, freelancer sau antreprenor, ai simțit pe pielea ta cât de important este să ai un spațiu amenajat special pentru lucru sau studiu.

Dar știm, uneori nu dispui de resursele financiare necesare cu care să-ți poți amenaja biroul mult dorit. Cu toate acestea, există soluții – poți aplica pentru un credit nebancar ca să acoperi costurile necesare. Găsește locul potrivit în apartament, fă-ți o listă de costuri și alege creditul care ți se potrivește. În scurt timp, te poți bucura de mediul ideal de lucru în care să-ți desfășori activitatea.

Unde să-ți plasezi spațiul de lucru și cum îl amenajezi

Sunt mai multe aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi spațiul potrivit pentru lucru, precum stilul tău de lucru, echipamentele necesare, nivelul de zgomot pe care îl suporți, lumina și proximitatea de alte încăperi.

Ai nevoie doar de o măsuță de lucru pentru laptop, de un scaun confortabil, de un panou care să delimiteze zona de lucru de cea de relaxare și o agendă? Sau vrei să stai într-o cameră separată, special gândită pentru lucru sau studiu?Chiar dacă închizi balconul și îl transformi în birou, amplasezi o măsuță în living sau transformi mansarda în birou, ai în vedere câteva aspecte: păstrează dormitorul doar pentru somn, alege mobilier confortabil, dar nu maxim de confortabil încât să te relaxezi prea tare, alege accesorii pentru suportul coloanei pe scaun, alege un spațiu cu lumină naturală.

Este important ca biroul să aibă înălțimea potrivită așa încât să nu te apleci sau să îți forțezi coloana. La fel de important este ca scaunul să fie de calitate – sau îl poți dota eventual cu perne ortopedice –, ca lumina naturală să vină din lateralele tale (nici frontal, nici din spate) și să ai libertate de mișcare.

Plasează-ți în apropiere materiale pe care le folosești cu regularitate pentru a avea acces la ele fără să îți întrerupi activitatea pentru a merge în altă cameră. Poți plasa și o tablă de plută sau de metal pentru a-ți nota idei și sarcini de lucru, calendar sau inspirație. Ai putea păstra loc și pentru o mascotă sau o plantă care să-ți țină companie și să-ți anime spațiul.

În funcție de suprafața pe care o ai la dispoziție și de preferințele tale, caută inspirație pe internet pentru cele mai bune idei. O metodă interesantă de a micșora bugetul este să faci această listă de dotări, să începi de la o idee inițială de cum ai vrea să arate masa de lucru sau dulapul de deasupra mesei, apoi să cauți soluții 2 în 1, mobilier pliabil, simplificat, ușor de depozitat.

Amenajarea băii - 7 cele mai întâlnite greșeli Te-ar putea interesa si: Amenajarea băii - 7 cele mai întâlnite greșeli

 Dotarea cu echipamente electronice și materiale de lucru

Deții deja un laptop sau un computer ori trebuie să achiziționezi unul nou? O idee bună ar fi să nu îl achiziționezi neapărat nou, de la producător, ci să alegi variante refurbished. Acestea sunt produse care au fost inițial utilizate de diverse companii și puse apoi în vânzare, după ce au fost recondiționate în prealabil, desigur. Nu se vând în ambalaj sigilat, dar au garanție și sunt verificate.

Ai nevoie de imprimantă? Este de mare ajutor și pentru studiu și pentru unele profesii, acolo unde ai nevoie să completezi declarații, formulare, contracte. Oferi meditații online? Ți-ar fi de folos un microfon, o cameră și o lumină-ring LED pentru o mai mare claritate a imaginii și vocii. Lucrezi cu tabele și baze de date? Poate îți trebuie un monitor extern. Poți alege din nou o variantă refurbished.

Alte accesorii mai mici de pus pe listă: porturi pentru conectarea mai multor instrumente cu USB, un cooler pentru laptop, tastatură și mouse externe, agendă, hârtie, post-it, markere și alte asemenea.

Cum acoperi bugetul pentru noul spațiu de lucru?

Planificarea și calcularea sunt foarte importante pentru a nu ajunge în situația în care cheltui mai mult decât te aștepți. Nu vrei să te raportezi negativ la noul spațiu din cauza sumei prea mari pe care ai plătit-o pentru el. Cum ai toate listele de dotări, începe să faci și o listă de costuri.

Pentru acoperirea lor, alege variante mai ieftine. Anterior am menționat despre echipamentele refurbished. Mai poți întreba prieteni care vor să elibereze din spațiu și au mobilier de dat, poți alege produse la reducere sau resigilate, ori din platforme de anunțuri online.

Poți vinde chiar tu diferite lucruri pentru a acoperi din costuri? Și mai bine! Schimbă produsele care nu-ți mai sunt necesare cu altele care îți trebuie! Accesează grupuri online, postează obiectele tale și cere la schimb ce ai nevoie.

Pentru suma rămasă de acoperit, poți aplica pentru un credit nebancar. Avantajul este că nu ai nevoie de prea multe acte, de giranți sau garanții, iar solicitarea o poți face chiar online sau telefonic.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Amenajarea biroului de acasă cu credite nebancare

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×