Cele mai bune cărți care au devenit virale pe TikTok

Cele mai bune cărți care au devenit virale pe TikTok

Cele mai bune cărți care au devenit virale pe TikTok au câștigat un mare succes în ultimii ani, datorită platformei puternice de socializare TikTok și viralității sale imense. Mulți autori și editori au descoperit că platforma poate fi folosită pentru a promova și vinde cărți cât și pentru a construi numele lor pe piața librăriei. De la autoare și autori la editori și cumpărători – toată lumea se poate bucura de beneficiile expunerii pe TikTok. Cu ajutorul exemplelor de canal online și exemplelor de hashtag și algoritm de viralitate, platforma a ajutat cărțile să devină branduri digitale bine cunoscute și apreciate. Librăria este una dintre cele mai populare categorii pe TikTok, astfel că a fost nevoie de puțin timp pentru ca cărțile sale să devină unele dintre cele mai spectaculoase succese.

Iată cele mai bune cărți care au devenit virale pe TikTok:

1. Ucide-o pe Katherine

Ucide-o pe Katherine de Amelie Wen Zhao este un roman distopic YA care a făcut furori pe TikTok. Romanul urmărește viața unei tinere care trăiește într-o lume ireală, supranumită „Paradisul Periculos”. Când Katherine descoperă un comportament bizar al populației domoale, descoperă secrete neștiute despre un sistem sălbatic de guvernare. Ea devine războinica care va schimba soarta acestei lumi. Cartea a fost publicată în primul rând în Statele Unite și a cucerit rapidă frustului de cititori tineri pe TikTok.2. Don’t date Rosa Santos

Don’t Date Rosa Santos de Nina Moreno este un roman YA despre o adolescentă care se luptă cu legenda locală a mamaiei La Llorona de lângă orașul ei. Cartea cuprinde mai multe teme relevante, cum ar fi cultura latină, identitatea latină, istoria și magia latină. Intrând într-o călătorie romantică cu un băiat interesant pe o insulă insulară, povestea se transformă pe măsură ce Rosa învață să se răsplătească și să se recunoască pe sine. Don't Date Rosa Santos a devenit rapid o carte de succes pe TikTok, gratie întunecatului și intrigantului tort al acțiunii sale, atât de propice pentru postări video interesante și irezistibile.

3. Te vad și te iubesc

Te vad și te iubesc de Nicola Yoon este un roman YA modern și are ca subiect principala poveste de iubirea dintre Maddy și Olly, doi adolescenți care intenționează să se îndrăgostească și să împartă dragoste pe parcursul călătoriei lor. Cartea a devenit virală pe TikTok, oferind o perspectivă senzațională și emoțională asupra unei povești care are la bază un sentiment de dragoste profundă și angajament sincer. Scrisă într-un stil modern și somptuos, Te vad și Te iubesc a devenit rapid favorita fanilor din întreaga lume.

Cele Mai Bune Carti SF Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Cele Mai Bune Carti SF Din Toate Timpurile

4. Mormintele lui Sugar Hill

Mormintele lui Sugar Hill de Willie Watson este un roman YA spectaculos, care explorează ciclul vieții, de la grădina de morminte la o veche plantație din Georgia până la baia din cimitir. Răsturnându-se pe curtea unei vechi plantații, Acacia, un secționar al unei comunități afro-americane din sudul estic, este prins în mijlocul a doi bărbați care se luptă pentru putere. Acacia are, de asemenea, de luptat ca să descopere adevăratele sale origini. Mormintele lui Sugar Hill s-a remarcat rapid ca un roman minunat în peisajul TikTok, motivând adeptii să descopere aceste teme profunde.

5. Unele dintre vedetele sutelor de mii

Unele dintre vedetele sutelor de mii de Emily Henry este un roman realist care explorează patimile relațiilor și legăturile dintre sentimentele înțelepte și antagoniste. Romanul urmărește călătoria eroilor, August și Jane, care se luptă cu vrăjitoria emoțională a părinților și a eșecurilor din liceu, dar găsesc, în cele din urmă, dragostea. Primele lor tentativ de întâlnire grozave au atras rapid milioane de cititori pe TikTok, crescându-le popularitatea și ajutându-i să își construiască propriul canale online și hashtaguri foarte active.

6. Amintirile mamei noastre

Amintirile mamei noastre de Emily Atkinson este un roman YA profund care explorează relația unei adolescente, Iris, cu mama ei, care a decedat de cancer. Blamându-l pe tatăl ei pentru moartea mamei sale, Iris trebuie să lupte cu elementul surpriză al mesei sale și să învețe să vadă deziluzia și durerea ei față de tatăl ei din perspectiva ei. Cartea a devenit rapid foarte populară pe TikTok, pe măsură ce adeptii entuziasmați împărțeau amintiri și imaginându-și sentimentele.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cărți care au devenit virale pe TikTok

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×