Artiști stradali celebri: Lumea incitantă a artiștilor urbani

Artiști stradali celebri: Lumea incitantă a artiștilor urbani

Lumea artiștilor stradali este imensă și fascinantă în același timp. Din străzile orașelor lor, acești artiști urbani fac legiuni de admiratori cu muzica lor, dansul, măștile lor sau numere impresionante de magie. Artiștii stradali stau la rădăcina artei urbane, oferindu-le tuturor ceva ce poate fi savurat în mod gratuit.

Ultimii ani au adus artiști stradali de toate tipurile și de toate dimensiunile. Unele sunt înfloritoare și s-au bucurat de câștiguri și recompense pentru talentul și muncile lor neprețuite, până la debutul foarte bine meritat în interiorul sălii de concerte sau teatrului din cartier.

De-a lungul anilor, artiștii stradali din lume au câștigat mai mult respect și susținere și au reușit să dovedească tuturor că sunt pionierii arte teatrale și tehnice de suprafață, făcând ca sigla lor să se creeze pe tot întreg globul. Artiști faimoși cum ar fi buskiștii, break-dansasii, iluzionistii, iluminatorii, clownii și mai mulți alții, se prezintă luni de zile, făcându-și simțită prezența prin orașe.

Cine sunt artiștii stradali celebri?Artiștii stradali sunt toți acei maeștri ai spectacolului care creează pe străzi pentru a crea divertisment și a-și câștiga traiul la fața locului. Acestea pot fi spectacole de stradă clasice, precum muzica și baletul sau ceva mai modern sau mai inventiv, cum ar fi iluzionismul, beatbox-ul, dansul hip hop, busking-ul, stilurile de vorbit și sunetele de stradă.

Pentru a vă ajuți să vă imaginați lumea artiștilor stradali, în cele ce urmează sunt prezentați câțiva dintre cei mai celebri artiști urbani din ultima vreme:

  1. Charlie Caper: un magician de renume mondial și învingător al Got Talent Sweden si Got Talent UK, a filmat numărul său de magie interactivă și iluzionistă care se petrecea pe stradă pentru a câștiga favoarea galeriei.

  2. The Sand Artist: pe numele său real Kseniya Simonova, aceasta artistă a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a câștigat la Ukraine's Got Talent și a creat imagini vii minunate cu sand cu ajutorul unei mese speciale și niște lumini.

    Lumea Cazinourilor Online din România: Ce Oferă și Ce Să Căutați Te-ar putea interesa si: Lumea Cazinourilor Online din România: Ce Oferă și Ce Să Căutați
  3. Popin Pete: această legeendă hip-hop a inventa un stil de dans tuturor cunoscut, robotic. El a creat chiar și alte stiluri de dans, cum ar fi krump și waacking. Acesta a făcut numărul său de stradă și a devenit cunoscut prin întreaga lume.

  4. Slavi Brankov: această celebritate a început să facă turnee și spectacole de stradă și s-a făcut cunoscut prin aparițiile sale de pe Canalul de Televiziune națională bulgară. El a devenit cel mai bine cotat jonglatator, portocal și acrobata și a fost nominalizat la prestigioasele Premii GAGA.

  5. Nick Panoutsos: cunoscut ca „Music Man”, această legeandă pe scenele de iarmaroc a îndoit muzica cu tehnologia, folosind instrumente muzicale modificate. El și-a câștigat o popularitate prin spectacolele sale exceptionale de stradă și a încântat lumea în întreaga lume.

Venituri si viata de artiști stradali

Deseori, artiștii urbani contezau pe bunăvoința publicului pentru a-și câștiga existența. Acum, în plină era digitală, artiștii aduc arta de suprafață și spectacolul la milioane din întreaga lume în casele lor. Cu toate acestea, puterea lor și magia talentului se simt în mod remarcabil, prin numeroasele spectacole de strada din lume.

Cu cât oamenii mai văd performanțele și talentul artiștilor stradali, indiferent dacă sunt facute în aer liber sau în sălile de concerte, venitul lor se va îmbunătăți. Pe lângă sumele mici de bani ce li se dau direct pentru performanțele lor, artiștii stradali își câștigă existența cu mare parte din spectacolele private și de comunitate pe care le fac fără niciun fel de compensare.

Există, de asemenea, numeroase locuri în întreaga lume unde artiștii să conducă spectacole și numere de muzică și teatru și să câștige salarii rezonabile sau monetizări. Poate că niciodată înainte artiștii nu au avut atâtea oportunități de a-și încânta publicul în moduri noi și creative, așa cum spun aceștia.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Artiști stradali celebri: Lumea incitantă a artiștilor urbani

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×