Australia ridică salariul minim pentru muncitorii migranți calificați

Australia ridică salariul minim pentru muncitorii migranți calificați

Australia a făcut pași importante pentru a asigura că muncitorii migranți calificați primesc salarii mai ridicate și sunt tratați la un nivel corect în raport cu munca pe care o fac. Statul a fost în prim plan atât în ​​programele de aceasta natura, cât și în prevederile legislative care ele funcționează. Cu toate acestea, înțelegerea completă a Marelui Recensământ din Anului 2021, căutarea acestor oportunități este adesea încă ingreunată. Acest articol descrie mai detaliat provocările pe care le întâmpină muncitorii calificați, cumpozează legile relevante și abordează și importanța ridicării salariului minim pentru muncitorii migranți calificați.

În ultimii ani, au existat multiple surse de informare despre salariile și condițiile de muncă oferite muncitorilor migranți calificați din Australia. Din păcate, ideea asigurării salarizării corecte, adresarea condițiilor locurilor de muncă și respectarea tuturor prevederilor legale și reglementărilor nu a fost întotdeauna prezentă. Ca urmare, s-a produs o insolvență în satisfacerea cerințelor și a datoriilor sociale și economice în care sunt implicați acești migranți. Dar, în ultimii ani Australia a făcut eforturi substanțiale pentru a promova și asigura drepturile acestor muncitori și a schimba forța de muncă imigranță în cadrul țării.Muncitorii Migranți Calificați – Problemele întâmpinate

Muncitorii migranți de prestigiu se confruntă, de obicei, cu majoritatea dintre problemele care apar parte a încercării de a se încadra într-o nouă societate. Este important să fie identificate și abordate problemele care stau la baza și care, împreună cu recensământul anual și cu cercetările relevante, vor contribui la îmbunătățirea vieții migrantilor calificați din Australia.

Suprafața salarială și obligațiile de plată

Foarte frecvent, angajatorii refuză sau ocolesc din ce în ce mai mult să plătească salariul minim în raport cu nivelul de calificare, în timp ce aplică condiții de muncă supranormale și anumite situații ilegale. În acest sens, s-a constat că muncitorii migranți calificați nu sunt de obicei remunerați în conformitate cu mediul de afaceri local sau cu legislația australiană. O parte din acești indivizi lucrează chiar fără acte sau documentații legale, ducând la o creștere a mediului de muncă informal sau informal.

3 motive pentru a oferi cadou un kit de pictură pe numere Te-ar putea interesa si: 3 motive pentru a oferi cadou un kit de pictură pe numere

Acorduri contractate și drepturi

Infracțiunile legale de culoare și de rasă sunt, de asemenea, destul de comune pentru muncitorii migranți calificați, care se confruntă în mod frecvent cu abuzuri verbale și fizice prealabile. Mai mult decât atât, mulți angajatori și asistenți profesioniști nu se asigură că salariații lor înțeleg și apreciază adevăratul sens și conținutul contractelor pe care le depun. Acest lucru se datorează, în mare măsură, faptului că în contractualizare acest tip de muncitori migranți sunt adesea ignoranți și, în cele din urmă, abuzați.

Salariul minim al Medicarelui și obligațiile legale

Australia a început să ia măsuri față de aceste situații conflictuale printr-o serie de inițiative legislative, precum și prin purtarea de dezbateri sincera între diverse sectoare și partide. Un exemplu în acest sens este Stop de lucru Australian și legalizarea migratorilor pe această teritorie, în general. Acesta a fost, de asemenea, urmat de introducerea și publicarea Medicarului 20–13, care prevede diapozitive salariale regulate și stabile pentru toți muncitorii calificați, indiferent de originea lor etnică sau religioasă. În plus, aceasta împiedică și penalizează, conform prevederilor legale, abuzurile de salarizare, discriminarea și exploatarea muncii.

Cresterea salariului minim pentru muncitorii migranți calificați

Printre modificările aduse de cadrul legislativ care afectează salariile muncitorilor migranți calificați din Australia, cea mai notabilă este creșterea considerabilă a salariului minim, care a avut un effect major asupra acestor muncitori și asupra cadrului de muncă din țară. Avantajele și beneficiile acestei modificări legislative sunt, fără îndoială, numeroase, inclusiv oportunități de creștere salarială și condiții de muncă mai decente.

Conform ședinței federale din 2021 Australia va introduce o scădere a impozitelor pe venit, optând pentru un sistem de plafonare a impozitelor pe venit și eliminarea tarifelor gradate. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Australia ridică salariul minim pentru muncitorii migranți calificați

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×