Ar trebui să angajezi un freelancer sau o agenție de design?

Ar trebui să angajezi un freelancer sau o agenție de design?

Angajarea unui freelancer sau a unei agenții de design se face în principal pentru realizarea diverselor proiecte de design grafic sau web. Cu toate acestea, există diferențe între două opțiuni și trebuie luată în considerare fiecare caz în parte. Iată ce ar trebui să iei în considerare înainte de a angaja un freelancer sau o agenție de design.

Cand ar trebui sa angajezi un freelancer?

Este important de reținut că nu toate proiectele de design sunt adecvate pentru angajarea unui freelancer. Chiar dacă și freelancerii și agențiile de design oferă soluții de design de calitate, există anumite avantaje ale angajării unui freelancer. Acestea sunt enumerate mai jos:

 1. Flexibilitate și promptitudine - majoritatea freelancerilor au rezerve suficiente în programele lor de viață, astfel încât sunt în măsură să respecte perioadele scurte de lucru.

 2. Costuri reduse - Freelancerii sunt mai ieftini decât agențiile de design, deoarece nu vor trebui să plătească taxe, costuri sau salarii, ceea ce înseamnă că vor putea oferi servicii de calitate la un preț mai mic.

  
  
  
 3. Lecții și feedback - Deoarece freelancerii sunt mai motivați să ofere servicii de calitate, acestea vor putea oferi și feedback și sfaturi importante care să ajute proiectul să devină mai bun.

Cand ar trebui sa angajezi o agentie?

Când bugetul permit, o agenție de design poate fi cea mai bună opțiune pentru a primi servicii de calitate. Iată câteva avantaje ale angajării unei agenții de design:

 1. Experiență - Agențiile de design au organisată de obicei o echipă cu experiență. Astfel, vor fi în măsură să facă față mai bine oricăror provocări legate de proiect.

 2. Responsabilitate și asistență pe întreg parcursul proiectului - Agenții de design sunt luate pe toată durata proiectului și vor asigura că vor fi la dispoziția clienților în orice moment pentru a răspunde la întrebări și solicitări și a facilita procesul de design.

 3. Utilizarea mai multor resurse și tehnologii de ultimă oră - Agențiile de design vor avea acces la o varietate de tehnologii și vor deține mai multe materii prime, dispunând astfel de resursele necesare pentru a face ca proiectul să funcționeze corect.

  5 noțiuni de marketing pe care orice antreprenor ar trebui sa le cunoască Te-ar putea interesa si: 5 noțiuni de marketing pe care orice antreprenor ar trebui sa le cunoască

Ce sa iei în considerare de fiecare dată când iti alegi un freelancer sau companie?

Orice freelancer sau agenție de design pe care alegi să lucrezi trebuie să îndeplinească următoarele cerințe pentru a te asigura că obții ceea ce dorești:

 1. Portofoliu - Analizează portofoliile de lucrări ale freelancerului sau ale agenției pentru a te asigura că au mai lucrat în proiecte similare și au capacitatea de a îndeplini obiectivele.

 2. Comunicare - Asigură-te că freelancerul sau agenția de design se vor putea descurca să lucreze împreună cu tine în mod eficient și prompt pentru a facilita procesul de design.

 3. Companii de încredere și calitatea serviciilor - cercetează referințele, comentariile și recenziile anterioare ale tuturor freelancerilor sau agențiilor de design înainte de a lua o decizie.

 4. Preț - Fă cercetări pentru a găsi cel mai bun preț și un raport rentabil calitate-preț. Ar trebui să ai în vedere că un preț prea mic poate fi un indicator că serviciile sunt slabe sau nerelevante.

Angajarea unui freelancer sau a unei agenții de design ar trebui făcută în funcție de nevoile proiectului și de ceea ce se poate face pentru a găsi cea mai bună soluție. Freelancerii sunt, de obicei, cea mai bună opțiune pentru proiectele mai mici și mai restricționate din punct de vedere al bugetului sau al timpului. În schimb, dacă proiectul tău este mai complex și bugetul și/sau timpul nu sunt restricționate, angajarea unei agenții de design poate fi o soluție excelentă, deoarece va avea acces la tehnologiile și resursele necesare pentru a oferi servicii complete de calitate. Înainte de a lua o hotărâre, asigură-te că faci cercetări analysezi criteriile de mai sus și că îți găsești partenerul potrivit.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ar trebui să angajezi un freelancer sau o agenție de design?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×