Care este diferența dintre venituri și vânzări?

Care este diferența dintre venituri și vânzări?

Atunci când încercați să înțelegeți diferite elemente ale unui business, este important să cunoașteți diferența dintre venituri și vânzări. Veniturile și vânzările definesc entitatea economică și sunt esențiale pentru succesul firmei tale. Desigur, ar putea exista confuzie în ceea ce privește diferențele dintre aceste două elemente. În cazul în care sunteți puțin confuz, puteți afla toate informațiile de mai jos despre diferențele dintre venituri și vânzări.

Ce sunt veniturile și de ce sunt importante? Veniturile sunt fluxul de fonduri sau tranzacții pe care o companie le primește pentru a face afaceri. Aceste fonduri provin din vânzările produselor, vânzările de bunuri și servicii care le oferă compania și alte surse. Veniturile sunt un indicator al sănătății economico-financiare a unei companii. Acesta arată cât de bine sau cât de rău merge business-ul și se poate compara cu veniturile companiilor similare în industria respectivă. Veniturile sunt, de asemenea, importante din punct de vedere fiscal. Pe baza lor, veniturile sunt taxate în urma aplicării ratei specificate de guvern.Ce sunt vânzările și de ce sunt importante? Vânzările sunt diferența totală dintre costurile totale de producție și costurile totale de livrare ale unei companii și inferioare veniturilor. Acest lucru deoarece veniturile sunt incluse în vânzări, dar vânzările nu sunt incluse în venituri. Vânzările sunt de asemenea necesare pentru a stabili sănătatea economică a unei companii și pot fi măsurate în unități fizice (de ex. Produse vândute) sau în moneză. Successul vânzărilor depinde, de asemenea, de costul și calitatea produselor vândute de companie, precum și de poziționarea acestora în piață. Vânzările sunt, prin urmare, un indicator foarte important al sănătății companiei respective.

Diferența dintre venituri și vânzări Între venituri și vânzări există o diferență esențială. Veniturile reprezintă valoarea totală a tranzacțiilor efectuate de o companie, în timp ce vânzările reprezintă diferența dintre costurile totale de producție și costurile totale de livrare ale companiei respectivă. De asemenea, veniturile ar putea include vânzări, subvenții și alte surse, în timp ce vânzările se referă numai la produsele și bunurile vândute de o companie.

Ce este un buget? Te-ar putea interesa si: Ce este un buget?

Declinarea veniturilor în raport cu vânzările Declinul veniturilor testează eficiența unei companii în vânzarea produselor și bunurilor. Diferența dintre venituri și vânzări poate fi măsurată pe baza raportului venituri/vânzări. Cu cât este mai scăzut raportul, cu atât veniturile sunt mai mici decât vânzările. În acest caz, compania nu realizează suficient profit din vânzări, așadar nu pot acoperi costurile fixe și variabile. Acest lucru poate fi din cauza prețurilor foarte scăzute, calității placebo sau a prea multor fonduri necesare pentru livrarea produselor.

Cum se utilizează venitul și vânzările pentru a evalua succesul Veniturile și vânzările oferă date importante către o companie. Pe baza venitului, se pot stabili ratele de impozitare și se poate face o comparatie a sănătății economico-financiare a unei companii. Vânzările sunt esențiale pentru testarea eficienței vânzărilor și evaluaterea sănătății financiare a unei companii. În plus, vânzările pot fi măsurate în moneză sau unități fizice, ceea ce oferă clare date referitoare la succesul și performanțele companiei.

Printre mulți alți indicatori de performanță, veniturile și vânzările joacă un rol esențial în a oferi o imagine a sănătății economico-financiare a unei companii. Cu toate acestea, există o diferență clară între aceste două elemente, în ceea ce privește metodele de măsurare și utilizarea lor în analiza afacerii. Veniturile măsoară fluxul de bani pe care compania respective îl primește pentru afaceri în timp ce vânzările măsoară diferența dintre costurile totale de producție și costurile totale de livrare ale companiei respective. Desigur, cu cât veniturile și vânzările sunt mai mari, cu atât sănătatea economico-financiară a companiei respective este mai bună.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Care este diferența dintre venituri și vânzări?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×