Ce pot face și ce nu pot face asistenții sociali?

Ce pot face și ce nu pot face asistenții sociali?

Asistenții sociali sunt medici, asistenți sociali, psihologi și alți profesioniști de îngrijire specializată care oferă servicii profesionale și îngrijire a pacientului. În Statele Unite, acești profesioniști oferă adesea consiliere și terapie în încercarea de a oferi soluții pentru problemele legate de sănătate mentală și socială ale pacienților. În ciuda angajamentului lor față de pacienți, există multe nedumeriri cu privire la ceea ce pot sau nu pot face asistenții sociali. Acest articol examinează limitele și responsabilitățile asistenților sociali în îngrijirea pacienților.

Ce pot face asistenții sociali?

Oprim, asistenții sociali pot oferi multe servicii care servesc pacienții. Unii dintre acestea includ:

1.Analiza problemei și stabilirea obiectivelor - Asistenții sociali efectuează evaluări psihologice, de sănătate mentală și socială, înainte de a stabili obiectivele de servicii pentru pacienți. Aceste obiective sunt adesea individualizate în funcție de circumstanțele și cerințele pacientului.

2.Terapie și consiliere - Asistenții sociali oferă în mod special terapie și consiliere pacienților în vederea gestionării problemelor legate de sănătatea lor mentală și socială. Ei îi pot învăța pe pacienți să-și îmbunătățească starea de spirit, să recunoască și să gestioneze stările de anxietate și să-și crească independența.3.Planificare și evaluare - Asistenții sociali ajută pacienții la planificarea și evaluarea nevoilor sociale, educaționale și profesionale. Acestea pot include încercarea de a găsi locuințe și locuri de muncă potrivite, stabilirea de legături și rețele sociale și oferirea de informații și servicii adecvate în comunitate.

4.Referințe și recomandări - Asistenții sociali pot face referințe pentru pacienți pentru spitalizare și alte servicii specializate. De asemenea, pot oferi recomandări și coordonare pentru orice altă îngrijire de care pacientul ar putea avea nevoie, inclusiv cea oferită de alți profesioniști medicali sau sociali.

Moduri prin care copiii pot depăși frica de vorbit in public Te-ar putea interesa si: Moduri prin care copiii pot depăși frica de vorbit in public

Ce nu pot face asistenții sociali?

Deși asistenții sociali sunt dedicați ajutorului pacienților, sunt și limite în ceea ce privește ceea ce pot face și nu pot face. Acestea includ:

1.Nu pot oferi diagnostic - Asistenții sociali nu pot oferi diagnostic medical sau psihologic pentru pacienți. Acest lucru este rezervat specialiștilor medicali și psihiatrici.

2.Nu pot oferi medicamente și tratament medical - Asistenții sociali nu pot oferi medicamente sau tratamente medicale și chirurgicale pacienților. Acestea sunt oferite de către medici și alți specialiști medicali.

3.Nu pot oferi verdicturi legale - Asistenții sociali nu sunt împuterniciți să ofere verdicturi legale pacienților. Acest lucru ar trebui să fie lăsat la discreția instanțelor de judecată specializate.

4.Nu pot oferi servicii de urgență - Asistenții sociali pot oferi suport și consiliere pacienților, dar nu pot oferi servicii de urgență. Acest lucru ar trebui să fie lăsat la discreția ambulanțelor și a serviciilor de urgență.

5.Nu pot oferi servicii organizaționale - Asistenții sociali nu pot oferi servicii organizaționale pentru pacienți. Acest lucru ar trebui să fie lăsat la discreția specialiștilor de resurse umane sau departamentului de administrare al firmei.

Asistenții sociali sunt importante membri ai echipei de îngrijire medicală, oferind consiliere și sprijin pacienților pe parcursul tratamentului. Acest articol a examinat ce pot face sau nu pot face asistenții sociali și, în baza acestei cercetări, s-a constat că acestea pot servi pacienților în mai multe moduri, oferindu-le, de exemplu, evaluarea și stabilirea obiectivelor, consiliere și terapie, planificare și evaluare, referințe și recomandări pentru asistența medicală și supravegherea de specialitate. În același timp, există anumite limite și responsabilități ale asistenților sociali care trebuie luate în considerare, cum ar fi faptul că acestea nu pot oferi diagnostic medical, medicamente sau tratament medical, verdicturi legale sau servicii de urgență.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce pot face și ce nu pot face asistenții sociali?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×