Cele mai bune cărți audio pentru copii de toate vârstele

Cele mai bune cărți audio pentru copii de toate vârstele

Frumusețea cititului nu are limite și, în particular, citirea cărților audio întrece fiecare așteptare. Copiii au dezvoltat tot timpul un deosebit interes în ceea ce privește cititul, încurajându-i pe cei mici să fie familiarizați cu seria de cărți care le confera ocupații creative, distractive și appreciația bazelor culturii. Astfel, cărțile audio sunt în mod clar o călătorie inedită și interesantă în lumea cunoașterii pentru copii.

Există o serie de cărți foarte bune disponibile pe piață care se adresează tuturor vârstelor și gradelor de educație ale copiilor de la vârstă la maturitate. Aceste cărți audio pot fi descoperite cu ușurință în librării sau pot fi comandate online. Deci, haideți să examinăm în detaliu cele mai bune cărți audio pentru copii din fiecare vârstă.

Cărți audio pentru copiii foarte mici

Când vine vorba de cărți audio pentru copiii foarte mici, sunt câteva titluri care au revolutionat cititul într-o mare măsură. Fiecare dintre aceste cărti au adus propriul vibe și au introdus elemente educaționale, clare și amuzante pentru a capta interesul copiilor. Iată o listă cu cele mai bune cărți audio pe care copiii foarte mici le-ar adora: 1. "Oh, Celia!” - de Bob Graham
 2. "Omul furnicii și omul păianjen: O poveste despre puterea de a schimba" - de David Weisner
 3. "Mowgli's Story"- de Tiina Nunnally
 4. "Showtime for SpongeBob!" - de David Lewman
 5. "Harry și Hortense povestesc despre luna" - de Judi Barrett

Cărți audio pentru copiii cu vârsta mai mare

În lumea avansată tehnologic și digitală de azi, copiii cu vârsta mai mare sunt în măsură să își amplifice interesele, să descopere lucruri noi și să se bucure de produse knnowledgeable. De aceea, cărțile audio fac parte din aceeași strălucire a cărților tipărite și încurajează educația copiilor prin tehnici de citire avansate. Iată unele titluri mari din domeniu:

 1. "The Exciting Voyage of the Space Shuttle Discovery" - de Roland Smith
 2. "Mythology" - de Edith Hamilton
 3. „Oprah's Book Club Selection: Ambiguous Adventure” - de Cheikh Hamidou Kane
 4. "The Master Puppeteer" - de Katherine Paterson
 5. "Frog and Toad All Year" - de Arnold Lobel

Cărți audio pentru adolescenți

Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata Te-ar putea interesa si: Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata

În ciuda faptului că lumea devine din ce în ce mai digitală, cărțile audio prezintă un sens al nostalgiei vremurilor clasice. Acestea pot fi atât de captivante, încât lumea va fi copleșită de sentimente. Pentru adolescenți, cărțile audio sunt pe cale să devină mai educate și mai autentice, odată cu schimbarea subiectelor exploreate. Ele oferă formate divertismentului într-o manieră uimitoare și amintesc o mulțime de valori ale copilăriei. Uitați-vă la urmatoarele titluri care sunt potrivite copiilor mai mari:

 1. "Bud, Not Buddy" - de Chritopher Paul Curtis
 2. "The Catcher in the Rye" - de J.D. Salinger
 3. "The Boy in the Striped Pyjamas" - de John Boyne
 4. "To Kill a Mockingbird" - de Harper Lee
 5. "I am Malala" - de Malala Yousafzai

Beneficiile pe care cărțile audio le oferă copiilor

Citești mai repede: prin ascultarea cărților audio, copiii își fac mai în vedere formarea puternică a citirii într-o perioadă mai scurtă de timp. Acest lucru ajută copiii să treacă mai rapid prin librării.

Dezvoltarea unei baze solide de vocabular: cărțile audio îmbogățesc cunoștințele și vocabularul copiilor. Cu ajutorul lor, copiii pot învăța aceste noi cuvinte și pot examina propria lor poveste printr-o abordare unică.

Mai multă creativitate: cărțile audio oferă câteva informații pe care un copil le poate transpune imaginativ într-o scenaristica proprie. Monotonia poate fi întreruptă diferit și cu imaginația poate fi pusă în mișcare și pusă în scenă. Acest lucru le permite copiilor să își îmbunătățească creativitatea și să își îmbogățească vocabularul.

Cea mai bună modalitate de a petrece timpul: fără îndoială, copiii trebuie să petreacă o perioadă decentă de timp ascultând cărți audio în loc să se aplece asupra unor chestiuni nocive. Acest lucru le oferă un sprijin serios în dezvoltarea lor intelectuală prin ascultare și învățare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cărți audio pentru copii de toate vârstele

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×