Ce buchete de mireasă mai sunt la modă în 2022

Ce buchete de mireasă mai sunt la modă în 2022

Miresele pot răsufla ușurate, sezonul de nunți se redeschide, fără restricții (prea mari), așa că putem să începem iar cu goana după rochia perfectă, valsul perfect, locația perfectă, fotograful perfect și, desigur, buchetul perfect.

Și aici începe neliniștea. Ce buchete de mireasă sunt în trend? Ce buchet este cel mai potrivit? Care buchet vorbește mai mult despre personalitatea ta? Și cum îl alegem?

Credem că putem veni în sprijinul tău cu opțiuni mai puțin convenționale, care dau liber fanteziei și pot fi un punct de pornire în alegerea buchetului. Sau, de ce nu, unul dintre buchete sugerate poate fi chiar alegerea ta.


Cum sa alegi buchetul de mireasă?

Mai puțin înseamnă mai mult. Minimalismul e aliatul nostru. Nu e pragmatic să folosim buchete foarte voluminoase, vaste, largi, care să ridice probleme la transport. Buchetul te va însoți de la prima oră a zilei, și până la momentul aruncării buchetului, așa că va fi prezent în toate pozele. Buchetul trebuie să fie aliatul nostru – să fie ușor, astfel încât să nu resimțim efort la purtarea lui, așa că sfatul nostru este alegerea unui buchet compact, cât mai ușor și cât mai prietenos de manevrat.Culorile sunt frumoase, dar... Atunci când alegem flori cu pigmenți puternici, riscăm să pătăm rochia de mireasă, în caz că o atingem. Așa că, dacă rochia de mireasă are o nuanță deschisă, recomandăm puțină precauție în alegerea unor flori foarte colorate. Chiar și polenul de pe pistil poate produce o surpriză foarte neplăcută, cu o pată mică, dar prezentă, care nu mai vrea să iasă. Desigur, să nu disperăm, există PhotoShop în caz că se produce inevitabilul.

Rezistente! Vrem un buchet care să reziste o zi întreagă, chiar și în soare. De aceea, îți recomandăm să alegi flori ceva mai solide, rezistente la ridicat, așezat, întors, dat din mână în mână, la lumina directă a soarelui sau la aer condiționat și diferențe de temperatură. Precauția ne păzește.

Prea mult parfum strică, și în cazul acesta. Buchetul îți va sta aproape o zi întreagă, și un buchet foarte parfumat ar putea să deranjeze sau să producă strănut și lacrimi. Și nu ne dorim ca buchetul de mireasă să strice un machiaj impecabil, nu e așa?


Cele mai bune locuri de vizitat din lume Te-ar putea interesa si: Cele mai bune locuri de vizitat din lume

Tendințele anului 2022 în materie de buchete de mireasă

Și acum, că am trecut succint prin câteva minime recomandări, să vedem ce ne rezervă trendurile anului 2022 în materie de buchete de mireasă.

Îți prezentăm câteva idei de aranjamente florale care să facă deliciul invitaților, al fotografilor și care să te descrie cum ești: frumoasă, unică, feminină – adică femeie.

Ieșim din paradigma trandafirilor. Anul 2022 vine cu trenduri relaxate, mai puțin obișnuite, specialiștii recomandându-ne florile de câmp ca alternativă florilor de ball room. Flori de bumbac, lavandă, stuf, chiar și neașteptata iederă pot construi un buchet departe de a fi excentric, dar departe de a fi comun. Îndrăznește să visezi și să faci o alegere neobișnuită care să te reprezinte.

Monocrom. Anul 2022 reia o tendință deja clasică – monocromul, alternanța alb/negru pe care o poți aborda în contrastul dintre costumul de mire și rochia de mireasă, flori albe și negre, tacâmuri negre pe un fond al feței de masă alb. Este, de departe, cea mai clasică, mai elegantă și mai personalizată alegere.

Feminitatea. Nuanțele pastelate de muștar, lavandă, roz pudrat, beige sunt la mare căutare în anul 2022. Ele redau ideea de senzualitate, feminitate, sensibilitate, delicatețe, îți descriu personalitatea suavă, discretă și delicată.

Nuanțele pământului. Pentru miresele mai grounded, recomandăm aranjamente florale în nuanțele pământului, nuanțe de verde închis, sau galben-pai din ogoarele Bărăganului, pământiu stins, arămiu, nuanțe șterse de ruginiu, sau chiar decor de lemn. Buchetul de mireasă este o operă de artă în sine și se va plia pe tema aleasă pentru întreaga nuntă.

Flori? Nu neapărat... Buchetul de mireasă poate, la fel de bine, să nu conțină flori, poți opta pentru alte obiecte sau alte articole naturale care nu sunt neapărat flori convenționale, eventual chiar iederă sau stuf sau cu totul și cu totul alte lucruri care să te definească pe tine, ca alegere și ca stil.

Ce știm despre anul 2022 în materie de buchete de mireasă este că...ei bine, regula e că nu există nicio regulă. Fiecare mireasă e liberă să se inventeze și reinventeze funcție de ceea ce iubește și ce crede că o reprezintă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce buchete de mireasă mai sunt la modă în 2022

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×