Cărți thriller de mister de citit în această toamnă

Cărți thriller de mister de citit în această toamnă

Cititul este unul dintre cele mai bune modalități de a evadă din rutina zilnică și relaxare. Există o mulțime de scrieri diferite, cu siguranță ceva pentru fiecare gust, iar benzile gen thrillers de mister sunt unele dintre cele mai populare. Dacă vrei să fii încântat și entuziasmat în această toamnă, iată cinci cărți thriller de mister foarte interesante pe care trebuie neapărat să le citești.

1 „Tu rămâi așa” de Linwood Barclay

„Tu rămâi așa” de Linwood Barclay este o carte minunată care te va ține în suspans până la ultima pagina. Acțiunea se desfășoară într-un peisaj rural din New York, adăugând un sentiment de familiaritate și de acasă. Acțiunea se învârte în jurul lui Paul și Emily Hansen, doi frați a căror viață tihnită și obișnuită este tulburată atunci când Emily își găsește amanta, Monica, moartă.

Paul este convins că cineva o ucis și este hotărât să descopere adevărul. Este un thriller în care măștile inocentelor sunt eludate, urme pe care majoritatea nu ar vrea să le urmeze. Această carte ar putea ușor fi transformată într-un film de mare succes, datorită modului în care autorul construiește personajele și acțiunea.2 „Amantul colecționarului” de Laura Purcell

Laura Purcell a creat o carte extrem de captivantă pentru această toamnă care se învârte în jurul lui Ruth Butterham, o femeie condamnată la închisoare pentru vrăjitorie în miezul secolului al XIX-lea. Nemaipomenitul ei plan de supraviețuire face ca cititorul să aștepte cu sufletul la gură modul în care se va termina povestea. Harris, renumit colecționar al reginei, va ajunge în vizorul lui Ruth și, în consecință, ajunge și în mijlocul unei drame pe care un spirit rece și cumpătat nu o poate exclude.

Această carte pune sub semnul întrebării acceptul și convenția, precum și neliniștitorul puterii și, în același timp, este plină de suspans și mister. Te poartă în lumea vrăjitorilor britanici și a aristocraților privați, într-o călătorie fascinantă.

3 „Misterul morții lui Tillie” de Mavis Doriel Hay

„Misterul morții lui Tillie” scris de Mavis Doriel Hay este unul dintre cele mai bune thrillers de mister și vede o victimă îmbrăcată în rochie de mireasă găsindu-se în liziera lacului Londrei. Cannie, o tânără studentsa la drept și colega ei, Charlie, sunt convinse de cazul său și pleacă în afara Londonului pentru a descoperii adevărata identitate al victimelor și motivul uciderii.

Carti de citit: Cele mai bune carti de citit Te-ar putea interesa si: Carti de citit: Cele mai bune carti de citit

Este plină de suspans, iar cititorul este ținut în suspans de fărașul de elemente misterioase și hazloase. Personajele sunt minunat construite și acțiunea se aude ca un îndemânatic arlechin. Această carte cu siguranță oferă o plăcere deosebită cititorului și nu trebuie ratată în această toamnă.

4 „Omul nopții” de Ragnar Jónasson

Această carte de mare suspans de la Ragnar Jónasson este plină de taine și intenții ascunse. Acțiunea se desfășoară în Islanda, la mare depărtare, unde autorul a construit un tablou extrem de frumos și de descurajator, precum și trădări și soluții ușor accesibile. De fapt, acesta este esența acestei cărți, această afecțiune profundă fără sens tropeza cu cel mai literal om al nopții.

Personajul principal, Yule, este un polițist retras și introvertit detașat pe o anumită zonă, unde se află mai multe trădări decât omenie. Această carte de suspans și mister este liber de predictable și se adresează aproape tuturor fanilor predării cu suspans.

5 „Eldorado” de Michael Robotham

O carte surprinzătoare și captivantă de la Michael Robotham este „Eldorado”, unde un psiholog criminalist este angajat de către poliție să găsească un copil disparut. Însă, Emile și Joanna CUNDER sunt încorporați involvuntar în misiunea lui și trăiesc o călătorie de neuitat și presărată cu o mulțime de pericole.

"Eldorado" este un thriller de mister excepțional care aduce o mare aventură cititorului în întunericul Afganistanului și regiunea sulului Columbia. Acțiunea este plină de suspans și mister și captează perfect temerile și experientele zbuciumate de la copilărie ale lui Emile și Joanna. Aventura lor continuă către un final dureros.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cărți thriller de mister de citit în această toamnă

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×