Cele mai bune comedii ale secolului 21, clasate

Cele mai bune comedii ale secolului 21, clasate

21 de secole în urmă lumea a început să fie inundată cu genul de film comercial cea mai la modă - comedie. Filmul a evoluat într-o multitudine de subgenuri și a spart granițele creativității, oferind ore de distracție tuturor celor care au vizionat. Care sunt acele comedii care se deosebesc și care se ridică deasupra mulțimii? Aici, vom oferi o listă clasică cu cele mai bune comedii ale secolului 21, clasate.

Heading 1 – Ce sunt comediile?

Comedia este un gen de film care se concentrează în general pe umor și pe alte elemente placute cum ar fi caracterul, ironia, vehemența, umorul și chiar trădările. Acestea sunt îndreptate către distracția publicului și realitatea prezentată urmează deseori regulile înțelegerii așa cum sunt convenționale, ordonate și prezentate într-o anumită modalitate.

Heading 2 – Beneficiile comediilor

Comediile au tendința să ofere spectatorilor relaxare și reînnoire continuă. Sunt excelente pentru dezvoltarea personală socială și emoțională a oamenilor. Ele oferă spectatorilor o provocare intelectuală și joacă un rol extrem de important în educația noastră socială și culturală.

Heading 3 – Caracteristici ale comediilor

Iată câteva caracteristici ale comediilor:• Umorul este esențial în comediile produse la nivel comercial. Se poate decide unica melodie sau glume pline de ironii, dar scopul principal al elementului de umor este să provoace râsete și zâmbete.

• Caracterul se referă la variabilitatea personajelor în termeni de experiență și comportament.

• Un aspect important pe care comediile trebuie să-l abordeze este controversa. Acestea iau adesea probleme controversate și le abordează într-un mod cât se poate de interesant și amuzant.

• Comediile implică de obicei schimbări de ritm în poveste și în oferta de râsete și răspunsuri.

Heading 4 – Listă de comedii ale secolului 21, clasate

Pentru a începe, iată câteva dintre cele mai bune comedii ale secolului 21, clasate:

  1. Zombieland (2009) - Zombieland este unul dintre cele mai populare și mai bune filme comedii ale secolului 21. A fost filmat într-o manieră inventivă și inteligentă și a prezentat aceeași combinație de acțiune și umor. Filmul se concentrează pe patru prieteni care se împart în două tabere rivalizante și încearcă să supraviețuiască într-o lume zombie marcată de chaos și isterie.

    🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024
  2. Superbad (2007) - Superbad este unul dintre cele mai bune comedii ale secolului 21. Este povestea a doi prieteni tineri care fac târzii, băieții-accident care cer ajutor de la prietenii lor mai mari pentru organizarea petrecerii lor. Aceste trei personaje au dezvoltat un amestec unic de umor, iar regizorul și scenele de pe ecranul comediei aduc o alură nostimă.

  3. The Hangover (2009) - Această comedie de grup urmărește călătoria a patru prieteni care merg la Las Vegas pentru a se bucura de o petrecere grozavă. Din momentul în care începe, filmul ne oferă o schimbare de ritm la fiecare minut și ne ține în suspans în cazul în care cei patru prieteni își vor găsi prietenul înapoi pe care l-au pierdut sau nu.

  4. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) - The Legend of Ron Burgundy este o comedie proaspăt și încurajatoare care urmărește viața de zi cu zi a unei echipe de news-casting din anii 70. Acțiunea acestei comedii este plină de momente inteligente și sejururi insuportabile de vârfuri. Acest film este încă destul de distractiv după toți acești ani și se bucură de un statut de cult.

  5. Burlăcița (2010) - Burlesque este o comedie romantică ce-l prezintă pe Jesse Lin, devenit încă din copilărea lui foarte talentat în cântece și dans. Filmul urmează viața lui Jesse, care ia, de asemenea, șansa și pleacă din casa lui rurală în Los Angeles pentru a obține preocuparea lui visuitoare și pentru a se maturiza înainte de a se alătura stelelor pe scenă.

  6. Role Models (2008) – Role Models este un film de comedie excelent și surprinzător care prezintă morala modernei și responsabilitatea, dar în același timp să rețineți râsul publicului. Filmul urmărește doi oameni care găsesc fericirea prin îmbunătățirea conexiunii dintre copii și adulții amidalați.

  7. A Night at the Museum (2006) – O noapte la muzeu este o comedie încântătoare și colorată care urmărește aventura personajului central care se trezește în plină libertate, prin curtea muzeului său. Spectatorii îl vor împreună cu personajul și iubesc momentele neprevăzute care apar în film și care duc până la marea de râsete.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune comedii ale secolului 21, clasate

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×