Când Este Mai Bine Să-Mi Închid Compania?

Când Este Mai Bine Să-Mi Închid Compania?

Astăzi, atunci când începi o afacere, este important să știi când ar trebui să vinzi sau închizi această afacere. Poate fi dificil să recunoști când trebuie să te desparți de activitatea ta, însă este important să acorzi atenție semnalelor și să iei deciziile corecte.

Iată tot ce trebuie să știi despre când este momentul potrivit să închizi o afacere și cum să procedezi cu succes:

Cum stabilesc daca e timpul sa inchid afacerea mea?

Stabilirea când să te desparți de afacerea ta poate fi unul din cele mai grele lucruri, însă este important să recunoști semnalele și să iei deciziile necesare. Unele semne potrivite începutului închiderii unei afaceri ar putea fi:

1 Răspuns redus la ofertele de marketing

Dacă interesul publicului față de ofertele tale scade și nu vezi niciun interes sau succes la nivel comercial, atunci ar putea fi momentul să te gândești la reorientarea afacerii sau chiar la închiderea acesteia.

2 Greutăți financiare

Dacă afacerea ta înregistrează în mod constant pierderi financiare, atunci ar fi momentul să ți faci o evaluare a situației. Dacă li un moment în care nu se poate extrage profitul sau când nu sunt în cazul de a realoca capitalul în alte locații, atunci ar putea fi un semnal de alarmă că afacerea ta are nevoie de schimbări sau poate chiar de închidere.3 Prea multe reguli și reglementări

Legile și reglementările sunt importante când vine vorba despre desfășurarea unei afaceri, însă fără a monitoriza schimbările regulilor și reglementărilor, acestea ar putea deveni prea stricte și greu de respectat. Dacă regulile și reglementările devin prea restrictive și ar putea afecta negativ afacerea ta, atunci ar fi cazul să iai în considerare închiderea acesteia.

4 Nu te potrivești stilului tău

În anumite circumstanțe, oricât de bună ar fi afacerea ta, poate fi nevoie să iei în considerare închiderea acesteia, dacă stilul de management sau vânzări nu se potrivesc pe calculatorul tău. Dacă încerc să ajuți oamenii într-un mod care nu este potrivit stilului tău sau pasiunilor tale, poate fi într-adevăr o lumină de oprire și ar fi momentul să iei calea închiderii.

Cum Trebuie Să Abordez Închiderea Afacerii Mele?

Ce Este Reducerea Facturilor Și Cum Funcționează? Te-ar putea interesa si: Ce Este Reducerea Facturilor Și Cum Funcționează?

Una dintre responsabilitățile principale ale antreprenorilor este să știe când să facă schimbări și să se despartă de afacerea lor. Nu poți fi mereu speriat că această decizie se va vedea ca un eșec, ci, mai degrabă, să înveți să o vezi ca pe o valoroasă lecție de învățat. Uite cum să abordezi închiderea afacerii tale:

1 Face o evaluare a obiectivelor și stabilește care sunt rezultatele

Este important să faci o evaluare a afacerii tale și să te asiguri că ai atins toate obiectivele propuse. Acest lucru poate însemna că enumeri toate activitățile și progresul realizat. Este un mod bun de a ține evidența și de a vedea dacă afacerea ta a progresat și cât de mult.

2 Anunță echipa

Dacă a venit momentul să închizi afacerea ta, este important să comunici această informație cât mai repede. Anunțarea echipei și a celor interesați înainte de a închide definitiv afacerea este importantă și te poate ajuta să eviți probleme legale sau financiare pe viitor.

3 Eliberați contractele în câmpul muncii

Dacă angajații sunt sub contract, este important să eliberați toate contractele și să te asiguri că legea este urmată. Acest lucru te poate ajuta să fii pregătit atunci când vine vorba despre luarea unei decizii de a închide afacerea.

4 Fii pregătit să faci orice schimbare necesară

Deschiderea și închiderea unei afaceri sunt procese complexe. Uneori se poate ca actele necesare și schimbările necesare să se desfășoare peste noapte, motiv pentru care trebuie să fii pregătit să faci orice schimbare necesară pentru a închide afacerea.

5 Recompensează clienții

Un mod bun de a închide afacerea cu succes este să oferi recompense clienților tăi. Unele recompense pot fi puncte de loialitate sau cadouri, dar anunțarea clienților înainte de închiderea afacerii poate avea și un moment emoțional.

6 Planificați punerea în este de serviciu

Cu toate că actul de a închide afacerea este important, nu este întotdeauna usor. Pregătește-te să faci cea mai bună punere în este de serviciu înainte de a lăsa ușa. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Când Este Mai Bine Să-Mi Închid Compania?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×