Cele mai bune cadouri pentru copiii de 3 ani

Cele mai bune cadouri pentru copiii de 3 ani

Anul acesta, oferiți-i copilului dumneavoastră de 3 ani un cadou care încurajează o dezvoltare sănătoasă și oferă multe oportunități de joacă. Este extrem de important să alegeți jucării care sunt sigure și care stimulează învățarea copiilor de 3 ani.

 Pentru a alege cele mai bune jucarii copii 3 ani, este important să știm de ce este capabil un copil de această vârstă. De exemplu, există multe jucării și activități de joacă imaginativă care îi ajută pe copii să învețe noi abilități. Copiilor mici le place să exploreze și se distrează învățând despre lume printr-un sentiment de descoperire.

Pentru copiii care împlinesc trei ani, am alcătuit o listă de idei de cadouri educative, pline de imaginație și distractive, care le vor aduce ore întregi de bucurie, le vor oferi oportunități de explorare și le vor dezvolta cunoștințele.Nu poți da greș cu o bucătărie din lemn. Copiilor le place să îi imite pe cei mari și cel mai bun mod de a face acest lucru este prin gătit. O bucătărie la această categorie de vârstă ar trebui să includă un aragaz și o chiuvetă. Calitatea materialelor este crucială, așa că alegeți ceva care poate rezista la o utilizare dură de către copiii mici și care este ușor de curățat.

Seturi de medic

Oferă-i copilului tău primul set complet de medic. Jocul imaginative ii va stârni imaginația copilului și îl va ajuta să se familiarizeze cu toate aspectele legate de o consultație medicală. Echipamentul de control simulat le permite să exerseze completarea fișelor, luarea tensiunii arteriale, măsurarea temperaturii și ascultarea bătăilor inimii - la fel ca un doctor adevărat!

Jucarii copii: Cele mai bune jucarii pentru fiecare varsta Te-ar putea interesa si: Jucarii copii: Cele mai bune jucarii pentru fiecare varsta

Acest set de joacă pentru învățarea timpurie este o modalitate distractivă de a introduce copiii de 3 ani la o programare la medic.

Banc de lucru

Un banc de lucru din lemn cu unelte este o jucărie pe care copiii o vor adora! Copiii, imitându-și părinții, dobândesc o perspectivă asupra muncii, ceea ce le exersează, de asemenea, motricitatea fină și abordarea pas cu pas a lucrurilor noi, îi introduce în viața practică, precum și îi învață bunele practici de lucru la o vârstă fragedă.

Un banc de lucru este un cadou perfect pentru orice mic tâmplar. Setul de banc de lucru din lemn vine cu toate uneltele necesare pentru a construi, repara și crea aproape orice.

Conceput pentru a-i ajuta să învețe cum să formeze diferite construcții sau cum să înșurubeze și să deșurubeze, acest set de joacă ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine.

Pe site-ul Briele puteți găsi o selecția de cadouri potrivite pentru copii de 3 ani, bebeluși și copii mici. Avem o gamă enormă de jucarii care cuprinde cele mai bune mărci pentru această categorie de vârstă și nu numai.

Fie că sunteți în căutarea unor cadouri pentru o fată sau pentru un băiat, pe Briele veți găsi cadoul perfect. Iar dacă sunt sărbătoriți băieți sau fete de 3 ani, cu siguranță vă veți distra alegând cadouri care să le dezvolte imaginația și să le întărească abilitățile sociale.


Ce nota merita acest Articol:
Marius

Marius - Bucuresti, 30 ani

Am terminat Facultatea de Informatica in Bucuresti, si am continuat sa ma specializez in domeniul IT urmand si un Master pe acest profil. Cel mai mult imi place sa invat lucruri noi si sa fiu mereu in pas cu noile tehnologii in acest domeniu. Hobby-urile mele sunt baschetul, plimbarile in natura. In momentul de fata, sunt specialist IT, si incerc sa aprofundez pe cat de mult posibil acest domeniu, fiind in permanenta informat, pentru a deveni un profesionist. 

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cadouri pentru copiii de 3 ani

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×