Cele mai bune activități în aer liber din San Francisco

Cele mai bune activități în aer liber din San Francisco

San Francisco este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume și o platformă ideală pentru activități în aer liber. Cu o vedere minunată la orașul înconjurat de ape și cu puțini poluanți, San Francisco este destinul perfect pentru turiștii care caută să se bucure de natură. Acest articol prezintă cele mai populare activități în aer liber din San Francisco, precum și unele minunate destinații pentru petrecerea timpului liber într-un anturaj plin de istorie și farmec.

1 Rețelele de poteci de plimbare și alergare

Unul dintre cele mai bune moduri de a se bucura de frumusețea warmei San Francisco este prin explorarea rețelei sale de poteci. Plimbările lungi și relaxante pe potecile urbane și marginile râurilor sunt o experiență minunată. Potecile au fost proiectate special pentru plimbări și sunt căutate de mulți oameni, în special în weekenduri. Unii dintre aceste trasee au lansări direct în Oceanul Pacific, iar alții oferă o vedere panoramică a orașului. Iată câteva poteci populare în San Francisco:

 • Golden Gate Park: Drumuri și poteci în jurul parcului cu trasee variate, în mare parte naturale.

  
  
  
 • Poteca de alergare a lacului Merced: O magistrală potecă de alergare de 9 km, care oferă unele dintre cele mai frumoase priveliști din San Francisco.

 • Poteca Alcatraz: O vedere panoramică a Bay și a comunității Ocean Beach de pe hornul unui munte.

 • Poteca Ridgeline: Poteca de alergare marginește parcul și oferă o vedere magnifică asupra celui mai înalt punct din San Francisco.

2 Activități pe plaja San Francisco

Cu multe plaje magnifice, San Francisco oferă activități inegale pentru cei care doresc să se bucure de decorul său natural și de vremea caldă. Plajele se întind în toate direcțiile, oferind oportunități de fotografiere, sunet de valuri, facilități de picnic, activități pe jet ski și îți oferă șansa să te întâlnești cu alți localnici. Iată câteva dintre principalele plaje din San Francisco:

Cele mai bune filme de groază despre drumeții Te-ar putea interesa si: Cele mai bune filme de groază despre drumeții
 • Plaja Ocean Beach: Combinația ideală de valuri și nisip, această plajă este cea mai îndepărtată de oraș și oferă o varietate de activități, cum ar fi pescuitul, surful și frisbee-ul.

 • Lands End: O vedere panoramică a Oceanului Pacific; este perfectă pentru cei care caută să exploreze potecile ascunse de-a lungul coastelor și să (re)descopere minunata panoramă a orașului.

 • Baker Beach: O plajă cunoscută pentru mare parte dintre activitățile sale, cum ar fi frisbee-ul, fotografierea și jogging.

 • Plaja Crissy Field: Potecile de plimbare și alergare parcurg această plajă cu apusuri uluitoare și o vedere excelentă asupra orașului.

3 Alte activități în aer liber din San Francisco

San Francisco oferă turiștilor multe alte activități în aer liber, care pot fi savurate pe tot parcursul anului. Iată mai jos câteva dintre acestea:

 • Vizitarea Muzeului de Știință Exploratorium: Acest muzeu modern oferă o varietate de activități cu tematică științifică, precum și activități în aer liber.

 • Bicicliștii în împrejurimile presului Golden Gate: Bicicliștii preferă această potecă pentru urcarea și coborârea dealurilor, descoperirea peisajelor și a vederilor panoramice.

 • Picnicul la parcul Alamo Square: Acesta este un loc ideal pentru prânz în aer liber și pentru petrecerea timpului sub cerul liber. De asemenea, în parcul Alamo sunt adesea organizate evenimente și festivități în aer liber.

 • Activități cu câinii: San Francisco are multe parcuri de joacă pentru câini, unde proprietarii pot lua câinii lor să se joace în aer liber.

 • Escapade în National Historic district: Acesta oferă turiștilor șansa de a se plimba prin câteva dintre cele mai vechi piese de istorie ale acestui oraș și de a vedea cum locuiau primii săi locuitori.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune activități în aer liber din San Francisco

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×