Ce este Cottagecore? Iată tot ce trebuie să știi despre estetica eterică

Ce este Cottagecore? Iată tot ce trebuie să știi despre estetica eterică

Ce este Cottagecore? Aceasta este a doua mare tulburare în industria lifestyle-ului, care a debutat pe Instagram și a încântat milioane de utilizatori. În cele din urmă, trendul a devenit mai mult decât un hashtag; a devenit o subcultură de modă, design și chiar muzică.

Moștenitor al esteticii shabby chic și al preriei, cottagecore-ul este o estetică blândă și eterică, ce încurajează lumea să reevalueze locurile naturale și tradiționalismul și să petreacă mai mult timp în exterior, înconjurați de verdeață și lumina soarelui. Această estetică de „retragere” a devenit un refugiu pentru cei care sunt stresați sau epuizați la locul de muncă și au nevoie de o scăpare din mediul urban. Oamenii se evadau visând la o viață rustică înconjurată de natură.

Peștera reprezentată de cottagecore

Cottagecore-ul a devenit o peșteră în care oamenii își pot retrage forțele pentru a scăpa de tensiunea și presiunea vieții moderne. YIELD-ul a creat un motto inspirat pentru acest mod de viață: „Reîntoarce-te la început, căutând refugiu în natură.” Acest stil de viață a devenit un fel de peșteră pentru cei care caută refugiu.

Există multe beneficii pe care oamenii pot obține din a trăi un stil de viață cottagecore. Dacă sunteți în căutarea unei estetici mai simple și a unui mod de viață mai liniștit în mediul rural, atunci cottagecore-ul poate fi alegerea perfectă pentru dvs.O estetică dulce și prețuită

Cottagecore-ul este o estetică dulce și prețuită care are la bază bucuriile unor locuri rustice și tradiționale. Acest stil de viață se concentrează pe momentele naturale și bucuria de a vă reîntoarce la o viață mai simplă și îndepărtată de stres.

Estetica este influențată de locurile îndepărtate și diferite culte ale lumii vechi și celebrează viața rurală, de la gradini de flori și secerați la jocurile liniștite, cum ar fi cârciumile, pictarea ouălor și plimbările în aer liber. Cuvintele cheie sunt praful vintage, natura abundentă și elementele romantice.

Simbolurile cottagecore:

Estetica cottagecore seamănă cu un basm și folosește simboluri care reflectă un sentiment de pace, liniște și echilibru. Iată câteva simboluri pe care cottagecore-ul le-a transformat în embleme:

Cum să te îmbraci de primăvară când este încă frig Te-ar putea interesa si: Cum să te îmbraci de primăvară când este încă frig

• Flori și decor floral: Florile și decorul floral reflectă o încredere în bine și reprezintă frumusețea vieții înconjurate de natură.

• Pereții cu vita: Deși vine dintr-o cultură îndepărtată, pereții cu vita sunt considerați simbolul cottagecore-ului și reprezintă armonia interioară umană.

• Jocheu deosebit de culoare: Cottagecore prețuiește detaliile și acest jocheu deosebit de culoare reprezintă relaxarea și eleganta pe care estetica o încurajează.

• Animale de companie: Iubitorii de animale sunt întotdeauna salutați în estetica cottagecore; prețuiesc compania animalelor, aducând stilului magia și o senzație de încredere și protecție.

• Mobile din lemn și obiecte interioare vintage: Unele persoane pot folosi accente de mobile vintage, covoare vechi și tapiserii pentru a adăuga mai multă profunzime și farmec.

• Dungi subtile: Dungile sunt adesea folosite pentru a aduna imaginile și pentru a evoca sentimentul de pace, linie și armonie.

Tablouri bucolice și literatură

O parte importantă din cultura cottagecore-ului se bazează pe tablouri bucolice, picturi romantice, ilustrații frumoase și literatură. Mulți dintre acești oameni prețuiesc literatura și cunoașterea antichităților. Prezența modei cottagecore se extinde și în specimenele de literatură.

Este posibil să vedeți alegerea unor autori clasici precum Jane Austen sau Charlotte Bronte sau alții cunoscuți pentru cărțile lor cu tematică rurală. De asemenea, sunt și proiecte minunate ale literaturii contemporane, cum ar fi „The Fabled Flats” și „Lila & Evelyn”, care vorbesc despre același stil agricol și pastoral.

Modele de modă cottagecore

În ceea ce privește moda, cottagecore a creat propriile sale modele. Acest stil de modă spală pe dreapta și se concentrează pe detalii care dau iluzia unei vieți mai simple. Acest stil antrenează oamenii să se simtă bine în sine și confortabil în propriul lor corp.

Idealurile de baie includ bocane și accesorii lejere, cum ar fi pulovere vaporoase, pantaloni scurți ș sau cizme de călărie.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce este Cottagecore? Iată tot ce trebuie să știi despre estetica eterică

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×