Cele mai bune costume pentru femei

Cele mai bune costume pentru femei

Cele mai bune costume pentru femei: 5 idei de costume de invidiat Răspândirea pandemiei coronavirus a schimbat modul în care arată moda. Costumele sunt mai degrabă vzutete acum decât în vremurile când mergeam la birou în fiecare zi. În această perioadă, mulți oameni au trecut să poarte economii în schimbul confortului pe care le oferă. În schimb, pentru cei care încă se îmbracă cu costume, acestea pot fi o modalitate de a se impune în moduri pozitive și creative.

Indiferent de motivul pentru care alegeți să purtați costume în acest an, iată câteva idei care vă vor ajuta să arătați și să vă simțiți mai specială:

  1. Costume modernizate

Da, poate suna ca un cartof-meter, dar costume modernizate sunt modalitatea perfectă de a ve-o îndelete eleganta și în același timp, nonconformiste în ceea ce priveste designul. De exemplu, evitați blazerele cu un design clasic și încercați unele cu croială mai strânsă în talie, fuste maxi și chiar sacouri rândamate. Puteți chiar să experimentați cu printuri și culori dacă verificați în prealabil regulile la locul de muncă.



  1. Estetica anilor ’70

Estetica anilor 70 este o modalitate minunată pentru a moderniza un costum clasic. Elementele definitive ale look-ului includ croieli mulate, taieturi lungi, asimetrice, imprimeuri florale, guleruri cochet sau lanseta în mătase. Pentru a adăuga un plus de personalitate, adăugați o pereche de pantofi cu talpă joasă, toc, sandale sau mocasini.

  1. Accesorii unice

O modalitate excelentă de a vă personaliza ținuta de birou este să adăugați câteva accesorii originale. Puteți opta pentru o cravată sau cureaua neașteptată, un ceas subtil sau o geantă a la modă, care să se armonizeze cu outfit-ul dvs. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a împrumuta modele din secolul al XX-lea și de a le adapta în anii ’20.

Camasi Dama - Cele Mai Noi Tendinte din 2024 Te-ar putea interesa si: Camasi Dama - Cele Mai Noi Tendinte din 2024
  1. Costume colorate

Culorile vibrante sunt o modalitate excelenta de a atrage atentia și de a schimba sentimentul unui costum clasic. Aceste costume declarație sunt numite deobicei "conversațional". Dacă nu vă simțiți confortabil în mai multe culori, încercați să vă limitați la două spegtruri neutre, cum ar fi alb și negru, și folosiți apoi nepătrunsul unui element colorat, cum ar fi o cravată sau un acceesoriu.

  1. Seturi mix-and-match

Un costum format din doua piese poate avea, de asemenea, o distinctie chic. În schimbul unei părți superioare și inferioare a costumelei, combinați o rochie cu o vesta scurtă sau o cămașa, o jacheta dreapta și o fusta neașteptată. Unele dintre aceste costume dau sens si cu un pantalon: o fusta midi, jos in talie, cu o cămașă de mormant sau print floral, fără pile.

Costumele pot fi un element excelent în garderoba de femei care donează stil și eleganță. Mai mult decât atât, puteți utiliza costumele pentru a vă exprima personalitatea în sferele profesionale și mondene. Urmând sfaturile de mai sus, puteți avea o îmbrăcăminte pe care alte persoane nu se pot abține să o admire.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune costume pentru femei

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×