Câte alimente procesate consumă americanii

Câte alimente procesate consumă americanii

În Statele Unite, americanii consumă o mulțime de alimente procesate în fiecare an. Cu toții consumăm alimente procesate cu o frecvență crescândă, oferind cu toții câte ceva alimentație puternică și implicând producători și vânzători, care etichetează și promovează produsele alimentare cu siguranță și fiabilitate. Există, însă, preocupări cu privire la ceea ce mâncăm, deoarece s-a constatat că semințele OGM și aditivii alimentari pe care le folosim în mod regulat nu numai că nu fac un bine organismului nostru, dar practicile lor de etichetare pot fi destul de încâlcite și eficacitatea lor în prevenirea bolilor asociate alimentului poate fi una discutabilă.

Motivul principal pentru consumul de alimente procesate

Consumul de alimente procesate este motivat de multi factori. Principalul motiv este cel de conveniență. De obicei, opțiunile cumpărătorilor de alimente procesate, precum produsele pre-ambalate sunt mai rapide și mai convenabile de preparat decât produsele alimentare integrale și nedate prelucrate. Ei se găsesc de obicei în cantități mari în magazine, ceea ce reduce costurile, iar acestea sunt, de asemenea, mult mai ușor de transportat și de depozitat, astfel încât familiile să le poată păstra la domiciliu pentru a le folosi mai târziu.Un alt motiv pentru care americanii susțin producția și cumpărarea alimentelor procesate este comoditatea preparării sapatelor și a produselor de gustare. O mare parte din alimentele procesate au un timp scurt și simplu de preparare și, în plus, producătorii folosesc aditivi alimentari și conservanți care ajută la prelungirea durabilității alimentelor.

Tipurile de alimente procesate consumate de americani

Există o mulțime de tipuri de alimente procesate pe care americanii le consumă în fiecare an. Iată câteva tipuri de alimente procesate preferate de cei din SUA:

-Băuturi: băuturi carbogazoase, sucul de fructe, energizantele și ceaiul la sfârșitul zilei;

-Cereale și produse de cofetărie: produsele de patiserie congelate, prăjiturile preambalate și chipsurile;

-Snacks-uri: pizza surgelată, cartofi prăjiți, chipsuri și alte gustări;

-Băuturi și mâncăruri de la restaurante: alimente și produse din restaurante, inclusiv hamburgeri, taco-uri și pizza;

Top alimente uimitoare pentru curățarea ficatului Te-ar putea interesa si: Top alimente uimitoare pentru curățarea ficatului

-Substanțe alimentare concentrate și produse congelate;

-Lactate: iaurturi și produse lactate concentrare, lapte condensat și pasteurizate;

-Legume și fructe congelate: legume și fructe pe care le puteți congela și încălzi la nevoie;

-Produse congelate ca mâncăruri complete și produse comercializate în restaurant.

Cum influențează alimentele procesate sănătatea americanilor

O mulțime de alimente procesate sunt foarte benefice și le putem mânca fără prea mari preocupări cu privire la efectele asupra sănătății. Totuși, anumite produse, cum ar fi produsele din carne recunoscute la scară largă și produsele cu îndulcitor artificial, sunt asociate cu un risc crescut de boli, cum ar fi tensiunea arterială și bolile cardiovasculare, diabetul și obezitatea.

În general, alimentele prelucrate conțin mult mai mult sare și zahăr și grăsimi decât cea momentată care se găsește în mod normal în alimentele integrale și nedate prelucrate, ceea ce le face mult mai puțin nutritive consumându-le în exces.

Există anumite precauții pe care americanii ar trebui să le ia în considerare când mănâncă alimente procesate. De exemplu, produsele etichetate cu "fără sare sau zahăr" sunt adesea înlocuite cu alți aditivi și conservanți alimentari față de cei folosiți în mod obișnuit. Ca atare, americanii ar trebui să utilizeze etichete alimentare pentru a verifica conținutul și calitatea unui aliment înainte de a-l consuma. De asemenea, ar trebui să limiteze consumul de alimente procesate, pentru a se reduce cantitatea de calorii ingerate în fiecare zi și pentru a face loc pentru alimente mai sănătoase.

Cum au evoluat alimentele procesate

Cu toate acestea, produsele alimentare procesate nu sunt întotdeauna dăunătoare pentru sănătatea publică. Anii au adus modificări radicale în modul în care produsele alimentare prelucrate sunt create și etichetate. Producătorii s-au îndepărtat de utilizarea aditivilor alimentari artificiali și de materialele care se descompun în organism și au selectat ingredientele sănătoase naturale în produsele lor alimentare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Câte alimente procesate consumă americanii

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×