Cărțile lui Jane Harper în ordine: un ghid complet

Cărțile lui Jane Harper în ordine: un ghid complet

După lansarea primei sale cărţi, The Dry, în 2016, Jane Harper a devenit rapid o carte preferată a oamenilor de literatură. Ca un autor al romanelor poliţiste din Australia, Harper s-a bucurat de recenzii foarte pozitive ale tuturor cărților sale. Acest ghid va explora toate cărțile care au fost scrise de Jane Harper și în ordine cronologică.

Jane Harper este un autor de roman poliţist care s-a născut și s-a crescut în Australia. Cu o experienţă de munca a ziarului, ea şi-a folosit discursul său redacţional în scrierea cărţilor sale. Primele sale cărţi au fost publicate începand cu anul 2016, cu primul ei roman poliţist, The Dry. Acesta a fost un succes global instant, planificând dreptul de ecran mai târziu, şi au deschis calea unei serii de cărţi pline de suspans.

Toate cărțile lui Jane Harper

  1. The Dry

The Dry a fost primul roman al lui Jane Harper şi a fost lansat în anul 2016. Acesta a fost scris și publicat în Australia, devenind apoi un succes mondial. Acest roman se bazează pe o anchetă a unui asasinat în interiorul unei familii pe care o vechi prieten al detectivului Israel Foley de la Federal este solicitat să o verifice. Acest moment se întâmplă într-o perioadă de secetă istorică, ceea ce face ancheta și mai complicată, în timp ce doi fraţi se lupta pentru a nu fi acuzaţi de crima lui Aaron Falk.  1. Forțat înapoi

The Dry a fost urmată de Forced Back în anul 2018. Acest roman se concentrează pe un răpire al unei fete adolescente. Detectivul Aaron Falk este somat să caluceasca spre un sat remot rural care se va afla implicat în cauza răpirii. Nerozit deja de presiunea în internare, Israel este pus sub și mai mare psihologică încercare de către cei implicaţi intensiv în cauză. Cu o anchetă care se extinde de la prieteni la inamici, Aaron Shaw se descurcă o mulțime mai complicată decât pare inițial.

Margaret Atwood: O călătorie prin operele remarcabile ale lui Margaret Atwood Te-ar putea interesa si: Margaret Atwood: O călătorie prin operele remarcabile ale lui Margaret Atwood
  1. A fost o data un loc

După ce a fost publicat și lansat cu succes în 2019, Once Was a Land îţi ia pe drumurile sale secundare istorice. Acest roman se concentrează pe evadare, planificată de un grup care se urmărește într-o anchetă mai mult decât uluitoare. Detectivul Aaron falcon vigilent clienții săi, în căutarea evadării prin munți inhospitabili, luptându-se să întârzie detectivii care îi urmăresc. Acest roman se axează pe suspense și pe descifrarea urmelor istoriei, oferind câteva răsturnări de situații bine gândite.

  1. Discutie fiara

Falcon curios a fost răsplătit cu un nou roman, The Beastial Conversation, despre care s-a zvonit în 2020. Acest roman se centrază pe pericolul și iscodirea interbelică a unui băiat dispărut. Aaron Falcon se închide unul dintre ultimile granițe inexplorate ale anchetei sale lăsând deschise rare și sofisticate întrebări. Suspense-ul istoriei se asigura că această călătorie oferă câteva vârtejuri mai mult decât convenționale.

Toate cărțile scrise de Jane Harper sunt speciale și remarcabile. Ele sunt famous pentru a oferi suspans și a îmbina istoria cu prezentul pentru a face maestrul lectură pentru cititori. The Dry a fost primul oarecare autorului, dar toate cărțile sale au fost la fel de uimitoare, ghidează cititorii prin viața detectivilor Aaron Falcon care se afla în anchete distractive și pline de acțiune. Povestea se împletesc cu legea și teama aducând împreună această serie care poate fi considerată ultimul vârf de suspans.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cărțile lui Jane Harper în ordine: un ghid complet

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×