Ansel Elgort: Un tânăr actor cu un viitor strălucit

Ansel Elgort: Un tânăr actor cu un viitor strălucit

Ansel Elgort este un actor și producător american de mare succes. Acesta s-a lansat în muzică în mai 2014 cu non-album single-ul „Thief” și continuă să lucreze din ce în ce mai mult în lumea muzicii, chiar dacă se află în expansiunea sa de actor. Ansel Elgort a dobândit faima internațională prin rolul său din The Fault in our Stars în 2014 și a primit recunoaștere pentru rolurile sale din celebrele Divergent, Baby Driver și Billionaire Boys Club. Acesta a devenit un actor rapid și excepțional, precum și un producător și un muzician de succes.

Ansel Elgort este un actor și producător american de marcă, recunoscut pentru rolurile sale din filme de succes precum The Fault in our Stars, Divergent, Baby Driver și Billionaire Boys Club. Ansel s-a lansat în muzica pop prin intermediul single-ului său „Thief” și, de atunci, a lansat și produse muzicale impresionante, făcându-l unul dintre cei mai bine cotizați actori și producători.

Istoricul carierei sale Ansel Elgort s-a născut la 14 martie 1994 în New York City, cu origini din Alexander Izosimov (tatăl), care a fost un bancher și Grethe Barrett Henne (mama sa), care a fost un sustinator și director de dans. Ansel a urmat International Center of Photography.Ansel a început cariera sa de actor în Broadway în producții precum "regina egiptului Mara", „Vara pe care nu o vom uita” și „Regatul lui George”. Cel mai cunoscut din rolul său din producția Broadway „Vara pe care nu o vom uita” se datorează faptului că acesta a fost cel care i-a adus pe scenă la Hollywood.

În 2012, Ansel a jucat în filmul SF fantezie „Carrie” și a continuat să-și afișeze abilitățile sale de actor în producții precum „Divergent”, „The Fault in our Stars” și „Allegiant”, care l-au adus în atenția publicului din întreaga lume.

Ansel Elgort a dovedit că este un actor de talie internațională cu roluri semnificative din filme precum "Baby Driver", "Billionaire Boys Club" și, recent, "November Criminals". Pe lângă cariera sa de actor și producător, Ansel l-a lansat în muzică prin intermediul single-ului său "Thief" și promovează produse muzicale de succes și live-uri.

Lucas Hedges: Un actor matur cu un talent nativ Te-ar putea interesa si: Lucas Hedges: Un actor matur cu un talent nativ

Rolurile de film ale lui Ansel Elgort Ansel Elgort este unul dintre cei mai avansați actori și producători de succes din Hollywood, care a câștigat o faimă internațională prin diverse roluri lansate de-a lungul carierei sale. Unele dintre principalele sale roluri de film sunt prezentate mai jos.

  1. The Fault in our Stars (2014) Ansel Elgort a jucat în producția de succes din 2014 The Fault in our Stars, care i-a adus în atenția internațională. Filmul a spus povestea (iar Ansel joacă rolul de) un tânăr de 17 ani, care suferă de cancer la plămâni, care învață să trăiască în prezent și sa se bucure de momente, înainte de a deveni prea târziu. Acest film i-a adus lui Ansel o numeroasă fan-base și a câștigat laimei și premii, inclusiv un premiu MTV pentru "Cel mai bun actor breakout".

  2. Dy divergent (2014) Divergent, o altă producție de succes a lui Ansel, care a fost lansată în 2014, l-a prezentat pe Ansel în rolul lui Caleb Prior, fratele mai mare al lui Beatrice (tris). El a fost prezentat cu un rivalism puternic față de sora sa, care a devenit Rapidă și parte a descoperirii unui secret istoric atât de important precum societatea în totalitate.

  3. Baby Driver (2017) Baby Driver a fost o altă producție de succes a lui Ansel, care l-a pus să interpretizeze rolul unui șofer de șlefuire ilegală. Filmul, lansat în 2017, spune povestea lui Baby (în care Ansel joacă rolul principal), care trebuie să facă față presiunii devine captivat într-o grupare criminală. Acest film a câștigat premii și a câștigat recenzii pozitive, iar Ansel a fost în mod special trecut cu bine.

  4. Billionaire Boys Club (2018) Billionaire Boys Club, un film lansat în 2018, l-a prezentat pe Ansel interpretând rolul lui Joe Hunt, un producător intelligence și creativ, care se alătură unui club secret de tineri și devine captivat în activități economice ilegale. Filmul a fost bine primit, iar interpretarea lui Ansel a fost laudată și apreciată, cu multe revizuiri pozitive.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ansel Elgort: Un tânăr actor cu un viitor strălucit

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×