Berării din Atlanta: Cele mai bune locuri pentru a savura o bere

Berării din Atlanta: Cele mai bune locuri pentru a savura o bere

Unul dintre cele mai populare obiceiuri ale atlanților în weekend este de a-și petrece serile prin pub-uri, fie că e vorba de o berărie, bar sau restaurant. În Atlanta, există o gamă variată de opțiuni pentru iubitorii de bere. Aici vă vom prezenta topul celor mai bune locuri din Atlanta pentru a savura o bere.

I. Historia berii în Atlanta

Berăriile au existat în Atlanta, Georgia, încă de la începutul anilor 1800. Cele mai vechi berării din această zonă se aflau în orașele Atlanta, Marietta și Savannah. Aceste berării au fost deschise, în primul rând, de imigranți germani și irlandezi.

De-a lungul anilor, industria berii din Atlanta a cunoscut o dezvoltare, începând cu producătorii locali de bere ca Rock, Red și Jack Spiller, care au fost printre primele berării din oraș. Berea lor a fost servită în localurile de pe High Street. Aceste berării au produs bere până în anii 1940, când le-au fost interzise de către guvernul federal.

II. Restaurante cu zgură în Atlanta

Deși locurile cu zgură din Atlanata nu mai sunt la fel de populare ca în trecut, există încă câteva care merită o vizită. Toate oferă o cantitate generoasă de bere rece servită în pahare murdare dar renumite în întreaga lume.



Unele dintre cele mai populare pubs și restaurante din această zonă sunt:

• Manuel's Tavern: Este unul dintre cele mai vechi puburi din Atlanta, care a fost deschis în 1957. Acesta oferă o gamă variată de bere rece, burgeri, și pizza.

• The Porter Beer Bar: Acest bar se află în Little Five Points și oferă o selecție variată de bere rece. Acesta oferă și o selecție de mâncăruri gourmet și gustări.

• 337 Bar&Brewery: Acest bar este renumit pentru bere sa și selectarea variată de mâncăruri, care includ burgeri, pizza, și chili. Acest bar oferă de asemenea o atmosferă relaxată și prietenoasă pentru iubitorii de bere.

III. Noile berării din Atlanta

Odată cu dorința producătorilor de băuturi spirtoase de a crea selecții mai interesante și originale de bere, un număr de noi berării au început să producă marca proprie de bere. Iată câteva din cele mai populare berării care se pot găsi în Atlanta:

• SweetWater Brewing Company: Acesta este unul dintre cele mai populare producători de bere din Atlanta. Ei produc o gamă largă de beri, începând de la IPA-uri la stiluri de bere mai puțin cunoscute cum ar fi berile cu zmeură. Ei sunt cunoscuți pentru aroma lor unică și florile de hamei proaspete.

Lumea Cazinourilor Online din România: Ce Oferă și Ce Să Căutați Te-ar putea interesa si: Lumea Cazinourilor Online din România: Ce Oferă și Ce Să Căutați

• Monday Night Brewing: Această berărie produce o gamă largă de beri, care vin în stiluri precum IPA-uri, beri albe, și beri de profil scăzut de alcool. Aceste beri sunt produse cu produse locale precum latexul de la Clabber Girl și romul de lichid de la Tullamore D.E.W. Ei oferă, de asemenea, excursii și prezentări ale procesului de producție al berii.

• Reformation Brewing Co.: Această berărie oferă o gamă largă de beri, de la pale ales și stouturi la beri albe și IPA-uri. De asemenea au început să producă, de curând, stiluri mai interesante precum hazy IPA și beri de foc. Acestea sunt ușor de băut și au arome interesante.

IV. Cluburi pentru iubitorii de bere

Atlanta are, de asemenea, o gamă largă de cluburi de bere unde iubitorii de bere se pot bucura de bere și în același timp socializa. Unele dintre cele mai renumite cluburi de bere din Atlanta sunt:

• Beer Club of Georgia: Acesta este unul dintre cele mai cunoscute cluburi de bere din Atlanta. Clubul organizează evenimente și excursii în diferite berării și restaurante din oraș.

• The Beer Finders: Aceasta este o comunitate de iubitori de bere care se reunesc la pub-uri și restaurante pentru a savura o bere. Ei organizează de asemenea evenimente și degustări de bere, precum și excursii în berării.

• Atlanta Beer and Music Festival: Acest festival se organizează în mod regulat, în fiecare an, și oferă o mulțime de evenimente și activități pentru iubitorii de bere și muzică. Ei organizează de asemenea concursuri de bere și evenimente speciale pentru a marca anumite tipuri sau stiluri de bere.

Datorită industriei producției de bere în Atlanta, orașul oferă numeroase berării, pub-uri și cluburi de bere. Acestea oferă ceva pentru toată lumea. Prima opțiune pentru iubitorii de bere din Atlanta ar trebui să fie berăria locală SweetWater Brewing Company. Ei oferă o gamă variată de bere și au excursii și degustări de bere. Pentru cei care caută o atmosfera relaxată și vor să îi cunoască pe alți iubitori de bere, se pot alătura unuia dintre cluburile de bere din oraș. Acestea sunt doar câteva modalități prin care atlanții pot savura o bere rece în oraș.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Berării din Atlanta: Cele mai bune locuri pentru a savura o bere

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×