Cei Mai Buni Fundași Din Toate Timpurile Din Istoria NFL

Cei Mai Buni Fundași Din Toate Timpurile Din Istoria NFL

Football-ul este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Este iubit peste granițe și în fiecare țară și la fiecare nivel de competiție. National Football League (NFL) este cea mai faimoasă competiție de joc din lume. Fiecare aventură stânjenitoare îi poartă pe participanți până la culmile succesului și gloriei. Pe parcursul mai multor decenii, NFL și-a crescut popularitatea și a îmbunătățit standardul de neegalat pentru jocul de fotbal american. Multe personaje memorabile s-au scufundat în istoria NFL-ului și prinii lor contributions au schimbat lumea.

Cei mai buni fundași din toate timpurile oferă un plus de eficiență și dinamism pentru jocul de fotbal american. Orice joc bine jucat este greu de rezistat când are la bază o magie ofensivă extraordinară și o nesfârșită rezistență defensivă. O defensivă puternică îmbunătățește calitatea jocului și poate contribui la victoria unei echipe. Atunci când vine vorba de alegerea celor mai buni fundași din toate timpurile, se poate greu de înțeles. Smart și puternici, backfield-ul percentează foarte mult și poate face sau rupe cariera unei echipe. De-a lungul istoriei NFL are înregistrat un număr mare de mari fundași care au contribuit în mod semnificativ la succesul echipei lor si cărora li se cuvinta mereu.Cei mai buni fundași din toate timpurile din istoria NFL-ului

În ciuda faptului că titlul de cel mai bun fundaș NFL este destul de discutabil, majoritatea fanilor și criticilor au recunoscut desemnat activitatea excelentă a unor fundași notabili. Ei sunt recunoscuți în Covorul de Aur al Camerelor Pro Football și sunt cunoscuți ca cei mai buni fundași din istoria NFL-ului. Printre aceștia se numară:

 1. Ray Lewis: Ray Lewis, jucatorul Baltimore Ravens, este considerat cel mai bun fundaș din toate timpurile. A jucat cu nasul frânt, devotament și pasiune și a avut un impact profund asupra performanței echipei sale de la începuturile sale. El a cunoscut două Super Bowls și a decis victoria în ultimul joc al lui. El și-a petrecut cariera de 17 ani cu lupii Baltimore și a fost numit All-Pro 12 ori și a ales de cinci ori în Pro Bowl.

 2. Reggie White: Înainte de sosirea lui Ray Lewis în history NFL, a fost "Rev. Mitraliera", la cine altul decât Reggie White. Este pe locul al doilea în lista celor mai buni fundași din toate timpurile. Lupta lui cu succes împotriva lui Dan Marino și John Elway l-a propulsat pe bătrânii Philly Eagles într-o nouă eră. Echipa a câștigat Philadelphia Eagles NFC Championship în 1980, 1989 și 2004.

  Cele Mai Grozave Momente Din Istoria Curselor De Cai Te-ar putea interesa si: Cele Mai Grozave Momente Din Istoria Curselor De Cai
 3. Jack Ham: Jack Ham are o contribuție foarte importantă la numeroasele victorii ale echipei Pittsburgh Steelers în perioada sa cu ei. El a purtat brățări de argint în 9 statistici diferite. El a fost unul dintre cei mai pricepuți fundași de vreodată și doi joacă cu rezistență fizică și tehnică. A avut 8 selecții All-Pro și a câștigat Super Bowl-ul cu Steelers în 6 sezoane și 1976.

 4. Dwight Freeney: Dwight Freeney a fost unul dintre cei mai experimentați și satisfăcători fundași din istoria NFL-ului. El a fost un luptător și a câștigat multe premii All-Pro. El are numeroase sezoane cu sărituri consistente în statistici și a câștigat Super Bowl-ul cu Indianapolis Colts în 2007.

 5. Mel Blount: În spatele Pittsburgh Steelers este playerul de înaltă clasă, Mel Blount. El a primit patru premii All-Pro și a câștigat Super Bowl-ul cu echipa, de două ori. Acesta a fost unul dintre cei mai înverșunați fundași și a depășit cuvintele atunci când a început să joace profesional.

 6. Willie Brown: Willie Brown a fost cel mai bun corner back in perioada sa. A avut mai multe titluri All-Pro și a fost ales în Hall of Fame în 1984. În plus, el a fost votat ca fiind cel mai bun fundaș defensiv din istoria NFL-ului

 7. Lester Hayes: Primul savant al defensivei, Lester Hayes a creat noi strategii defensiv pentru jocul de fotbal. Ziua de fotbal a fost cea mai lungă a carierel sale și a avut cinci selecții All-Pro și două Super Bowls. Toate liniile de thansa care sunt adăpostite azi de fundașii moderni se datorează lui Lester Hayes.

 8. Charles Haley: Faimoasa "Mitraliera", Charles Haley a fost una dintre cele mai fascinante persoane ale istoriei. El a primit trei titulaturi All-Pro și a câștigat Super Bowl-ul 5 ori, 3 ori cu San Francisco 49ers, și 2 ori cu Dallas Cowboys.

 9. Donnie Edwards: Donnie Edwards a schimbat modul în care se joacă fotbalul. El a avut o influență pozitivă asupra lui San Diego Chargers, pentru care a jucat 10 ani. Edwards a provocat apoi Kansas City Chiefs și a făcut cinci selecții All-Pro în cariera sa.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cei Mai Buni Fundași Din Toate Timpurile Din Istoria NFL

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×