Ce să porți într-o seară în oraș: Ghidul suprem

Ce să porți într-o seară în oraș: Ghidul suprem

Orice călătorie în oraș poate fi una specială, de la o noapte în oraș și până la o cină romantică la restaurantul tău preferat. Indiferent ce aveți de gând să faceți, este esențial să fiți bine îmbrăcați pentru ocazie. În acest ghid vă vom arăta ce să porți într-o seară în oraș.

1 Țineți cont de loc și de moment

Una dintre cele mai importante reguli pe care trebuie să le țineți cont atunci când vă pregătiți de o seară într-un oraș este să vă considerați de unde sunteți și unde veți fi. Dacă rămâneți în cartierul dvs., probabil că trebuie să alegeți o îmbrăcăminte mai casuală. Dar s-ar putea să luați parte la o cină formală în centru, caz în care se cere o îmbrăcăminte mai elegantă. Țineți cont de ora, momentul și locul în care veți merge și acordați-vă în consecință.

2 Selectați o siluetă confortabilă

Adesea, indiferent de ora, momentul și locul în care veți merge, cel mai important să fiți în largul dvs. și să vă simțiți confortabil în hainele pe care le purtați. Alegerea unei siluete respectându-vă forma de corp face o diferență importantă și în cazul în care încă nu ați găsit piesa care vă avantajează cel mai bine, nu vă agresați. Porniți din articolele cele mai simple precum blugii, cămășile si puloverele, care sunt extrem de versatile și pe care le puteți asorta chiar și cu adrese mai elegante și care vă vor oferi total confort.3 Alegeți o coulură potrivită pentru îmbrăcămintea

O culoare sau un ton atent ales poate face o diferență covârșitoare atunci când vă pregătiți pentru o seară în oras. Căutați culori neutre pentru a reduce impactul asupra colegilor dvs. sau puteți încerca combinații de culori mai indraznete, cum ar fi albastrul închis, gri și chiar verde. Toate aceste opțiuni vor complementa cu adevărat ultima ta îmbrăcăminte.

4 Selectați articole bune de calitate

Atunci când vine vorba de o seară în oraș, trebuie să investiți în articole de calitate superioară pentru a arăta cel mai bine. Esențial să acordați atenție materialelor din care sunt confecționate piesele vestimentare și să fiți siguri că sunt făcute dintr-un material rezistent și durabil. Investiți în articole care vă vor oferi încredere și vă vor face să vă simțiți bine.

Cum să porți blugi după 40 de ani Te-ar putea interesa si: Cum să porți blugi după 40 de ani

5 Completați cu accesorii și incaltaminte

După ce v-ați selectat piesele de haine, este momentul să vă alegeți și un accesoriu: pardesiu sau jacheta de costume, un șorț sau o cravată. Ele îți vor aduce un plus inedit și vor face ținuta ta să își arate stilul. De asemenea, nu uitați de încălțăminte. Pentru o noapte în oras, puteți alege între:

• Pantofi din piele: Această opțiune este cea mai versatilă și poate fi purtată la un restaurant și la un club.

• Pantofi din țesătură: Acest tip de încălțăminte este ideal pentru o ieșire în oras, deoarece este contemporană, dar încă acceptabilă.

• Botine din piele: Pot fi purtate pentru a obține un look accesibil, dar în continuare elegant și modern.

• Pantofi sport: Avantajul acestui tip de pantofi este că poate fi purtat la același moment si inform si formal.

6 Finișați ținuta cu detalii ce oferă personalitate

În final, ca să încheiați o ținută potrivită pentru o seară în oraș, este potrivit să accesați detaliile care îi oferă personalitate autoportretului dvs. Acestea ar putea fi:

• Ceas: Folosiți un ceas care să se potrivească tricoului, șorțului și pantofilor dvs.

• Ochelari de soare: O pereche de ochelari de soare poate face minuni pentru ținuta dvs. și poate îmbunătăți cu adevărat aspectul dvs. general.

• Plicuri și brățări: Aceste accesorii sunt foarte populare în acest sezon și te vor face cu siguranță să te simți bine.

• Bijuterii fine: Acestea pot transforma radical o ținută simpă și sunt mereu o alegere bună pentru o seara în oras.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce să porți într-o seară în oraș: Ghidul suprem

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×