Cărţi despre blackjack – Află secretele unui joc de succes

Cărţi despre blackjack – Află secretele unui joc de succes

Dacă eşti client de cazino, fie el fizic sau online şi nu ai încercat măcar o dată o sesiune de pariere la jocul de blackjack nici nu ştii ce ai ratat! Este cel mai ofertant joc de cărţi din lista de jocuri a unui cazino şi îţi dă în mod real şanse corecte de succes financiar.

Tocmai pentru că este un joc care îţi dă şansa la câştiguri au apărut şi multe cărţi care îl descriu în amănunt. Despre aceste cărţi vom detalia în continuarea acestui articol aşadar dacă eşti interesat urmăreşte-ne cu toată atenţia de care dispui.

Beat the Dealer – Edward O. Thorp

Este foarte clar încă de la început, să câştigi la jocul de blackjack înseamnă ca întotdeauna să învingi la scor dealerul. Şi când vorbim despre scor îţi dorim ca întotdeauna să ai unul superior dealerului dar să nu depăşeşti niciodată 21!

Şi te poate învăţa să faci acest lucru Edward Thorp, în cartea sa cu un titlu convingător “Învinge Dealerul”. Dl. Thorpe a demonstrat în cartea sa că jocul de blackjack este un joc deosebit de celelalte întâlnite în oferta cazinourilor şi că poate să îţi aducă beneficii financiare doar cu puţine cunoştinţe de matematică.Şi dacă te uiţi la data publicării cărţii, 1962, poţi deduce că această carte a fost un best – seller la vremea ei şi rămâne în continuare o carte de referinţă pentru jucătorii de blackjack. În mod cert, fără ca acest lucru să ţi-l spună Thorp, blackjack face parte din jocuri din care faci bani.

Dar hai să vedem ce are de spus dnul Thorp, a cărui carte desre blackjack face senzaţie şi după 60 de ani de la publicare. Thorp stabileşte în carte că jocul de blackjack este prin excelenţă unul în care abilităţile personale îşi spun din plin cuvântul.

Şi ca să fim mai concişi, Thorp stabileşte că în blackjack se găsesc o mulţime de variabile dependente care oferă un avantaj clar jucătorului. Explică chiar că atunci când o carte ajunge pe masă aceasta nu se mai întoarce în pachet, dând în acest fel un indiciu clar jucătorului.

Top documentare despre jocuri de noroc Te-ar putea interesa si: Top documentare despre jocuri de noroc

Numeşte de fapt în carte ceea ce tu cunoşti astăzi ca fiind principiul număratului de cărţi în blackjack. În urma publicării cărţii sale Thorp se alege cu porecla de “Părinte al număratului de cărţi” şi la distanţă de 60 de ani această este citită cu interes atât de jucătorii începători cât şi de cei mai experimentaţi în jocul de blackjack.

Bringing Down the House – Ben Mezrich

Titlul cărţii s-ar traduce prin “Falimentează casa” aşa că nu îl confunda cu un film celebru cu acelaşi titlu. Cartea lui Ben apare în anul 2003 şi inspiră 2 filme de succes care pun în prim plan jocul de blackjack.

Ben detaliază cu lux de amănunte în cartea sa aventura celor 6 studenţi de la MIT care îşi propun să falimenteze cazinourile prin munca în echipă. Nu reuşesc acest lucru dar în periplul lor prin cazinourile din Las Vegas reuşesc să strângă milioane de dolari.

Romanul lui Ben este adesea considerat unul de tip non-ficţiune dar naraţiunea este atât de incitantă încât în mod sigur nu o să laşi cartea jos din mână. În fond este aventura reală a 6 tineri americani care îşi folosesc abilităţile personale pentru a bate casa şi merită să înveţi din experienţa lor.

Este o carte în genul filmului Rain Man, un film celebru în care număratul cărţilor la blackjack este adus la rang de artă de către Dustin Hoffman, cel care interpretează autistul cu o memorie extraordinară. În romanul lui Ben însă jocul de blackjack este prezentat cu o aură de mister şi farmec care te invită să o citeşti pe nerăsuflate.

10 lucruri interesante despre Regina Elisabeta a IIa a Marii Britanii Te-ar putea interesa si: 10 lucruri interesante despre Regina Elisabeta a IIa a Marii Britanii

Repeat until Rich – Josh Axelrad

“Repetă până te îmbogăţeşti” este un titlu mai mult decât elocvent al acestei cărţi. Şi dacă arunci o privire şi pe subtitlul cărţii, Cronica Războaielor de Blackjack a Numărătorilor de Cărţi, o să înţelegi rapid despre ce detaliază Axelrad în cartea sa.

Dacă eşti un jucător de blackjack şi ai talent la număratul cărţilor, atunci îţi recomandăm să îţi procuri şi să citeşti această carte despre blackjack cât mai repede cu putinţă. Şi da, se insistă în această carte pe practică îndelungată în număratul cărţilor pentru că altfel cum să te îmbogăţeşti din acest joc?

Autorul îţi sugerează în mod discret că este cazul să îţi pui în valoare abilităţile personale dar în acelaşi timp să lucrezi constant la atitudinea personală. Dacă vrei cu adevărat să ai succes financiar la o masă de blackjack trebuie să găseşti întotdeauna cea mai potrivită atitudine.

Dacă vrei, cartea lui Axelrad aduce o notă persistentă de psihologie şi te învaţă cum să îţi dozezi agresivitatea la masa de joc. Şi nu ezită să îţi recomande să renunţi la un pariu şi să nu încăpăţânezi să continui atunci când nu eşti sigur de victorie.

Deci dacă ai nevoie de puţină încurajare care să îţi idea avântul necesar în jocul de blackjack nu ezita să citeşti această carte. Poate că nu vei avea parte de câştigurile dorite dar în mod sigur că îţi va întări încrederea în tine şi vei deveni un jucător redutabil la acest incitant joc de noroc.

Concluzie

Jocul de blackjack este fără îndoială un joc de noroc care îţi lasă loc suficient pentru a realiza câştiguri financiare. Dacă eşti la început de drum în acest joc sau chiar dacă eşti un jucător experimentat credem cu tărie că citirea acestor cărţi în nici un caz nu o să îţi facă rău.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cărţi despre blackjack – Află secretele unui joc de succes

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×