Câștigurile la ruletă vor crește substanțial cu aceste strategii

Câștigurile la ruletă vor crește substanțial cu aceste strategii

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri la masă, fiind jucat de către milioane de oameni pe întreg globul. Pentru jucătorii ceva mai experimentați, acest joc le aduce satisfacție având în vedere strategia pe care o necesită, cunoștințele, dar și riscurile cu care vine acest joc. Odată cu evoluția în timp a tehnologiei, ruleta poate să fie jucată acum chiar și în mediul online, lucru ce le permite jucătorilor să îl joace chiar și când sunt plecați de acasă. Poți căuta pe google “cele mai bune case de pariuri și cazinouri care acceptă Visa” pentru a vedea care sunt cazinourile ce îți oferă posibilitatea de a plăti prin intermediul cardurilor de credit.

Ruleta este un joc și destul de diversificat, întrucât o poți regăsi în diferite variații în funcție de cazino, care vor avea reguli diferite, sume pe care le poți câștiga diferite, dar și sume pe care le poți paria diferite. Pentru un jucător începător s-ar putea ca toate aspectele de la ruletă să i se pară grele de înțeles, însă cu timpul le va înțelege ușor. Așadar, pentru a putea începe să parieze la ruletă, un jucător trebuie mai întâi să cunoască tehnicile de bază. În acest articol vom dezvolta mai pe larg despre cum poți să duci jocul de ruletă la următorul nivel și să câștigi mai frecvent.

Tipuri de ruletă

Există un total de 4 tipuri de ruletă, și anume clasicele rulete americane și europene, iar mai nou ruleta gratuită și ruleta live.Ruleta americană a apărut în secolul 18 în America evident și a suferit câteva schimbări în ce privește numele până în secolul 19 când a primit numele din prezent. Diferența principală față de ruleta clasică este că ruleta americană are 2 zerouri în loc de unul. Astfel, având 2 zerouri numărul total de numere pe care poate să nimerească mingea este de 38 în loc de 36. În plus, numerele sunt într-o ordine diferită față de ruleta normală. În schimb, culorile rămân exact aceleași pe numere. Când vine vorba de procentajele tale de câștig, evident că ruleta americană are un avantaj mai mare împotriva ta, ceea ce o face mai puțin potrivită în special pentru jucătorii începători. Cazinoul are un avantaj împotriva jucătorului la ruletă de 5.26% pentru pariurile pe numere de o singură cifră.

Ruleta europeană în schimb are un singur zero spre deosebire de ruleta americană și cea franceză. Numerele sunt colorate în negru și roșu ca ruleta clasică, însă numărul 0 are culoarea verde. Numerele impare cuprinse între 1 și 10, între 19 și 28, precum și numerele pare cuprinse între 11 și 18 și cele dintre 29 și 36 sunt roșii. În schimb, numerele pare cuprinse între 1 și 10 și între 19 și 28, precum și cele impare cuprinse între 11 și 18 și 29 până la 36 sunt negre. Acum ca să înțelegi puțin diferența de câștig dintre ruleta americană și cea europeană, să presupunem că pariezi 1000 de dolari pe un pariu normal. La ruleta americană, acest lucru înseamnă că 52.60 de dolari merg către operatorii de la cazino.

Moduri în care schimbările climatice vor afecta copiii Te-ar putea interesa si: Moduri în care schimbările climatice vor afecta copiii

Ruleta gratuită nu este o variație în sine a ruletei clasice, ci mai degrabă o variație la cazinourile online. După cum îi spune și numele, ruleta gratuită îți permite să te joci gratis la ruletă la cazinourile online. Ține minte faptul că la un cazino fizic nu vei avea această opțiune de a te juca gratis, astfel că numai la cazinourile online o vei întâlni. Cu această opțiune poți tu selecta la ce versiune a ruletei vrei să joci, precum și să testezi tipurile de pariuri disponibile. Doar trebuie să găsești un astfel de cazino ca să le încerci.

Ruleta live este printre cele mai noi apărute și la fel ca ruleta gratuită poate să fie jucată numai în mediul online. Practic primești aceeași ruletă pe care o ai într-un cazino fizic, doar că este virtuală. Ruleta live poate să fie jucată pe toate tipurile de ruletă, adică atât ruleta americană, franceză, cât și cea europeană. Diferența semnficativă dintre ruleta normală la care joci împotriva unui program pe calculator este că la cea live ai posibilitatea de a juca împotriva unui dealer care se filmează în timp real. Totul rămâne exact la fel, inclusiv regulile jocului, iar dealerul va înregistra tot acest joc într-un studio real de la cazinouri. Dealerul va fi cel care va învârti de roată și poți chiar să conversezi cu acesta prin intermediul opțiunii de chat. Pentru a putea juca la o anumită masă este important să știi că trebuie să verifici programul pe care îl are dealerul dinainte.

Strategii bine cunoscute la ruletă

Sistemul de pariere al lui Martingale este unul foarte cunoscut, inclusiv la ruletă. Principiul de bază este că în momentul când ai pierdut un pariu să îi dublezi valoarea runda următoare. Strategia din spate spune că atunci când pariezi dublu vei avea șansa de a recupera o parte din banii pierduți anterior. La această strategie este nevoie și să ai o sumă mai mare de bani pe care să fii dispus să o pierzi.

O altă strategie este șirul lui Fibonacci. Această strategie funcționează după următorul principiu: începi cu un număr, de obicei 1, care va fi și primul tău pariu și pe acesta îl vei aduna cu următorul pariu. De exemplu șirul poate arăta așa: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc. Cu această strategie poți face profit chiar dacă vei pierde unele pariuri.

Un alt lucru pe care îl poți face este să folosești strategia inversă a lui Martingale. În loc să dublezi pariul atunci când pierzi, vei înjumătăți suma pariată și o vei dubla numai în momentul când câștigi. Ideea este ca atunci când ai o serie de pierzari acestea să fie minime, iar atunci când începi să câștigi să faci un profit cât mai mare.

Concluzie

În cazul în care nu ai mai jucat la ruletă până acum sper că acest articol ți-a fost de folos să înțelegi care sunt tipurile de ruletă disponibile și care sunt câteva strategii pe care le poți și tu aplica la cazino.

 


Ce nota merita acest Articol:
Marius

Marius - Bucuresti, 30 ani

Am terminat Facultatea de Informatica in Bucuresti, si am continuat sa ma specializez in domeniul IT urmand si un Master pe acest profil. Cel mai mult imi place sa invat lucruri noi si sa fiu mereu in pas cu noile tehnologii in acest domeniu. Hobby-urile mele sunt baschetul, plimbarile in natura. In momentul de fata, sunt specialist IT, si incerc sa aprofundez pe cat de mult posibil acest domeniu, fiind in permanenta informat, pentru a deveni un profesionist. 

Nu sunt Comentarii la Câștigurile la ruletă vor crește substanțial cu aceste strategii

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×