Cele mai bune cărți pentru copii pentru 9-12 ani

Cele mai bune cărți pentru copii pentru 9-12 ani

De-a lungul istoriei, cărțile au fost un excelent mijloc de a oferi copiilor o călătorie logică și de a oferi acces la informații și înțelegere. Încă de când era copil, copiii au apreciat aventura, magia și personajele interesante și adorabile pe care le pot găsi în cărți. Indiferent dacă sunt povești despre animale, autorități, curvie sau orice altceva, există o mulțime de cărți interesante și amuzante create special pentru copiii în vârstă de 9-12 ani.

Cărțile se dovedesc a fi un instrument excelent pentru dezvoltarea unor tutori și abilități importante pentru cei mici. Unele oferă exemple fantastice și inspiratoare, încurajând copiii să cunoască noi lucruri și să încerce lucruri noi. Când vine vorba de cele mai bune cărți pentru copii pentru 9-12 ani, iată câteva cărți captivante ale curții copilăriei:

1 Harry Potter și camera Secretelor de J.K. Rowling

"Harry Potter și Camera Secretelor" este a doua carte din seria lui Rowling. Această carte continuă aventura captivantă a lui Harry, Ron și Hermione, dezvăluindu-le cititorilor lor un parcurs plin de secrete încântătoare și magie. Această carte oferă o mulțime de aventuri și mistere pe care le vor iubi toți cititorii.2 Aventurile lui Huckleberry Finn de Mark Twain

"Aventurile lui Huckleberry Finn" de Mark Twain este o capodoperă a literaturii deja și este considerată drept una dintre cele mai bune cărți pentru copii. Această carte tratează tema muncitorilor de culoare în Statele Unite în secolul al XIX-lea. Este un roman autobiografic captivant, care conține descrieri adânci ale acelor vremuri, precum și lungi scene de acțiune și aventuri care îl vor captiva pe orice cititor.

3 Winnie-the-Pooh de A.A. Milne

„Winnie-the-Pooh” este o carte minunat scrisă de cunoscutul autor A.A. Milne și a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite cărți pentru copii. Această carte captivantă exploră lumea lui Winnie pooh, povestea frumoasă a prieteniei sale cu prietenii săi și aventurile amuzante și încântătoare ale lor pe drumul lor. Acesta este unul dintre cele mai bune cărți pentru a vă duce copii într-o călătorie de poveste ��i le va încărca mintea cu imagini minunate, cu cuvinte pozitive și cu sentimente pozitive.

Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata Te-ar putea interesa si: Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata

4A Cireșul fermecat de Saebom Kim

„Cireșul fermecat” de Saebom Kim este o poveste captivantă și în același timp amuzantă despre lumea magiei și viața într-o peșteră. Aceasta este o poveste despre o fetiță numită Sunok și aventurile ei interesante pe care le ia pentru a salva un oraș fermecat. Oferă o perspectivă unică asupra a ceea ce înseamnă să fii un erou și pune copiii la adevărata încercare.

5 Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain

„Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain este unul dintre primele bestselleruri de divertisment și o piesă de rezistență a literaturii copilărești. Această carte captivantă explorează drama unei comunități întregi și oferă o mulțime de învățăminte și teme pentru cei mici. Acesta povestește povestea unui băiat care își petrece zilele în sabie lui Tom și are parte de o multitudine de experiențe și aventuri magice.

6 Intoarcerea acasă de Anne de Urban

"Intoarcerea acasa" de Anne de Urban este un roman juvenil pe care copiii îl vor iubi. Această carte se referă la o poveste despre cinci prieteni care până în cele din urmă se întorc înapoi la casa lor, după ce sunt nevoiți să plece dintr-o zonă periculoasă. Cartea educă copiii cu faptul că există mai multe moduri bune de a trăi și îi învață cum să facă față în dificultăți.

7 Cum să fii un magician cool de Sybella Bryant

"Cum să fii un magician cool"este un roman de aventură fascinant scris de Sybella Bryant. Aceasta carte împreună cu misterul și magia din spatele acestei cărți tratează ideea că toți copiii pot deveni magiciani cool. În această carte, cititorii se aventură în lumea magiei, însoțiți de personajul principal numit Miles, care își dezvoltă magia prin eforturi grele.

8 Orașul Copiilor de Ray Bradbury

"Orașul Copiilor" de Ray Bradbury presupune intrarea într-o lume nouă și captivantă în care personajele din carte se aventură astfel încât s-a găsescificată povestea și adevărul lor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune cărți pentru copii pentru 9-12 ani

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×