Cărți interzise recent care merită o adaptare cinematografică

Cărți interzise recent care merită o adaptare cinematografică

Cu siguranță cărțile au fost și vor fi mereu un mediu direct al celei mai profunde imaginații umane, având întotdeauna acest impact asupra publicului larg. Într-o lume în care tehnologia a schimbat în mod dramatic modul în care suntem informați și furnizați cu divertisment, filmele au devenit ca un paravan în fața cititorilor obișnuiți pentru a-i introduce în lumea cărților. Cu toate acestea, majoritatea filmelor aleg să se concentreze pe cărți deja clasice sau pe cărți cu succes obișnuit, chiar dacă există multe răsturnări de cărți din anii mai recenti care ar putea face materialele deosebit de interesante de urmărit pe marele ecran. De fapt, căutând cărți interzise din 2017 până în prezent, se pot găsi intradevăr multe titluri care merita o adaptare cinematografică.

Cărți interzise din 2017

Equals de Sara B. Elfgren și Mats Strandberg

Equals este primul roman dintr-o trilogie de ficțiune cu elemente SF și pasiune pentru adolescenți scris de compania de autoare formata din Sara B. Elfgren și Mats Strandberg. Povestea se concentrează pe o pseudoutopie în care rata infracționalității și a violenței a scăzut considerabil după ce o cultură totalitară a instaurat principiile căsătoriei obligatorii între adulți și a interzis orice emoție. Cu toate acestea, o serie de reacții chimice ale minții finisează să transforme doua prieteni de pubertate într-o poveste de dragoste sau chiar într-o tragedie spălată cu sânge. Această aventură interesantă și fascinantă ar putea reprezenta inteligent un film cu o notă cuprinzătoare.Fata din Pădurea de Nenele Leela

Americanca Nnele Leela a scris Fata din Pădurea în februarie 2019, provocând o schimbare în modul în care aspirațiile de carieră ale femeilor tinere sunt percepute în lumea de azi. Povestea urmărește drumul unei tinere elfe cu numele Magdalena aflată într-un conflict profund între îndatorire și încercările ei de a se conforma dorințelor familiale versus aspirațiile ei de aspirație și libertate în visele ei de a deveni cneaz în pădurea ei. Toate acestea creionează un tablou viu și pantingscut și tema sa abordată din punct de vedere politic și social creează un ecran frapant pentru cinematografie.

Top monștri japonezi Kaiju care sunt de-a dreptul înfricoșători Te-ar putea interesa si: Top monștri japonezi Kaiju care sunt de-a dreptul înfricoșători

Lingoul Anotimpului de Clare Furniss

Lingoul Anotimpului este o poveste confesivă a vieții adolescente, și a fost scrisă de Penny Drakes și publicată în septembrie 2017. Este despre o tânără de 16 ani care se luptă și încearcă să se țină împreună sub presiunea unei mame desprowice imobiliare, cea a familiei in-laws, și lupta ei personală de a-și îndeplini visurile în ciuda obstacolelor. Acest subiect convingător și convingător al luptelor adolescente, inspirată și confidentă, ar putea face acest roman un film excelent.

Străinul în curte de Simon Morden

În iunie 2017, Simon Morden a lansat Străinul în curte. Aceasta se concentrează pe tânăra susan, care, prin extraordinarul său miracol de alchimie, a descoperit o curte magică: o lume a lui Daemons, Pirat and Monsters care o readuce pe Susan la viață. Curajul lui Susan și encantarea călăriei sale la adânci, personală și profundă, creează o poveste captivantă și fermecătoare care implicit ar fi uimitoare pe marele ecran.

Caruselul de Graeme Simsion

Graeme Simsion și-a lansat Carouselul în anul 2017. Romanul vorbeste despre un bărbat de vârsta a treia care suferă de dementă severă și simptome sugestive de boală Alzheimer și despre o femeie de asemenea vârstă care se confruntă cu propriile ei seturi de lupte grave de sănătate mentală și fizică, și despre misterioasa legătură dintre ei încă de la debutul lor în copilărie. Momentul lor se perfecționează când el îi oferă ei o ultimă șansă și o ultimă speranță la intimitatea sa și la împlinirea dorinței sale de a renunța în totalitate orice efecte ale bolii sale. Adaptarea acestei povești emotionante și motivate ar provoca o varietate de reacții emoționale și poate atinge un public divers datorită emoțiilor și mesajelor sale profunde.

Blestemul Zmozilor de Sophie Draper

Sophie Draper a publicat Blestemul Zmozilor în aprilie 2017, centrându-se pe o adolescentă tăcută și retrasă numită Charlotte, care se convinge că are poveste și poveste și să se implice în viața ei.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cărți interzise recent care merită o adaptare cinematografică

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×