Ce trebuie să știe orice jucător înainte să parieze online

Ce trebuie să știe orice jucător înainte să parieze online

Începutul anilor 2000 au marcat schimbări în tot ceea ce a însemnat jocuri de noroc în România - au apărut cele mai multe sucursale stradale iar, în timp jucătorii au fost încântaţi să descopere că operatorii s-au mutat în online. Actual, România se bucura de o piaţă fructuoasă în industria iGaming, atât pe partea casinourilor cât şi pe partea site-urilor de specialitate cu sfaturi şi analize amănunțite pentru orice casă pariuri sportive.  

Pentru că sunt foarte mulți operatori, alegerea este grea chiar și pentru jucătorii experimentați. De aceea, este bine să urmați câteva sfaturi pentru un început bun la o casă pariuri online sau la orice alt operator de încredere. 

Selectarea atentă a casei de pariuri

O casă de pariuri bună în România este un site pe care puteţi să găsiţi pariuri sportive clasice, live, turnee, serviciu de live streaming inclus, bonusuri şi siguranţă. Primul pas de urmat este verificarea licenţei. 

Toţi operatorii vor prezenta sigla ONJN şi numărul de licenţă în josul paginii. Dacă un operator nu va afişa sigla şi licenţa, este recomandat să îl evitaţi pentru că, poate fi vorba de site-uri nesigure sau de înşelătorii. 

Puteţi verifica personal această informaţie, prin accesarea site-ului oficial al autorităţii ONJN. Scrieţi numărul licenţei sau numele operatorului/firmei care îl operează şi veţi vedea toate detaliile. Puteţi de asemenea să verificaţi şi lista neagră cu operatori nelicenţiaţi şi nesiguri. Accesarea site-urilor fara licenta poate duce la amenzi între 5.000 și 10.000 RON și la experiente neplacute.Pe lângă licența, o casă pariuri foarte bună îndeplinește următoarele criterii:

Certificate SSL - pentru siguranţă jucătorilor. Fiecare informaţie este criptata pentru siguranţă 

  • Pieţe sportive multiple - cele mai bune sporturi trebuie să fie incluse în portofoliu, de la fotbal, cricket, baschet până la hochei şi chiar şi şah, sportul minţii

  • Pariuri eSports valide - piaţa de eSports a crescut în mod considerabil în ultima perioadă cu evenimente pe CS:GO, DOTA II, Starcraft şi alte jocuri multiplayer cu echipe profesioniste

  • Multe metode de plată - când tranzacţionaţi nu sunteţi limitat de câteva metode de plată. Un site bun va lista carduri bancare, portofele virtuale şi aşa mai departe

    Megaways Slots: cea mai recentă modă în lumea cazinourilor online Te-ar putea interesa si: Megaways Slots: cea mai recentă modă în lumea cazinourilor online
  • Bonusuri - la o casa pariuri bonusurile de tip free bet şi la reîncărcare sunt foarte bune pentru clienţi la fel cum sunt şi pachetele de bun venit pentru sport pentru că, veţi juca cu mai mulţi bani

Pariurile live și opțiunea cashout

Mulţi jucători care au deja cont la o casă pariuri online cunosc avantajele pariurilor live. În mare parte, este vorba de profit şi de cote. Unele meciuri şi evenimente sportive beneficiază de servicii de live streaming şi de opţiunea cashout. Meciurile care acceptă cashout sunt de obicei marcate de website sau sunt incluse pe o pagină specială. 

Prin live streaming, jucătorul poate să vadă care sunt toate acţiunile care au loc pe teren. Ce jucător marchează, dacă s-a luat un cartonaş, dacă un jucător este aproape de poartă şi aşa mai departe. Este bine să urmăriţi aceste schimbări în direct mai ales dacă utilizaţi acţiunea cashout pe pronosticurile dumneavoastră. 

Ce face cashout? Reuşeşte să salveze un bilet. De cele mai multe ori, jucătorii văd live cum degenerează predicţiile lor şi pot lua decizia de a spune stop prin cashout pentru a primi o parte din miză înapoi. Pe de altă parte, prin cashout există şi posibilitate de profit, fie el şi mic. Dacă biletul este oprit la timp, jucătorul a luat o decizie foarte bună. 

Meciurile live îşi pot schimba cotele în măsura în care se va desfăşura evenimentul. Dacă aţi ales o echipă la o casă de pariuri bună şi cota ei era mare iar în timpul meciului echipa a evoluat, veţi vedea în timp real cum acea cotă va scădea. 

Biletele se pot verifica destul de repede

La o casă pariuri sportive online, verificarea biletului dumneavoastră se poate face imediat. Nu mai există condiţionare de a intra pe TV şi de a urmări rezultatele meciurilor pentru a bifa dacă un eveniment de pe bilet s-a terminat cu bine sau nu. 

De asemenea, nu trebuie nici să mergeţi la o agenţie stradală pentru verificare pentru că, este foarte uşor să scrieţi codul biletului online la casa de pariuri pe care vă jucaţi. Aflați în timp real ce a-ți câștigat si ce ați pierdut pe un bilet. 

Orice jucător noi va dori să aleagă cel mai bun site, să se simtă în siguranţă, să beneficieze de oferte şi bineînţeles, să verifice cât mai repede biletele. La toate acestea, este important să se adauge şi verificarea statisticilor pentru a lua decizii mai bune. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce trebuie să știe orice jucător înainte să parieze online

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×