Cele mai bune cărți confortabile pentru Crăciun

Cele mai bune cărți confortabile pentru Crăciun

Crăciunul este una dintre cele mai magice perioade ale anului. Este ceva ce oferă prilejul de a petrece momente perene de pace și liniște cu familia și prietenii. În această perioadă, este crucial să luăm câteva minute zilnic să ne bucurăm de momentele care contează. Și nu mai există moment mai confortabil pentru asta decât citirea unei cărți.

Cu siguranță există o mulțime de cărți pe care le veți găsi interesante să le citiți în perioada Crăciunului. Însă, în această perioadă specială, ar trebui să căutați o carte care nu doar vă va ține captivat ci și vă va oferi o stare de confort și liniște.

Acest articol vă va oferi o selecție de cărți de care puteți să vă bucurați în această perioadă specială.

I. Moș Crăciun este întotdeauna acolo

• Moș Crăciun este întotdeauna acolo, This classic tale of holiday warmth, adapted by beloved children's author Jack London, este o carte bună și confortabilă de citit în preajma Crăciunului. Acest roman este conceput cu povestea de aventuri a unei fetițe numite Mollie și povestește despre creativitatea ei de a aduna elementele necesare pentru a-și face propriile cadouri de Crăciun și multe alte aventuri interesante. Acest roman este ideal pentru toate vârstele și vă oferă o stare calmă și intimă de curiozitate și simplitate.• O altă alegere bună este Crăciunul lui Zorro, de Margaret Donahue. Această carte este despre o domnișoară numită Isabella and să călătorească la o fermă din Mexic și veți descoperi că fermierul însuși este Zorro, personajul costumat al lui Disney. Acest roman oferă o poveste distractivă pentru toate vârstele și o stare de pace și confort.

II. Cărţi de Premios Crăciun • Una dintre cele mai bune cărți de Crăciun pe care oricine o poate citi este, de asemenea, premiatul roman Life in the Snow, de Kiki Thorpe. Această carte este o poveste despre cum un tânăr se zbate să comunice interesul față de a primi cadouri de Crăciun. El întâmpină multe provocări și probabil cel mai mare duel încrederea. Prin aventurile sale traite în zăpadă, el descoperă că poate chiar să cheltuiască mult mai ușor decât credea. Această carte oferă lecturi distractive, relaxante și este ideală pentru un cadou.

Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata Te-ar putea interesa si: Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata

• Și, de asemenea, una dintre cele mai bune și confortabile cărți de Crăciun este și House Warming, de Jacqueline Diamond. Această carte este despre un om care călătorește cu familia lui la un mic oraș de munte pentru a petrece Crăciunul. Achiziția unei case vechi și renovația acesteia împreună cu ajutorul prietenilor lor din acest loc se dovedește a fi un proces în care toată lumea învață mai multe despre a fi unul coeziv. Această carte vă va oferi sentimentul confortabil al familiei și a bucuriei de a trimite Crăciunul alături de cei dragi.

III. Cărţi pe care copiii le vor adora • Copiilor le place Crăciunul și sunt mereu în căutarea unor cadouri speciale. În această categorie, The Polar Express, de Chris Van Allsburg, este una dintre cele mai bune și confortabile cărți pe care copiii o vor adora. Această carte combină magia trenului Polar Express, călătoria fiind înspre un loc special. Această călătorie oferă copilului o viziune pozitivă, deoarece mesajul transmis este că există întotdeauna speranță, chiar și în fața unei situații vitrege.

• Și, de asemenea, un alt roman copilăresc ce se potrivește perfect perioadei Crăciunului este și Arthur's Christmas, de Marc Brown. Acesta este o carte plină de magie și veselie și vă va ajuta să vedeți lumea printr-ochii copiilor. Acesta este un roman despre Arthur și familia lui care învață despre sensul Crăciunului în exteriorul regulilor și a așteptărilor exterioare.

IV. Cărți confortabile pentru adulți • Pentru adulţi, un roman confortabil pentru Crăciun poate fi Christmas at Thompson Hall, de Anthony Trollope. Acest roman este construit pe revenirea lui Anthony la casa sa de la ţară în timpul Crăciunului. Aceasta, odată întoarsă, se loveste de problemele cotidiene ale tuturor membrelor casei sale și încearcă să le rezolve pe tot parcursul Crăciunului. Acesta este un roman plin de povesti despre familii și vă va oferi o stare de liniște și satisfacție citind despre bucuria Crăciunului.

• Și, de asemenea, Mrs. Saint and the Defectives, de J. Robert Lennon este o carte confortabilă de citit în perioada Crăciunului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cărți confortabile pentru Crăciun

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×