Cele mai bune cărți de cumpărat de Crăciun

Cele mai bune cărți de cumpărat de Crăciun

Crăciunul este momentul perfect pentru a surprinde persoana iubită cu sau fără cadou. De la produse obișnuite de prezentare la un set SPA de lux și până la haine noi sau jucării pentru copii – totul depinde de preferințele și stilul de viață al persoanei care o sărbătorește. Însă, unul dintre cele mai populare cadouri de Crăciun rămâne cărțile. Ele oferă cunoștințe, inspirație și liniște interioară - lucruri pe care orice persoană le va aprecia. Din această cauză, îți prezentăm câteva cărți interesante pe care oricine le poate cumpăra și dărui cadou de Crăciun.

1. Zen și arta îndepărtării gândurilor inutile

de Eric Maisel

Această carte exclusivistă inspiră aspiranții de la debuț de pe orice drum la nivelul sufletesc. Scrisă de Eric Maisel, un psiholog, și psihoterapeut, această carte oferă idei noi și viziune liberă și înțelegerea propriei vieți. Ea arată, cum fiecare poate schimba perspectiva asupra vieții în modul cel mai productiv și ușor. Cititorii care o vor primi cadou de Crăciun vor descoperi metodele de a-și realiza obiectivele și vor obține răspunsuri și voioșia interioară ce îi va ajuta să se relaxeze și bucure de prezent.2. Delia Ephron

Delia Ephron a stabilit un standard ridicat ca unica scriitoare cu autoare caracteristică în Americanul modern. Ea a scris mai multe cărți interesante, una dintre ele fiind "Ce să faci când lumina se stinge". Această carte este perfectă pentru cititorii entuziaști, care caută ceva interesant și adecvat persoanelor în vârstă de peste 12 ani și pentru tineri. Cartea este despre accelerarea dimensiunii personale, descoperirea adevărului despre această lume și luarea deciziilor potrivite în orice caz.

3. Botanica durabilă

de Emma Marris

Această carte este o adevărată aventură în prezentare și aduce în prim plan lumea justă a lumii naturale și ecosistemelor, care trebuie să fie păstrate. Autoarea Emma Marris obține soluția problemei precum desenează și inventariază noi modele de păduri. Ea descrie o combinație de prinosuri naturale, conservare și dezvoltare, care aduc multă fericire și influențează profund modul vieții noastre.

Cele Mai Frumoase Carti De Dragoste Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Cele Mai Frumoase Carti De Dragoste Din Toate Timpurile

4. Vindecarea relațiilor

de John Welwood

Cartea lui John Welwood aduce o nouă abordare asupra relațiilor cu cei dragi, înțelegerea propriilor emoții, iubirea de sine și rezolvarea problemelor. El explică cum să faci față vulnerabilității și cum să te bucuri de interacțiunea cu ceilalți. Cititorii vor putea învăța cum să facă față fricilor și problemei lipsei de conectare.

5. Bezna timpurilor de pe urmă: permacultura în noi vremuri

de David Holmgren

Această carte găzduiește visul unei viitoarei societăți și prezintă o schimbare a mentalității și stilului de viață al oamenilor. Autorul oferă soluții privitoare la schimbarea climatică și descrie ceea ce el numește criza energetică și spirituală de care trebuie să țină cont majoritatea persoanelor.

6. Încredere interioara

de Nathaniel Branden

Scrisă de Nathaniel Branden, cartea arată de ce e foarte important să poți avea încredere în tine însuți și în ceea ce faci. Un om încrezător are tendința de a vedea lucrurile constructive, abilitățile sale și modul de a se îmbunătăți întotdeauna. Acesta poate rezolva orice dificultate și face față provocărilor.

7. Lumea sub creştinismul anglican

de Diarmaid MacCulloch

Această carte despre lumea din secolul al nouăsprezecelea reflectă camorra și prosperitatea creștinilor, evidențiind profunzimile spirituale și profunzimile intelectuale. Ea descrie o multitudine de istorii amuzante într-o manieră vie și oferă informații despre vremurile de demult și varietatea de hore și credințe care le-a însoțit.

8. Un milion de cuvinte

de Margaret Atwood

Această carte oferă cititorului o sinteză a modului de vedere al lui Atwood despre lume și cele pe care le înfăptuiește prin scris. Deschizând această carte, cititorul va avea o experiență memorabilă, întâmplării și povești ce vă vor face să vă bucurați și de noi lucruri.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cărți de cumpărat de Crăciun

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×