Peste 30 modele deosebite de candelabre din care poti alege pentru locuinta ta

Peste 30 modele deosebite de candelabre din care poti alege pentru locuinta ta

In ceea ce priveste categoria de iluminat, exista unele modele care se evidentiaza printr-un design special, fiind vorba de candelabre. Modele de candelabre moderne sau candelabre cristal, exista cate un model pentru fiecare, indiferente de stilul de amenajare. Totusi, pentru a integra un candelabru in atmosfera unui living sau dormitor este nevoie ca acestea sa aiba un stil cat se poate de coerent si armonios, de la luxos si elegant la modern si plin de culoare.

Exista chiar modele de candelabre copii pentru camerele acestora, fiind o optiune potrivita daca vrei sa creezi cu usurinta un spatiu special, de poveste. O sa descoperim mai departe cateva modele de candelabre ieftine, dar si din categorii cu preturi peste medie, daca vrei sa pui accent pe calitatea materialelor si pe un design deosebit.

 

Candelabre moderne

Candelabre in forma de spirala, cu picaturi de cristal, cu zeci de sfere stralucitoare sau alte design-uri care combina eleganta candelabrului cu elementele moderne de decor. Un astfel de candelabru il poti alege pentru living sau dormitor, mai ales daca iti place ca ambientul camerei sa fie unul cat mai special si elegant. In aceasta categorie de candelabre moderne gasesti o serie de modele la preturi accesibile, cu un aspect unic, cu care sa infrumusetezi instant aproape orice incapere a casei tale.Candelabre living

Cel mai comun spatiu in care este amplasat un candelabru este cu siguranta living-ul sau sufrageria. Este locul in care ne petrecem o buna parte din timp si spatiul in care ne primim musafirii, de aceea modul in care este amenajata aceasta camera este important sa fie o exprimare a personalitatii tale si a modului in care percepi confortul si siguranta.

Astfel ca, modelele de candelabre living sunt atat de variate. De la cele foarte luxoase si elegante, de dimensiuni mari, cu cristale si alte tipuri de sticla stralucitoare, care aduc cu ceea ce exista in casele familiilor instarite de odinioara, fiind vorba mai ales de candelabre retro.

Descopera cele mai noi modele paturi copii pentru toate varstele Te-ar putea interesa si: Descopera cele mai noi modele paturi copii pentru toate varstele

Totusi, daca nu iti place aspectul extrem de opulent al candelabrului clasic te poti orienta spre variante moderne, care imbina materialele, cum ar fi lemnul, sticla si metalului, in forme atipice si abordari abstracte, care ies in evidenta prin stilul unic.

Candelabre rustice

O categorie speciala o reprezinta cea a candelabrelor rustice. Candelabre din lemn, cu combinatie de metal rezistent si diferite moduri de expunere al becurilor sau ledurilor. Aceste tipuri de candelabre se potrivesc de minune intr-un living amenajat in stil traditional sau stil vechi, pentru ca aduc aminte de perioadele medievale, cu cavaleri si domnite. Un asemenea candelabru ar fi potrivit pentru o bucatarie, in care sa existe acelasi stil, traditional, rustic, cu mult lemn, ceramica, lut si alte materiale naturale.

model candelabru din lemn rustic

Atunci cand alegi un candelabru este indicat sa tii cont, dincolo de aspect si de modul in care lumineaza de designul general, atunci cand vine vorba de intretinere si curatare. Cu cat candelabrul este realizat din multe piese mici, cu detalii si ornamente, va fi nevoie de un timp mai mare pentru a-l curata si pentru a indeparta praful.

De asemenea este indicat sa citesti cu atentie dimensiunile candelabrului, un astfel de obiect fiind intr-o marime considerabil mai mare fata de o lustra obisnuita, avand nevoie de un spatiu generos pentru a fi pus in valoare.

 


Ce nota merita acest Articol:
Oana V

Oana - Bucuresti, 28 ani

Numele meu este Oana si sunt absolventa a Facultatii de Literaturi si Limbi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti. Specializarea mea este Limba si Literatura Engleza. Cel mai mult imi place sa scriu. Printre hobby-urile mele se numara, evident, scrisul, cititul, pictura, si mersul pe bicicleta. De cand fac content writing, am lucrat pentru numeroase site-uri. Dintre acestea, amintesc kmarket.ro, buybooks.ro. Sunt un content writer profesionist si entuziast care iubeste ceea ce face, iar asta se vede in rezultatele muncii depuse. Sunt de parere ca atunci cand faci ceva cu pasiune, ai posibilitatea sa iti depasesti limitele si sa obtii cele mai bune rezultate.

Nu sunt Comentarii la Peste 30 modele deosebite de candelabre din care poti alege pentru locuinta ta

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×