Cauze ale durerii toracice despre care nu știai

Cauze ale durerii toracice despre care nu știai

Durerea toracică poate fi un simptom obișnuit de strivire sau de jenă, dar uneori poate fi ceva mai grav și merită luată în considerare. Durerea toracică poate apărea în mai multe zone ale toracelui, inclusiv, spatele, inimă, pieptul, abdomenul și gâtul și, în funcție de cauza profundă, poate fi intensă, de durată scurtă sau persistentă.

Care sunt cauzele?

Există multe cauze posibile ale durerii toracice și până când se ajunge la o cauză sigură, este necesar să se facă cercetări amănunțite. Fiecare persoană poate simți dureri diferite în funcție de starea lor de sănătate și alti factori.

Iată câteva cauze posibile ale durerii toracice pe care poate să nu le știai:

 1. Boala cardiacă - poate fi una dintre cele mai severe cauze ale durerii toracice și poate fi cauzată de atac de cord sau angină de piept.

 2. Acidul gastric - poate cauza dureri de hernie, îngrijire, acidă reflux a stomacului și ulcer. Acesti factori pot provoca durere toracică severă.

 3. Artrita - aceasta este o condiție comună cauzată de inflamația articulațiilor. Durere toracică poate apărea atunci când este afectată coloana vertebrală sau plămânii, sau poate fi rezultatul osteoartritei.

  
  
  
 4. Nivelul ridicat de stres - stresul poate fi una dintre cauzele unei presiuni toracice persistente.

 5. Atac de panică – poate genera senzații severe de durere toracică.

 6. Infecții respiratorii - raceala comună, gripa și boala pneumoniei sunt cauze obișnuite ale durerii toracice atunci când sunt însoțite de febră, tuse seacă și / sau scurtarea respirației.

 7. Oboseala și activitatea excesivă - pot cauza presiune toracică, mai ales în cazul celor care fac antrenamente intense sau activități fizice înfometare.

 8. Vindecarea rănilor - deseori, atunci când o zonă dureroasă se vindecă, aceasta poate provoca dureri și senzații neplăcute în crampe sau în apropierea zonei.

 9. Data ciclului menstrual - mai ales atunci când există crampă normală și modificări ale hormonilor, schimbările de presiune provoacă adesea dureri toracice.

  Dizenteria: Cauze, simptome, tratament și remedii la domiciliu Te-ar putea interesa si: Dizenteria: Cauze, simptome, tratament și remedii la domiciliu

Cum poate fi tratată durerea toracică?

Desigur, dacă durerea toracică persistă sau este severă, e nevoie să se vină imediat o vizită la medic pentru a identifica cauza și tratamentul corect. Până la acel moment, există câteva remedii acasă pe care le poți încerca pentru a calma durerea toracică:

• Limitează mișcările de tors și scurtează zborurile de înălțime.

• Stai drept, aplicând presiune pe gât și abdomen.

• Respirați adânc și folosește presiunea toracică pentru a-ți reduce durerea.

• Masează toracele usor cu degetele sau mers pe jos pentru a reduce disconfortul.

• Amelioreaza durerea cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (NSAIDs).

• Consumul de vitamine poate ajuta la relaxarea mușchilor toracici.

• Estereazeaza limitele stresului și relaxează-te.

• Ia câteva zile libere de la muncă sau încearcă yoga sau meditația.

• Practică exercițiul în mod regulat, cum ar fi alergarea, mersul pe jos, înotul sau ciclismul.

• Bea multa apa pentru a preveni deshidratarea.

De asemenea, există multi alți factori care pot cauza dureri toracice persistente. Dacă nu te simți bine și durerea toracică persistă, asigură-te că consulți un medic în scopul de a identifica cauza și tratamentul corect.

Durerea toracică poate fi cauzată de boală cardiacă, afectarea articulațiilor, stresul, infecțiile respiratorii, vindecarea rănilor și alte stări. Pentru a ameliora simptomele durerii toracice, bolnavii pot ține cont de măsurile preventive de mai sus, cum ar fi masajul toracic, limitarea mișcărilor de tors și abordarea stilului de viață corespunzător.

De asemenea, este necesar să se vină abordarea medicală imediată pentru a se diagnostica și trata corect cauza durerii toracice. Cu toate acestea, în cazul în care simptomele devin prea greu de controlat prin remedii acasă, este recomandat să se consulte medicul înainte de a se lua orice altă măsură.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cauze ale durerii toracice despre care nu știai

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×