Ce Este Un Albatros În Golf? Semnificația Și Șansele De A Se Întâmpla

Ce Este Un Albatros În Golf? Semnificația Și Șansele De A Se Întâmpla

Albatross-ul în golf este, cu adevărat, un eveniment rar și extraordinar, care a fost văzut de către conductori și deopotrivă tratat ca o binecuvântare în golf. Acesta se referă la o fentă ideală, când un jucător izbândește fără cusur unul dintre cele mai mari găuri să stea pe la victorie. Este inclus în jocurile de câmp pentru a generaliza jocul.

Și, deși este foarte rar să vezi un albatross într-o rundă de golf, când se întâmplă, este un moment care este destinal tuturor să viseze cu ochii deschiși. De aceea, mai jos vom dezbate câteva aspecte importante ale albatrossului în golf.

Ce Este Un Albatross în Golf?

Albatross în golf se referă la o realizare înaltă pentru un jucător, care se întâmplă când izbândește o fentă cu trei lovituri sub par. În mod obișnuit, un albatross se obține de pe găuri cu par mai mare de patru, de obicei cele mai lungi găuri. Pe găurile mari de par trei este nevoie de patru lovituri pentru a obține un albatross.

În plus, un albatross se poate obține, de asemenea, prin lovirea unui putt, astfel încât albatross-ul să poată fi obținut pe orice gaură. Obținerea unui albatross scade scorul în jurul găurii, ceea ce face ca această realizare să fie foarte rară.Semnificația Unui Albatross în Golf

Un albatross este, de obicei, considerat a fi o binecuvântare, mai ales pentru jucătorii care izbândesc acest moment rar. În majoritatea cazurilor, obținerea unei albatroși este un eveniment ocazional, pe lângă eliminarea unui anumit număr de lovituri.

În general, acest lucru se obține abrupt, astfel încât, la un moment dat, un jucător de golf se poate bucura de un albatross drop-in, care îi va continuu său preferat foc. De fapt, obținerea unui albatross reprezintă o încununare a eforturilor sale lungi și constanțe și a talentului său, făcând ca asta să fie cea mai bună combinație de satisfacții și realizări.

Șansele de a Se Întâmpla

Realizarea unui albatross în golf este foarte dificilă și rară, deci s-ar părea că șansele de a realiza un astfel de moment sunt destul de mici. Estimările arată că un albatross se întâmplă, în medie la una în cursa de 60.000 de găuri lovite în general și la una în 128.000 de găuri ale unei runde de golf.

Ce Sport Este Cel Mai Bun Pentru Creșterea Musculară? Te-ar putea interesa si: Ce Sport Este Cel Mai Bun Pentru Creșterea Musculară?

Analiza statistică a arătat că realizarea unui albatross este mai facilă pe găurile cu parul mai mare de patru, prin urmare, criticii consideră că ar fi nevoie de o dedicație constanta și de o mare atenție la detaliu pentru a ghici direcția corectă și de a încerca și obține un albatross.

De asemenea, după alte cercetări, s-a constatat că jucătorii profesioniști au șanse mai mari de a realiza un albatross deoarece[1] știu cum să utilizeze elemente precum vântul, terenul și puturile. Din această cauză, ei reușesc să traceze fentele mai dificile și conture de golf mai scurte pentru a obține în cele din urmă un albatross în golf.

Valoarea Unui Albatross în Golf

Un albatross în golf are multă anumită valoare, în special pentru profesioniștii care obțin acest moment rar. În majoritatea cazurilor, depinde de cum un albatross se realizează și de cât de pregnante sunt alte teluri de joc. De exemplu, jucătorul poate alege un anumit drive sau alte lovituri în direcția potrivită pentru a îmbunătăți șansele sale de a obține acea fentă ideală.

Pe lângă toate acestea, are și o valoare morală, care oferă un sentiment de satisfacție cu privire la realizarea acestui moment. Anumite personalități ale golfului arată că un albatross în golf poate influența jucătorii prin îmbunătățirea autostimei, oferirea de putere psihologică și prin echilibrarea tensiunilor de rutină.

Momente Notabile ale Unui Albatross

Există multe albatroși în golf care au fost realizați de către vedetele profesioniști și amatori ale acestui joc. Unele dintre momentele notabile ale acestui joc sunt:

• În runda inaugurală, când Phil Mickelson a reușit să își facă momentul său propriu albastru nu numai că a tras partide de record, dar a fost, de asemenea, primul, care a început să atragă mai mult interes asupra golfului.

• În anul 1997, Tiger Woods a izbutit albatross-ul său pe gaură de par 3 de pe Turneul Masters.

• În anul 2009, un locuitor din Londra, care a fost descris drept amatorul obișnuit, a devenit faimos folosind albastru.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce Este Un Albatros În Golf? Semnificația Și Șansele De A Se Întâmpla

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×