Cei mai neplăcuți protagonisti din filmele SF

Cei mai neplăcuți protagonisti din filmele SF

Există ceva captivant în filmele SF, atât pentru cei tineri cât și pentru cei mai în vârstă. Cu adevărat puternic și memorabil, poveștile SF au un efect masiv asupra mulțimilor de spectatori. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, au existat personaje care nu au avut valoare ca protagonisti și pur și simplu nu sunt „plăcute”. Charismele acestor personaje sunt absolut 0, ceea ce lesne poate îndepărta spectatorii.

Astăzi, analizăm cinci dintre cei mai neplăcuți și nepopulari protagonisti ai genului SF.

I. Johnny 5 - DeLorean Cinema

Johnny 5, personajul principal din filmul lui John Badham, "Short Circuit", a fost o maine artificială a unei fabrici de armament. Cu toate că poate fi un personaj simpatic, o anumită misiune îl face să fie foarte enervant și neplăcut. Datorită software-ului său defectuos, această mașină obișnuiește să se comporte de mulți ani, distorsionând legile morale obișnuite.II. Boba Fett - Star Wars

Boba Fett este considerat unul dintre cei mai populari anti-eroi din istoria SF. Văzut în trilogia originală şi a prequel-elor "Star Wars", Boba Fett este unul dintre oamenii de afaceri intergalactici ce fac parte din aceeaşi franșiză ca Vader. Cu toate acestea, personajul nu este prea memorabil, din cauza lipsei lui de carismă și faptului că nu se poate spune prea multe despre el, asta face ca filmul să fie mai puțin interesant.

III. Rowan Atkinson - Alien Autopsy

Rowan Atkinson este cunoscut în special pentru personajul său cunoscut de la Mr Bean. Cu toate acestea, a jucat și un rol principal în filmul „Alien Autopsy”. În acest film, Atkinson joacă un arheolog epileptic care găsește un vehicul spațial inuman și ia legătura cu o rasă extraterestră. Chiar dacă actorul este foarte funny, acțiunea și rolul său în film sunt neplăcute.

Cele mai bune filme despre mitologia greacă Te-ar putea interesa si: Cele mai bune filme despre mitologia greacă

IV. Maximus - Gladiatorul

Maximus, protagonistul din filmul "Gladiator", deține una dintre cele mai neplăcute personalități din istoria genului SF. Maximus poartă un discurs prea moralist și este copleșit de indignarea sa. Este un personaj care se poartă ca un adevărat ostaș, aproape robotic, care nu poate fi schimbat sau flexibilizat sub nicio formă.

V. Quaid - Total Recall

În această peliculă SF, Arnold Schwarzenegger joacă rolul lui Quaid, un simplu constructor de nave spațiale. El ajunge să aibă parte de o călătorie mentală în timpul somnului, care îi schimbă personalitatea și îl face să fie un om diferit, mai dur și mai neplăcut. Acest personaj nu doar că nu are carismă, dar este și foarte urât și enervant.

Cei mai neplăcuți protagoniști din filmele SF pot face adesea dificilă urmărirea filmelor sau tind să îndepărteze publicul. Cu toate acestea, acești eroi au fost făcuți pentru a îndeplini scopuri și funcții esențiale, oferind un context important și făcând mai puțin memorabil intr-unul dintre cele mai populare distraction SF.

Acest articol a prezentat cinci dintre cei mai nepopulari și neplăcuți protagonisti din filmele SF: Johnny 5, Boba Fett, Rowan Atkinson, Maximus și Quaid. Deși aceștia încearcă să îndeplinească un rol important, pur și simplu nu pot conecta cu publicul și sunt în general prea puțin carismatici pentru a capta interesul. Aceștia sunt personajele pe care spectatorii ar fi bine să le evite când vor să urmărească o peliculă SF de calitate.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cei mai neplăcuți protagonisti din filmele SF

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×