Cele mai bune cărți cu monștri pentru copii

Cele mai bune cărți cu monștri pentru copii

Copiii sunt adepții poveștilor despre monștri și adoră să-și închipuie cum sunt aceste creaturi și cum ar fi să trăiască într-o lume în care monștrii sunt doar un mod de divertisment. Explorarea lumii fascinante a monștrilor şi a cărţilor despre aceştia poate ajuta copiii să-şi dezvolte imaginaţia și să se bucure de călătorii magice prin lumi extraordinare. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune cărți cu monștri pentru copii, citiți mai jos pentru o prezentare a celor mai bune titluri.

I. Monsterology: The Complete Book of Monstrous Beasts Scrisă de scriitoarea Deborah Miller, Monsterology: The Complete Book de Monstrous Beasts este o carte pentru copii și adulți deopotrivă, ce oferă o înfățișare amuzantă și ciudată a mai multor specii de monștri. O combinație de ficțiune, realitate și istorie, această carte oferă o perspectivă interesantă asupra legendelor despre monștri și oferă descrierea a peste 40 de specii. Fiecare monstru este oferit cu amuzante informații și schițe frumoase care îl fac pe copilul tău să se joace cu imaginația.

II. Lloyd The Giant Slayer Mai noua carte a autorului John Rocco, Lloyd The Giant Slayer, prezintă povestea lui Lloyd, un băiat curajos care porneste intr-o aventură captivantă, pentru a invinge un gigan monstruos. Această carte poate fi o experiență amuzantă pentru copiii mai mari care doresc să-și îmbogățească cunoștințele despre monștri și aventuri. Această poveste captivantă folosește ilustrații colorate pentru a scoate în evidență elementele uimitoare ale poveștii și va fascina copiii cu aventurile sale care se întâmplă în afara lumii lor obișnuite.III. Monstrul din adâncuri La fel ca o combinație între povestea lui Jack și vrejul de fasole și clasica poveste a balaurulor, Monstrul din adâncuri este o carțe scrisă de Chris Colfer pentru copiii între 6 și 10 ani. Această carte ne oferă o perspectivă interesantă asupra monștrilor și ne amintește că aventurile bune și captivante se întâmplă chiar în vecinătatea noastră.

IV. Olivia și cutia monstrilor Scrisă de autorul Oliver Jeffers, Olivia și cutia monstrilor este o poveste frumoasă despre o fetiță curajoasă care descoperă creaturi fantastice și descoperă cât de diversă este lumea monștrilor. Această carte oferă copiilor răgazul de a se lua după imaginație și magie, în timp ce Olivia explora lumea monștrilor și întâmpină o multitudine de provocări.

Cele Mai Frumoase Carti De Dragoste Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Cele Mai Frumoase Carti De Dragoste Din Toate Timpurile

V. Fantastic Foenix and the Monster Machine Ne ducem la lumea magiei cu Fantastic Foenix și Monster Machine, scrisă de autorul Ada Hopper. Această poveste extraordinară este despre o fata curajoasă care prin forţele magice aducătoare de noroc, și o mașină monsteroidă construită de un inventator, Foenix trebuie să înfrunte unii dintre cei mai periculoși monștri din lumea ei și să salveze regatul de la prăbușire. Ilustrațiile colorate și detaliate captivă atenția cititorului și adaugă o dimensiune de imaginaţie acestei cărţi.

VI. Monster Trouble Despre lumea monștrilor dar și despre ungheri holbați și dimulți Lily știe totul! Lily este o fetiță inteligentă și curajoasă care reușește să-și pună în practică cunoștințele și să-și păstreze casa în siguranță. Această carte ai oferă copiilor o perspectivă diferită asupra monștrilor atât în cazul celor bune cât și a celor rele.

VII. Janitorul din monștri Scrisă de autorul Daniel Pinkwater, The Scumboy Janitor of Monsterland prezintă o lume fantastică în care monştrii de toate formele și dimensiunile plutesc în barci pe sânge rece. Janitorul principal, Slimey, trasează un plan pentru a salva lumea monştilor și dacă reușește să devină un bărbat eventual și puteri magice. Această carte vă permite copilului să fie curios despre lume și poate să-l ajute să-și dezvolte abilități de rezolvare a problemelor.

VIII. The Monster at the End of This Book Scrisă de autorul Jon Stone și ilustrată de Michael Smollin, The Monster at the End of This Book este o fată pentru copii ce se concentrează asupra personajului sălbatic și ciudat al lui Grover.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cărți cu monștri pentru copii

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×