Cele mai bune documentare despre dinozauri de vizionat

Cele mai bune documentare despre dinozauri de vizionat

Timpul nostru din ce in ce mai limitat, petrecut in fata monitorului de calculatoare, ne face sa ne dorim mai mult sa invatam lucruri interesante si sa nu pierdem din timpul nostru prețios, pe documentare care sa nu prezinte exact ceea ce anunta titlul. Iata de ce ne-am gandit sa oferim in acest articol, cele mai bune 5 documentare despre dinozauri de vizionat, pe care vei ști cu siguranta ca nu te vei plictisi oricât de multe ore vei sta devantarea lor.

1. Walking with Dinosaurs

"Walking With Dinosaurs" este un documentar britanic realizat in anul 2000 si realizat de BBC. Acolo, vei avea ocazia sa descoperi lucruri interesante despre modelele speciale de dinozauri 3D si despre succesiunea mileniilor. Demersul este foarte interesant, deoarece, pe parcursul documentarului vei vedea cum se desfasoara lumea in momentul respectiv, asa cum ar fi vazut din ochii unui dinozaur. De asemenea, cu ajutorul expertilor in paleontologie vei putea sa inveți cum au supraviețuit diversi dinozauri in diferite condiții de mediu sau cum au evoluat in timp.2. BBC - Ballenas hasta dinosaurios

Acest documentar BBC se axeaza pe obiectul de studiu al paleontologilor care a fost inregistrat in desertul Sahara. Aceasta dramatica prezentare a desertului vechi inainte ca el sa devina desert, te va fascina si va aduce la suprafata multe informatii interesante despre vestigii despre dinozauri si despre copacii din acei timpuri.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2024

3. Jurassic Park

„Jurassic Park”, un film produse de Steven Spielberg in 1993 va fi pentru multi cunoscut, deoarece vor fi vazut diferite efecte speciale folosind tehnica animatiei CG sau care au fost folosite pentru a recrea imagini fiziologice. Acest film aduce spectacol la maxima sa expresie și va fi mai uimitor decat ai fi putut crede.

4. Dinosaur Planet

Un documentar produs de Discovery Channel în anul 2003 are ca protagonisti dinozaurii profesorului Mowbray. Acest documentar te va initia in fascinanta lume a dinozaurilor. Acesta prezinta mai multe industiți ilustrate, care sa faca referire la paleontologie în general. Vei putea de asemenea sa inveți multe lucruri interesante despre adancurile apelor si viata de atunci.

5. Monstro saurio

Pe langa toate documentarele 'moi' si linistite, dorim sa va prezentam si un ASTM de documentar, produs de National Geographic si care are ca scop prezentarea cât mai reala a luptelor dintre dinozauri. Poti sa afli detalii de la experti si sa vezi cum se comportau dinozaurii atunci, cum respira si se hranesc.

Acum ca ai aflat informatii despre cele mai bune documentare despre dinozauri de vizionat, iti recomandam sa le vezi pe toate pentru a intelege acest subiect minunat. Vizioneaza documentarele de mai sus și vei avea parte de noi cunostinte despre lumea fascinanta a dinozaurilor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune documentare despre dinozauri de vizionat

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×