Cat costa scoala de soferi si cum o alegi pe cea potrivita?

Cat costa scoala de soferi si cum o alegi pe cea potrivita?

Dacă te întrebai cat costa scoala de soferi, află că tariful mediu este de 80 lei pe oră. Dacă preferi un instructor auto anume, care să te învețe să conduci, probabil vei cheltui între 80 și 90 lei pentru fiecare lecție auto. Costul lecțiilor pentru obținerea permisului de conducere poate varia foarte mult în funcție de școala de șoferi pe care o alegi și de curricula aleasă (ședințele propriu-zise și partea de ședințe suplimentare).

Dacă vrei să obții fără probleme permis de conducere categoria B sau orice altă categorie și te interesează cat costa scoala de soferi, te invităm să rămâi pe aproape. Școala de șoferi Teo propune pachete speciale pentru doritorii care și-au propus să obțină permisul auto în perioada următoare.

În cele ce urmează am pregătit un scurt ghid referitor la perioada de pregătire auto pentru obținerea permisului de conducere. Vom include atât informații referitoare la cat costa scoala de soferi, ce presupune perioada de pregătire pentru categoria B de permis de conducere și cum te poți înscrie pentru susținerea examenului auto.

Școala de șoferi: condiții de înscriere și susținere a examenului auto

Școala de șoferi pentru orice categorie de permis de conducere oferă o combinație echilibrată între lecții de legislație rutieră și un anumit număr de ore de conducere. Principala condiție pentru a te înscrie la cursuri este vârsta. Pentru școala de șoferi este suficient să ai cel puțin 17 ani și 9 luni, însă pentru a susține examenul auto va trebui să fi sărbătorit deja majoratul.Dincolo de vârsta legală, trebuie să știi că orice cursant trebuie să fie apt din punct de vedere psihologic și medical. Așadar, pentru a primi fișa de școlarizare de la absolut orice școala de șoferi, trebuie să întâi o vizită la o unitate medicală specializată.

O altă condiție necesară este să nu fi fost condamnat pentru infracțiunile prevăzute la Art.24 din O.U.G. 195/2000. Mai bine spus, trebuie să faci o vizită la secția de poliție de care aparții pentru a obține cazier judiciar. După ce ai îndeplinit toate aceste cerințe minime obligatorii, te poți prezenta la școala de șoferi cu cartea de identitate pentru a semna contractul de prestări servicii.

Sfaturi despre cum să devii partenerul dominant într-o relație Te-ar putea interesa si: Sfaturi despre cum să devii partenerul dominant într-o relație

Cat costa scoala de soferi pentru categoria B?


Tarifele pentru școala de șoferi diferă în funcție de mai multe aspecte. Spre exemplu, dacă alegi să urmezi cursurile de practică și orele de conducere la o instituție de școlarizare precum Școala de șoferi TEO (VreauPermis.ro) vei vedea că dispui acolo de mai multe pachete de școlarizare. Iar în funcție de pachet, tarifele variază și prețurile fluctuează între 2400 și 4800 lei în funcție de serviciile alese.

Cu toate acestea, dacă te întrebai cat costa scoala de soferi într-un pachet optim și prietenos pentru buzunar, află că tariful pe care îl vei plăti este de minimum 2400 lei pentru 14 cursuri de legislație și 30 de ore de conducere. În numărul acesta de ore de pregătire vei învăța de la un instructor specializat cum să controlezi o mașină și la ce semne și reguli de circulație să fii atent în trafic.

De altfel, tot la Școala de șoferi TEO poți opta pentru cursurile cu instructor preferențial. Cât costă școala de șoferi cu instructor preferențial? Ei bine, va trebui să scoți din buzunar cu 200 lei mai mult decât pentru pachetul clasic. Iar în cazul în care te întrebai dacă poți face școala de șoferi după orele 19:00, la Școala de șoferi TEO te costă să faci școala de șoferi cu 500 lei mai mult decât pachetul standard.

Câte cursuri de pregătire întră în acest tarif?

Așa cum specificam și anterior, cursurile sunt într-un număr de 44 de ore. În principiu, ele sunt împărțite în două etape. În primă etapă este partea de legislație, unde cursantul trebuie să parcurgă 14 ore de pregătire teoretică și ulterior urmează și partea practică. Proba practică durează cel puțin 30 de ore la care se mai pot cumula și câteva ore suplimentare de condus.

Sfaturi de la profesionisti: cum sa transformi un salon de nunta din Bucuresti intr-un loc magic? Te-ar putea interesa si: Sfaturi de la profesionisti: cum sa transformi un salon de nunta din Bucuresti intr-un loc magic?

Ce vei învăța concret în timp ce faci școala de șoferi?


Dacă ai 18 ani împliniți vei putea conduce orice mașină după ce treci de examen auto. Orele de pregătire te vor ajuta să pui în practică tot ceea ce ai învățat la orele de legislație. Timp de câte 60 de minute, vei parcurge pe o durată de 30 de ședințe toate cele necesare unui viitor șofer pregătit să înfrunte traficul dinamic din zilele noastre.

Ce trebuie să știi pentru susținerea examenului auto categoria B?

Pentru susținerea examenului auto, va trebui să ai cel puțin 18 ani împliniți. Va trebui să îți finalizezi cursurile de pregătire auto și ulterior să achiți o taxă de examen auto. Școala de șoferi va pregăti pentru tine fișa de școlarizare în copie și original, iar tu va trebui să aduci doar cartea de identitate cu care te prezinți la examen.

Examenul auto poate să dureze de la 15 până la 30 de minute, în funcție de ceea ce decide polițistul că trebuie să testezi. În principiu, recomandarea oricărui instructor este de a lua ședințe suplimentare de minimum 100 de minute, pentru ca totul să decurgă așa cum ți-ai dorit.

Vrei să iei permisul auto categoria B? Înscrie-te la cursuri pe VreauPermis.ro!

Ce spui? Vrei să îți iei permisul auto? Indiferent că vrei să conduci o mașină manuală sau automată, la Școala de șoferi TEO poți testa ce îți place și să alegi tipul de cutie de viteze dorit. La fel de simplu poți opta pentru orice categorie auto dorești. De la categoria B până la categoria C de permis sau D și TR.

Poți afla simplu și rapid direct pe VreauPermis.ro cat costa scoala de soferi la TEO. Intră chiar acum și rezervă-ți primele cursuri auto! Pentru înscrierea la școala de șoferi nu ai nevoie decât de câteva acte: cazier judiciar, fișa medicală și psihologică și poți începe cursurile de legislație și practică. Ce mai aștepți? Ia-ți permisul auto alături de cei mai pregătiți instructori auto! Înscrie-te în comunitatea TEO și nu vei regreta! Rata de promovabilitate este de 95%.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cat costa scoala de soferi si cum o alegi pe cea potrivita?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×