Ce sunt aminoacizii lichidi și ar trebui să îi folosesc?

Ce sunt aminoacizii lichidi și ar trebui să îi folosesc?

Aminoacizii sunt cei mai mici componenti structurati din proteine, una din componentele structurale ale corpului nostru. Sunt necesari pentru produsele chimice esențiale și scheletele corpului uman. Aminoacizii se găsesc în alimentele consumate, cum ar fi peștele și carnea, leguminoase și alte produse alimentare. Compușii lor conțin N, C, H, O și S.

Aminoacizii lichizi sunt o formulă lichidă concentrată a acestora. Acestea diferă față de formele lor sub formă sintetizată sub formă de soluții gata preparate și pot furniza corpului nutrienți esențiali. Acestea oferă un avantaj printr-o absorbție și biodisponibilitate mai mari față de alte forme clasice precum pudra.

Ce sunt aminoacizii lichizi?

Aminoacizii lichizi sunt formulări complexe concentrate din aminoacizi, care evită sinteza proteinelor în corpul uman. Toți aminoacizii ce se găsesc în aceste formulări sunt amestecați într-un formular făcut din inginerie chimică care permite corpului nostru să absoarbă o parte mai mare a aminos acizilor. Multe dintre ofertele pe piața actuală se concentrează pe acest compet.

Forma lichidă a aminoacizilor poate fi deosebit de eficientă. Acesta se găsește într-o varietate largă de produse ca suplimente alimentare. Se consumă sub formă de soluții gata preparate sau ca un pudră care se dizolvă în apă, suc sau alte băuturi. Compoziția bază a produselor poate varia, dar sunt incluse aminoacizi precum acidul glutamic, lizină, cistină, acidul aspartic, arginina, acidul glicinic, etc.Beneficiile consumului de aminoacizi lichizi

  1. Reducerea stresului: Aminoacizii mai scad nivelul de cortizol din sânge,astfel reduce stresul asociat cu exercițiul fizic și reducerea stresului cauzat de alte evenimente.

  2. Creșterea energiei: Aminoacizii lichizi pot crește nivelul de energie și concentrarea prin creșterea nivelului de serotonină, hormon ce ajută la îmbunătățirea disponibilității și prevenirea oboselii cronice.

  3. Creșterea performanței sportive: Acest compus poate face mai eficientă recuperarea post-antrenament. Acest lucru se datorează capacității de a stimula sinteza proteinelor musculare pe care le asigură.

  4. Reducerea simptomelor alergiilor: Aminoacizii reduce simptomele alergiilor printr-o modulare a sistemului imunitar.

    Motivele pentru care femeile sunt mai predispuse la depresie Te-ar putea interesa si: Motivele pentru care femeile sunt mai predispuse la depresie

Mai mult, aminoacizii poate ajuta cu un somn mai bun și oxigenare. Aceste beneficii sunt dobândite prin producerea de melatonină, o substanța chimică care reglează ciclurile somnului și starea de alertă.

De ce aminoacizii lichizi sunt ideale pentru suplimentare?

Aminoacizii lichizi sunt preferații consumatorilor datorită biodisponibilității lor solubile. Acestea sunt absorbiți mai repede în corpul uman și furnizează nutrienți ai corpului dintr-o dată.

De asemenea, soluțiile furnizate și concentrația lor mai mare face suplimentul ușor de luat în considerare. Se poate lua pe stomacul gol pentru a se obține efecte rapid, sau se poate amesteca cu alte alimentare precum laptele și băuturi și smoothieuri pentru a asigura un aport nutritiv mai mare.

Un avantaj al folosirii aminoacizilor lichizi ține de versatilitatea ofertei. Compușii sunt disponibili și pot fi oferiti intr-un mod flexibil sub formă de soluții gata preparate. Acestea se găsesc în flavouri naturale cum ar fi piersica, capsuni, mere dulci sau băuturi cum ar fi apă de ananas, kiwi, grapefruit și altele.

Ingrediente comune în aminoacizi lichizi și modul lor de funcționare

Iată câteva din cele mai comune ingrediene din multitudinea de aminoacizi lichizi oferiți pe piața suplimentelor, incluzând modul în care acestea funcționează pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea generală și performanța sportivă:

  1. Acidul glutamic: Acesta stimulizează funcțiile creierului reparând și creănd celule neuronale. Acesta perfomează și un rol activ în asimilarea glucozei și transgerarea de energie între celule.

2.Lizina: Acest aminoacid este responsabil pentru fabricarea hormonilor adrenalina și nor-epinefrina. Acesta servește și unui rol important în absorbția calciului și sinteza proteinelor.

3.Arginina: Acest aminoacid este responsabil pentru curățarea și detoxifierea corpului uman. Acesta ajută la producția de atc c vasodilatator din organism care intreține din fluxul sanguin.

4.Glicina: Acest aminoacid se găsește în toate țesuturile corpului uman și are rol important în procesele metabolice, respirația și oxigenarea țesuturilor și celulelor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce sunt aminoacizii lichidi și ar trebui să îi folosesc?

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×