Cât de repede poți elimina balonarea pentru sezonul de vară?

Cât de repede poți elimina balonarea pentru sezonul de vară?

Balonarea poate fi o problemă îngrozitoare pentru mulți dintre noi și poate avea ca sursă alimentație, dezechilibru al florei intestinale și stres cronic. Pentru că aproape toata lumea se pregătește să intre în sezonul de vară și să arate la costumul de baie, este vital să înțelegem cât de repede se poate elimina balonarea. Acest articol va avea, de asemenea, ca scop să vă ofere sfaturi practice care vă vor ajuta să combateți simptomele și cauzele balonării pentru a vă păstra o siluetă fericită și sănătoasă aici tot sezonul.

Ce este balonarea și ce cauzează-o?

Balonarea (sau disconfortul abdominal) este definită ca acumularea de gaze intestinale prezente în tractul gastro-intestinal. Există numeroase cauze ale balonării, cum ar fi supraconsumul de alimente, alimentele necorespunzătoare și anumite alimente care sunt mai dificil de adăugat. În afară de acest lucru, un alt factor care poate contribui la balonare, fie direcțiv și indirect, este stresul.

Cum se poate elimina balonarea?

Există încă numeroase soluții pe care le puteți face pentru a atenua simptomele balonării și să vă ofere un abdomen definit.În loc de a naviga haotic pentru a găsi soluția dvs. pentru a elimina balonarea, treceți prin strategiile de față, astfel încât să vă puteți rafina corpul înainte de sezonul de vară și să arătați exact cum vă doriți.

  1. Reduceți conținutul alimentelor poroase și bogate

Alimentele bogate în carbohidrați, cum ar fi paste, orez și cartofi, sunt foarte bogate și hrănesc bacteriile intestine, ceea ce poate provoca simptome de balonare. De asemenea, limitarea alimentelor prelucrate și substanțele zaharoase, cum ar fi biscuiții, cipsurile și băuturile dietetice, poate ajuta la îmbunătățirea digestiei și la reducerea simptomelor.

  1. Consumați alimente crustacee

Acestea includ: flaxseed, semințe de in, alge, germeni de grâu și uleiuri vegetale. Fiecare dintre aceste alimente conține o substanță cunoscută sub numele de pectină, care poate ajuta la combaterea balonării. Pectina poate reduce balonarea, deoarece poate activa ciclul digestiv.

Plan de dietă ușor pentru a reduce grăsimea de pe burtă Te-ar putea interesa si: Plan de dietă ușor pentru a reduce grăsimea de pe burtă
  1. Bea ceaiuri gut-friendly

Fie că vorbim despre ceaiul verde, menta sau roiboos, acestea sunt toate excelente opțiuni de consum pentru a reduce simptomele balonării. Multe dintre aceste ceaiuri conțin antioxidanți, cum ar fi flavonoizi și polifenoli, care pot face minuni pentru sănătatea digestivă și, în general, generală.

  1. Consumați alimente anti-balonare

Unii alimente, inclusiv: banane, grepfrut, sfecla roșie, ardei, țelină și dovleac, sunt cunoscute pentru a ajuta la suprimarea simptomelor balonării. Acest lucru se datorează faptului că conțin substanțe utile, cum ar fi prebiotice, fibre solubile, vitamina C și sodiu, care poate ajuta la reducerea simptomelor balonării.

  1. Folosiți supplemente gut-friendly

În plus față de alimentele anti-balonare, suplimentarea cu vitamine, cum ar fi vitamina B6, vitamina B12 și vitamina E, poate ajuta la combaterea simptomelor balonării. Acest supliment poate ajuta intestinul și stomacul să funcționeze corect, îmbunătățind astfel digestia și ciclul digestiv.

  1. Oferiți-vă două zile de așteptare

După ce ați încercat majoritatea acestor strategii și încă mai aveți simptome de balonare, atunci luați două zile de repaus. Acesta este un mod excelent de a îi ajuta pe cei mai mulți oameni să scape de balonare. Timpul va juca un rol important în regenerarea sistemului digestiv, oferindu-i un stomacul cu un aspect mai plat și mai curat. Este foarte important să luați în considerare această strategie, chiar și dacă părea greu pentru dvs. în primul rând.

Acest articol a discutat cât de repede poate fi eliminată balonarea înaintea sezonului de vară. Combinând alimentele anti-balonare cu suplimentele corespunzătoare și oferindu-vă două zile de așteptare, puteți să vă retrageți cu încredere abdominală în această sezon. Amintiți-vă să vă mențineți alimentația și stilul de viață sănătos, astfel încât să puteți menține simptomele sub control și să arăți mai frumos și mai sănătos.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cât de repede poți elimina balonarea pentru sezonul de vară?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×