Ar trebui să mănânci înainte de un antrenament?

Ar trebui să mănânci înainte de un antrenament?

Atunci când vine vorba despre antrenamente, trebuie să acordăm atenție alimentării adecvate. Etapa de pre-antrenament se referă, în principal, la automulțumesirea de alimente care să furnizeze nutrienții necesari și să ne ofere energie bine necesară în timpul efortului. Acest articol discută avantajele și dezavantajele mâncării înainte de antrenament.

Ce Ar Trebui Sa Mananci Inainte de Un Antrenament?

Mâncarea poate ajuta sau te poate împiedica să faci antrenamente bune, în funcție de mancarea alesă și de momentul la care o iei. Înainte de a te antrena, ar trebui sa mănânci mâncarea potrivită, să energizezi corpul și să te pregătești pentru o sesiune de antrenamente productivă. Dincolo de câteva idei inteligente de mâncare pentru pre-antrenament, sunt de asemenea, un lung număr de alimente care pot fi consumate în prealabil:

• Alimente bogate în carbohidrați complexi, cum ar fi orezul, pâinea de secară, fulgii de ovăz și pastele.

• Proteine ​​de calitate superioară precum carnea, peștele și păsările de curte.

• Băuturi sportive nutritive. Avantajele Mancarii Inainte de Antrenament

Mulți dintre noi punem energia și tonusul nostru pe priorități în timp ce facem antrenamente, astfel încât să ne asigurăm seriozitatea și amploarea necesare pentru sesiunile de antrenamente eficiente. Mâncarea corespunzătoare înainte de antrenamente ne oferă energia și puterea necesare pentru a realiza performanțe mai bune, chiar dacă forțele sunt adesea puse la încercare. Beneficiile consumului unei cantități adecvate de alimente înainte de antrenamente sunt următoarele:• Contribuie la furnizarea de energie pentru sesiunea de antrenament.

• Oferă nutrienții necesari pentru a începe și a menține antrenamentul.

• Ajuta corpul sa recupereze mai rapid dupa antrenamente.

• Asigura accelerarea procesului de dezvoltare musculara.

• Reduce riscul de producere a leziunilor si accidentelor.

• Contribuie la furnizarea unei rate constante de energie pentru întreaga durată a sesiunii de antrenament.

• Ajută la reducerea oboselii și la ameliorarea stresului.

Dezavantajele Mancarii Inainte de Antrenament

În ciuda beneficiilor atât de importante pe care le poate oferi mâncarea adecvată înainte de antrenament, poate că în anumite situații, consumul de alimente în categorii greșite poate fi dezavantajul și poate duce la incapacitatea persoanei de a-și antrena corpul și de a se bucura de beneficiile, care ar trebui să provină de la această experiență. Dezavantajele prealabile de a mânca inainte de antrenament sunt:

Iată ce să mănânci pentru ameliorarea stresului Te-ar putea interesa si: Iată ce să mănânci pentru ameliorarea stresului

• Greața și indigestia: una dintre consecințele inadecvate ale pre-antrenamentelor alimentare poate fi o greață crescută sau senzații de indigestie.

• Oboseala: uneori, consumul de alimente adecvate și durate nepotrivite până la antrenament poate dăuna stării organismului, determinând, uneori, oboseală înainte de antrenament.

• Pierderea apetitului: consumul mari de alimente înainte de antrenament ar trebui evitat din cauza pierderii poftei de mâncare, cu efecte negative asupra consumului de alimente mai târziu.

• Incapacitatea de a face eforturi intense: consumul alimentelor stricte și cantități mari de alimente poate duce la modificări corpului, care pot împiedica persoana să facă eforturi intense.

Ce Trebuie Sa Se Faca Inainte de Un Antrenament?

Atunci când începi să vizitezi o sală sau alte spații, pregătirea prealabilă înseamnă lucruri diferite pentru fiecare persoană. După ce ai făcut câteva recomandări despre cantitatea și tipul de alimentație care ar trebui consumate înainte de antrenamente și ce ar trebui evitate, uită-te la poziția corectă și modul cum funcționeaza. Acest lucru va asigura faptul că antrenamentul tau este cat mai eficient si in siguranta. mai jos sunt câteva sfaturi despre ce să faci înainte de antrenamente:

• Fii hidratat: poți face asta cu apă sau băuturi sportive nutritive.

• Face o încălzire potrivită: asta te va ajuta să te concentrezi mai bine pentru antrenamentele viitoare și să oferi corpului tău cea mai bună protecție împotriva leziunilor.

• Dezvolta abilitatea de concentrare: este important ca antrenamentele respective să fie eficiente și producătoare. Pentru acest lucru, ar trebui să te concentrezi asupra a ceea ce faci, chiar și înainte de antrenament, astfel încât să devii mai conștient de mișcările tale și să ai control asupra corpului tău.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ar trebui să mănânci înainte de un antrenament?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×