Cărți geniale pentru orice tip de tată

Cărți geniale pentru orice tip de tată

Tatăl este, aproape universal, unul dintre cei mai importanti oameni din viata unui copil. Și cu toate acestea, poate fi destul de greu să-i găsim cadouri. Chiar dacă poate cumpăra majoritatea lucrurilor de care are nevoie, se pot găsi și cărți înrădăcinate în iubire, care să-l inspire și să-i ofere un sentiment al veșniciei. Indiferent de preferințele tatălui tău, iată câteva cărți care sări în ochi în funcție de profilul său.

Cărțile preferate ale conducătorilor și ale liderilor

Unele dintre cele mai bune cărți pe care le poate citi un conducător sunt:

"Managementul câștigător" de Phil Knight

Scrisă de către fondatorul Nike, această carte vorbește despre modul în care Phil a crescut compania sa de la o idee până a devenit o mare forță în industria încălțămintei. Knight discută despre luarea deciziilor influente, responsabiliary și etica afacerilor.

"Cartea încurajărilor" de Larry King

În acest volum scurt, King prezintă câteva dintre principalele sale descoperiri și experiențe atât din punct de vedere profesional, cât și uman. Oferă mii de trucuri pentru a dezvolta relații puternice cu ceilalți și pentru a găsi succesul în viață."Cele trei principii" de Jim Collins

Cărțile lui Collins abordează tendințele care modelează și influențează lumea afacerilor. În acest tratat, el explică principiile generale care fac diferența între o întreprindere măruntă și una de înaltă calitate.

"Portretul conflictului" de Rosabeth Moss Kanter

Kanter vorbește despre arta și știința gestionării conflictului în diverse moduri. Se concentrează pe greșelile obișnuite commit te de manageri și pe modul în care acestea pot fi evitate, împreună cu alte sfaturi pentru a construi relații și a conduce cu dibăcie.

Cărțile care conțin inspirație și motivație

Cand ai nevoie de inspirație și motivație, un tata poate gasi aceasta în urmatoarele cărți:

"Puterea de a te conecta cu ceilalți" de Dale Carnegie

Carnegie se rezumă la motivele fundamentale și strategiile de comunicare ce permit oamenilor să construiască, întrețină și îmbunătățească relațiile. Oferă sfaturi valoroase și de încredere pentru a facilita comunicarea este esențială.

Mica prințesă de Frances Hodgson Burnett: Un basm clasic pentru toate vârstele Te-ar putea interesa si: Mica prințesă de Frances Hodgson Burnett: Un basm clasic pentru toate vârstele

"Cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru tine” de Dr. Wayne Dyer

Dr. Dyer vorbește despre importanța propriei persoane și cum aceasta se poate realiza. Contemplând motivații interioare, el tratează subiecte precum bolile provocate de stres și anxietate și ce ar trebui tratate și care ar fi mecanismele și practicile benefice.

"Există o cale prin pas" de Tony Robbins

Celebrele sale abordări motivate și optimiste explică, de asemenea, modul în care poate fi implementat un plan de acțiune pozitiv pentru a îndeplini obiectivele personale. Robbins oferă sfaturi legate de comunicare, gestionarea timpului și rezolvarea conflictelor.

"Când te-ai lăsat în urmă: 8 răspunsuri de descoperire personală" de John Eldredge

După o lungă călătorie prin America și căldura spirituală a Stâncii Mici, Eldredge se întoarce acasă și oferă cuvântul său despre adevărata căutare a fericirii.

Cărți pentru tatăl sportiv

Un tata care iubeste sporturile poate gasi plăcere în urmatoarele cărți:

"Selecția eșecului" de Michael Lewis

Scrisă de Lewis, această carte este un raport amuzant despre situațiile atipice cu care se confruntă antrenorii profesioniști ai echipelor de fotbal american. Despre ce s-ar putea găsi în spatele unei decizii fundamentale și ceea ce face o echipă cu adevărat învingătoare.

"Jurnalele unui antrenor" de Phil Jackson

Jackson oferă o serie de reflecții interesante, împărtășite de un antrenor pe doze de lapte pe care le-a împărtășit copiilor din țara sa, precum incremenirea morală, gestionarea conflictelor și autodisciplină.

"Mintea atlețului" de Allen Fox

Fox explică modul în care funcționează actul creativ al sportului, demonstrând că, în sfârșit, gestionarea și tehnica mentală se fac simultan în succesul în sport.

"Mâna nonverbală" de George M. Dohar

Această carte explorează relația dintre limbajul nonverbal și jocul de golf.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cărți geniale pentru orice tip de tată

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×