Cele mai bune cărți pentru copii de 3 și 4 ani

Cele mai bune cărți pentru copii de 3 și 4 ani

Când vine vorba de educarea copiilor, cărțile au un rol din ce în ce mai important. Fie că vorbim despre embrionare abilități sau povești pline de aventuri la care să își găsească delectarea, cărțile pot fi o cale excelentă de a învăța. Literatura pentru copiii cu vârsta cuprinsă intre 3 și 4 ani presupune o abordare creativă și un limbaj accesibil care să-i încânte. Fie că este vorba despre aventuri fantastice, despre animale sau despre descoperire, există o gamă variată și numeroasă de titluri ce să-i ofere copilului tău educația și să lărgească progresiv uneltele lui de comunicare.

Istoria cărților pentru copii de 3 și 4 ani

Istoria cărților pentru copii de 3 și 4 ani este interesantă și aduce cu sine exemple de titluri clasice, ce ce reprezintă, fără îndoială, începutul literaturii de specialitate.

De exemplu, frumoasa poveste a lui Geaba si Moșul care a devenit faimoasă începând cu anul 1831, potrivit editorului de cărți pentru copiii acestei vârste, John Newbery, a avut o influență majoră asupra literaturii pentru copii din toată lumea la acea vreme și în prezent.În prezent există o mare selectare de cărți pentru copii de 3 și 4 ani, special gândite pentru această vârstă și ghidează cititorii săi prin lumi pline de miracole și aventuri fantastice. Aceste cărți devenind deja unul dintre premii-ul preferat al copiilor din această vârstă.

Ce încearcă să învețe copii de 3 și 4 ani prin citire

Prin lectură, copiii învață să citească și vor dezvolta abilități de comunicare și exprimare precum și un bagaj lexical în pas cu evoluția lor. Un alt beneficiul important al citirii este și un hrană de imaginației.

Pentru cei cu vârsta cuprinsă între 3 și 4 ani, imaginația este și ea în faza de început. Alegând o carte potrivită, voi veți pot folosi ea ca o platformă de stimulare a aceastei imaginații încă pedopile.

Un alt beneficiu primar care va fi obținut de copii este faptul că vor învăța și vor înțelege lumea reală prin intermediul ficțiunii, cum ar fi diferitele culturi, limbă, religii.

Care sunt cele mai bune cărți pentru copii de 3 și 4 ani

Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata Te-ar putea interesa si: Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata

Exista mii de variante de cărti și autoare care să le ofere copiilor o educație de calitate. Iată câteva exemple de cărți de răsunet.

  1. Cărțile lui Dr. Seuss

O listă de cărți pentru copii de 3 și 4 ani nu poate fi întocmită fără să ia în considerare fascinanta colecție de cărți ce se bazează pe lucrările geniale ale Dr. Seuss.

Această colecție include numeroase cărți cu titluri cute, precum „Da sau Nu?”, „Gândacul Lorax”, „Cum sa-mi fac pinguinii să-și schimbe culoarea?”. Acestea sunt pline de exerciții de imaginație și îi provoca pe copii să-și folosească imaginația nelimitată.

  1. "Cu tata lui pe mare"de Tatsuya Miyanishi

Titlul de "Bucătarul Zar" a publicat „Cu tata lui pe mare”de Tatsuya Miyanishi, Deschizand in fata copiilor cãlãtorii cu peripeții la bordul vaporului Pigeon, înconjurat de creaturi precum broaște țestoase sau balene care trăiesc sub apă. Acest titlu e cea mai mare aventură și, datorita numeroaselor reproșuri în care se regăsește și care se baezaza pe teme importante precum prietenia și relația dintre părinți și copii, îndreptându-le atenția către valori fundamentale ale vietii.

  1. "Un drum în La La Land"

Un alt titlu care s-a bucurat de o mare pensalitate este „Un drum în La La Land”. Scrisa de reprezentanta sud-coreana Hyejin Kim, acestă carte este despre două surori care încurajează cercetarea și curiozitatea. Ele își urmează visele și modeleză propriul lor destin, înstrăinându-se într-o Lala-Land care ia vie prin cuvintele magice ale autoarei.

  1. "Marea cireadă a lui Jo" de Mem Fox și Julie Vivas

„Marea cireadă a lui Jo”este una dintre cele mai îndrăgite cărți pentru copii de 3 și 4 ani. Scris de Mem Fox, cu ilustrația Julie Vivas, această carte pune accentul pe abilitățile de socalizare ale micuților cititori. Ea le oferă copiilor tot ce au nevoie pentru a înțelege componentele unui grup de prieteni și importanța respectului pentru ceilalți.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cărți pentru copii de 3 și 4 ani

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×