Ce să porți la evenimente sportive

Ce să porți la evenimente sportive

Când vizitezi un eveniment sportiv, este foarte important să te îmbraci și să arăți bine. Să fii conștient de codurile vestimentare local îți asigură că faci bine față și te asiguri că nu ești cel care strică fotografia. Păstrează acest ghid în minte atunci când te pregătești să pleci la evenimentele sportive și vei fi pe deplin pregătit pentru orice s-ar întâmpla!

I. Cele mai bune tipuri de îmbrăcăminte pentru evenimentele sportive

Tocmai te-ai gândit să mergi la primul tău eveniment sportiv și știi că nu ar trebui să ratezi recomandarea pentru construirea garderobei. Dar ce să porți? Unele evenimente sportive impun reguli stricte@ pentru a fi respectate; în special când vorbim despre festivități speciale și sosire. Acestea sunt câteva sfaturi pentru a te asigura că vei fi în tendințele acestei sezoane:

 1. Blugi prespălați - pentru fete și băieți, blugii prespălați reprezintă întotdeauna o alegere inteligentă și fără efort pentru evenimentul sportiv.

 2. Pantaloni lejeri și blănuri sintetice - Dacă vremea nu e prea rece, poți opta pentru un pantalon sau chiar o blană sintetică cu un tricou și adidași.

  
  
  
 3. Bluze casual - Aceste bluze sunt întotdeauna o bună alegere. Păstrează-le simple și evită îmbrăcămintea prea strânsă sau prea cutată.

 4. Salopete și costume - acestea pot rezolva orice problemă. Dacă vrei să arăți grozav și să rămâi în tendințe, poți opta pentru o salopetă sau un costum elegant.

 5. Pantofi sport - îndeosebi pentru evenimentele de acasă, pantofii sport sunt întotdeauna un plus. Acestea arată bine și te țin lejer pe parcursul întregului eveniment.

II. Accesorii obligatorii pentru evenimentele sportive

Ești gata să ieși și să asiști la evenimentul sportiv ideal. Dacă vrei să fii pregătit pentru toate eventualitățile, trebuie să îți pui în bagajul tău câteva accesorii esențiale:

 1. Ochelari de soare - Pentru a te proteja de solar, asigură-te că ai întotdeauna ochelari de soare în bagaj. Este de asemenea ideal să ai unul în măsură mare pentru privit pe distanțe; precum cele de la Taylor Morris London.

  Rochii elegante la modă de la JojoFashion.ro - potrivite pentru evenimente speciale Te-ar putea interesa si: Rochii elegante la modă de la JojoFashion.ro - potrivite pentru evenimente speciale
 2. Un ceas - Dacă ești interesat de momentele cheie ale evenimentului și de punctarea cronometrată, ești obligat să ai un ceas de mână care să te ajute să ții pasul cu viteza originară.

 3. Urechi și căști de fi - Dacă vrei să auzi concertele sau prezentările fanilor și să asculti discursurile antrenorilor, te vei simți în largul tău când ai la dispoziție urechi și căști de fi din materiale rezistente și de calitate.

 4. O geantă confortabilă - Geanta ta de evenimente ar trebui să aibă un spațiu suficient de mare pentru mașină foto, hanorac, sticlă de apa și alte lucruri ce îți pot fi necesare pe parcursul evenimentului.

 5. O pălărie de bază - Pălăria ta este perfectă pentru a-ți proteja fața de vreme însorită sau pentru a-ți îmbunătăți stilul în același timp. Găsește una pe placul tău și încearcă să te conformezi mai ales când stai în afara camerelor de luat vederi pentru a nu ocoli recomandările evenimentului.

III. Cele mai bune lucruri pe care să le aduci la evenimentul sportiv

În afară de îmbrăcăminte și accesorii, este întotdeauna important să ai la îndemână și următoarele:

 1. Mănuși - Aceste mănuși îți vor oferi mai multă protecție față de temperaturile scăzute sau împotriva altor factori externi. Scoate-ți mănușile înainte de a adormi păpușile de plus și de a ridica trofeul câștigătorului.

 2. O brichetă sau lanteră - Dacă ai nevoie în miezul nopții de un fel de iluminare rapidă, este esențial să ai la camere o brichetă sau o lanternă.

 3. Un cărtunar sau agenda ta - Pentru a nota toate ideile, lucrurile haioase pe care le vezi și pentru a salva datele evenimentului, încearcă să ți-ai aduce cărtunarul și pixul cu tine.

 4. Un tricou suplimentar - Dacă schimbi tricoul, asigură-te că ți-ai luat o schimbare pentru un tricou curat sau pentru o schimbare de stil.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce să porți la evenimente sportive

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×