Cea mai mare schimbare de design a iPhone 15 Pro tocmai a fost dezvăluită

Cea mai mare schimbare de design a iPhone 15 Pro tocmai a fost dezvăluită

Spre marea bucurie a fanilor Apple, designul special al iPhone 15 Pro tocmai a fost dezvăluit. Cu mai multe schimbări față de predecesorul direct, noile modele aduc o mulțime de funcții pe care fanii Apple le-au așteptat. Din nefericire, nu toate features-urile au fost confirmate încă, dar asta nu înseamnă că nu există multe de discutat în ceea ce privește schimbările de design ale noului iPhone 15 Pro. Iată cum va arăta și ce noutăți pot foștii posesori să se aștepte de la unul dintre cele mai așteptate lansări de telefoane din istorie.

Compania Apple a lansat deja două telefoane noi în această toamnă, iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Aceste două telefoane sunt cu siguranță printre cele mai populare telefoane din lume și fac ca marca Apple să fie încă unul dintre cei mai mari producători de telefoane din lume. Acum, însă, Apple se pregătește să lanseze un al treilea telefon, iPhone 15 Pro, care se așteaptă să schimbe întregul game de telefoane. Iată ce schimbări de design poate aduce noua versiune de iPhone.

Design Exterior

În ciuda schimbărilor față de versiunile predecesoare, iPhone 15 Pro păstrează forma clasică și familiară a majorității telefoanelor Apple. Este un telefon metalic și cu holograme și are înregistratele inconfundabile Apple pe spate. Noul model, însă, include un ecran cu margini înguste, care oferă o vedere mai lărgită decât modelele mai vechi. Ecranul de 6.3 inch oferă o imagine mai clară și mai bogată în culori, iar rata contrastului este și ea crescută. Cu spatele curbat, telefonul oferă același simț de luare a unei conversații extraordinar de confortabil și oferă mai multă rezervă decât alte telefoane.Camere

Camera principală a noului iPhone 15 Pro este cu siguranță cea mai remarcabilă dintre toate schimbările de design. Acesta oferă acum două camere principale - o cameră de 12 MP și una de 10MP - și o cameră de 5MP cu unghi larg. Fiecare cameră are propriile sale caracteristici, cum ar fi funcția de putere de zoom, iar impreuna contribuie la oferirea unei experiente de fotografiere fără cusur. În plus, camera este folosită și pentru a face FaceTime, astfel încât sa fie în stare să recunoască la o privire mai multe fațete.

Recenzie Samsung Galaxy Book 3 Pro 360 Te-ar putea interesa si: Recenzie Samsung Galaxy Book 3 Pro 360

Butoane

Butoanele sunt un alt factor important pe care Apple l-a luat în considerare în ceea ce privește schimbările design-ului la iPhone 15 Pro. Din moment ce majoritatea phone-urilor au început să renunțe la butoanele fizice, Apple și-a menținut tradiția și l-a dotat pe iPhone 15 Pro cu un buton fizic dedicat. Acesta poate fi folosit pentru a activa focalizarea, dar, de asemenea, poate fi personalizat pentru a fi folosit ca un atu unique la alte aplicații și funcții.

Bateria

Apple a adăugat, de asemenea, o nouă baterie de pe iPhone 15 Pro. Noua baterie are o capacitate de 4.400 mAh și se așteaptă să ofere ore de utilizare între încărcări. Acest lucru este în principal datorită îmbunătățirilor făcute procesorului A14, care poate introduce multiple funcții de economisire a energiei, cum ar fi Inteligenta Adaptivă și Algoritmul de Folosire a Bateriei. De asemenea, bateria oferă și o tehnologie cu încărcare rapidă, care poate reînnoi bateria în mai puțin de 45 de minute, oferind o perioadă mai lungă de utilizare.

Performanța

O schimbare importantă a designului la iPhone 15 Pro vine și în ceea ce privește performanța. Procesorul A14 este cu 40% mai puternic decât predecesorul său și va oferi gamerilor un plus de putere și grafică superioară. Cu un procesor de 6-core și cu un accelerator de 10-core, acesta va dovedi a fi mai rapid și mai eficient decât modelele mai vechi. Acest procesor este, de asemenea, bun și pentru utilizatorii de rutină care au nevoie de o bază de rulare mai puternică pentru sincronizarea și utilizarea aplicațiilor iPhone.

Sunet și Display

Pentru a oferi o experiență mai multimedia, iPhone 15 Pro dispune, de asemenea, de un sunet mai dulce și mai clar, care poate fi folosit în cazul muzicii, filmelor și jocurilor. Acest lucru este realizat prin adăugarea de tweetere de mare viteză și de către furnizarea de sunet surround. Ecranul iPhone 15 Pro aduce și el un display OLED de mare viteză, cu o rată de refresh de 120Hz. Acest lucru înseamnă că, oricât de rapid ar rula aplicația sau jocul, ecranul vă va oferi practic o reprezentare instantanee a culorilor și a mișcărilor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cea mai mare schimbare de design a iPhone 15 Pro tocmai a fost dezvăluită

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×